ben buradayımmmm
Bu hafta bitti sayilir bidahaki hafta 1 kg vericen siki diyet vr sporla boyle olmuyo gram gram bahara kadar zayiflaman lazin dugunler var fit gorunmem sart !!!
Cok guldum valla ))ama bende iyi durmuyor fazla kilo bazilari hic gostermiyor ama bende 54 kilo 80 gibi duruyor
tabi İstanbul böyleyse Ankara nasıldır kimbilir, resmen Aralık ayı geldi :)))
Su iki uç gundur çok soğuk Rabbim dışarda çalışanlara evsiz baksuzlara yardım etsin bizim şikayet etmeye hakkımız yoktamam kaptan yürürüm :)) yürüyemezsem artık evde spor yaparım ::)
Çabuk geçer inşallah bu dönemçok başım ağrıyorrrrr, sürekli yorgunluk ve halsizlik, keyifsizlik halindeyim
bence çok güzelBugün akşam yemeğinde yumurtalı ıspanak kavurması yapacağım. Tariflere baktım , içime sinen olmadı. Kendi tarifimi kendim yapacağım. Yumurta sayısı tariflerde çok fazla. O zaman ben kendimce yapmayı düşündüğüm tarifi yazayım.
1 adet soğanı 1 kaşık sıvıyağ ile soteleyeceğim. Sonrasında doğradığım yarım kilo ıspanağı ekleyip baharatları ekleyip ıspanak yumuşayınca kadar soğanla beraber soteleyeceğim. Ispanak yumuşadığında 2 tane yumurta kırıp pişireceğim :)
Ne kadar basit ve az kalorili akşam yemeğim hazır olacak. Yaklaşık 200 kalori.
Geçmiş olsun canım kuzey napıyor bu arada o da perişan olduKızlar aslinda eltimde de girerim nete ama çok yavaş çekiyor burada ilk defa akıntı yapabildi günlerdir sikintiliydi
Biraz toparlansa da evime gecsem
Alinti demek istedi heralde erigim hep otomatik duzeltme magduru oluyo@erigim akinti olayini anliyamadim :S ben hala okuldayim net paketin canina okudum buün :O kizlar basaricagiz Hedeflerimiz ve suanki halimizdeki tek engel biziz.
Ya bir yol bul, ya bir yol ac yada yoldan cekil.
Konfücyüs
O halde spor şart sikilasmak için kas oranını artirmalisin emziriyormusun
Su iki uç gundur çok soğuk Rabbim dışarda çalışanlara evsiz baksuzlara yardım etsin bizim şikayet etmeye hakkımız yok
Çabuk geçer inşallah bu dönem
bence çok güzel
O degilde boyle ispanak sulu halde yaninda yogurt sarimsak :)Azcık salça ekleyerek yaptım , çok hafif ve lezzetli oldu. Normalde ıspanağa öyle çok bayılmam artık böyle yapcam.
O degilde boyle ispanak sulu halde yaninda yogurt sarimsak :)
O degilde boyle ispanak sulu halde yaninda yogurt sarimsak :)
Menu
Uykudan uyaninca 2 bardak su
Sabah
2-3 catal omlet
Yarim dilim ici alinmis beyaz ekmek
1 bardak yesil,1 bardak siyah cay
Oglen
1 kase yogurt
5-6 yemek kasigi pirinc pilavi
1 domates
Ara
1 avuc cekirdek
1 gofret
1 bardak cay
Aksam
1 paket lays firindan
8-9 kare bitter
1 bardak cola zero
Tamam diyet yapamadim ama onceki gunlere gore cok iyiydi )))))
Abur cubur 3 kat azalmis durumda bu gun ))))
Yarin bunun yarisina inmeyi planliyorum ))))
Spor yapamadim 2 gundur lumbaljim var oglumu kucagima almaktan belimi incittim )
Arkadaslar sizlere ayak uyduracagim berbat durumdayim biliyorum kusura bskmayin
Ben burdayım cnm tez yazıyorum,çamaşır yıkıyorum,evi topluyorum fırsat buldukcada yazıyorum. Sen napıyorsun ne var ne yok?Evettt bugünnn kaçamak yapsam da çalışkan bi öğrenci oldumm ben :) spor yaptım ve üşengeçlik tutmadan sandviçimi de hazırladım. Bu sefer evde dereotu da vardı (kokusuna da tadına da bayılırım) peynire kattım biraz .
Ya hepiniz nerelerdesinizzzzz
Evettt bugünnn kaçamak yapsam da çalışkan bi öğrenci oldumm ben :) spor yaptım ve üşengeçlik tutmadan sandviçimi de hazırladım. Bu sefer evde dereotu da vardı (kokusuna da tadına da bayılırım) peynire kattım biraz .
Ya hepiniz nerelerdesinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?