Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabalar bende geldim tüm gün okuldaydım bakamadım nete eve zor attım. Kar,yağmur soğuk Ankara ya kara kış geldi :)

Cok guldum valla ))ama bende iyi durmuyor fazla kilo bazilari hic gostermiyor ama bende 54 kilo 80 gibi duruyor
O halde spor şart sikilasmak için kas oranını artirmalisin emziriyormusun
tabi İstanbul böyleyse Ankara nasıldır kimbilir, resmen Aralık ayı geldi :)))
tamam kaptan yürürüm :)) yürüyemezsem artık evde spor yaparım ::)
Su iki uç gundur çok soğuk Rabbim dışarda çalışanlara evsiz baksuzlara yardım etsin bizim şikayet etmeye hakkımız yok
çok başım ağrıyorrrrr, sürekli yorgunluk ve halsizlik, keyifsizlik halindeyim
Çabuk geçer inşallah bu dönem
bence çok güzel

@erigim akinti olayini anliyamadim :S ben hala okuldayim net paketin canina okudum bugün :O kizlar basaricagiz Hedeflerimiz ve suanki halimizdeki tek engel biziz.

Ya bir yol bul, ya bir yol ac yada yoldan cekil.
Konfücyüs

@erigim akinti olayini anliyamadim :S ben hala okuldayim net paketin canina okudum buün :O kizlar basaricagiz Hedeflerimiz ve suanki halimizdeki tek engel biziz.

Ya bir yol bul, ya bir yol ac yada yoldan cekil.
Konfücyüs
Alinti demek istedi heralde erigim hep otomatik duzeltme magduru oluyo

Aynen canım Allah yardımcıları olsun

O zaman bugünkü menüm;

Sabah: peynirli sandiviç (tb ekmeği)

Öğlen: mercimek çorba, etli sebze yemeği (4 yada 5 kaşıktır) zeytinyağlı taze fasulye (1 kaşık) az salata, yoğurt ve fırın sütlaç

Akşam: yumurtalı ıspanak kavurma, 1,5 dilim tb ekmeği

Menu

Uykudan uyaninca 2 bardak su

Sabah
2-3 catal omlet
Yarim dilim ici alinmis beyaz ekmek
1 bardak yesil,1 bardak siyah cay

Oglen
1 kase yogurt
5-6 yemek kasigi pirinc pilavi
1 domates

Ara
1 avuc cekirdek
1 gofret
1 bardak cay

Aksam
1 paket lays firindan
8-9 kare bitter
1 bardak cola zero

Tamam diyet yapamadim ama onceki gunlere gore cok iyiydi )))))
Abur cubur 3 kat azalmis durumda bu gun ))))
Yarin bunun yarisina inmeyi planliyorum ))))
Spor yapamadim 2 gundur lumbaljim var oglumu kucagima almaktan belimi incittim )
Arkadaslar sizlere ayak uyduracagim berbat durumdayim biliyorum kusura bskmayin

Bir sürü abur cuburr canım. Canım öncelikle geçmiş olsun ama bahane kabul etmiyoruz. Abur cuburları hemen atıyorsun canım ve beyninde bitiriyorsun tamam mı. İlk görevin bu :)

Ben burdayım cnm tez yazıyorum,çamaşır yıkıyorum,evi topluyorum fırsat buldukcada yazıyorum. Sen napıyorsun ne var ne yok?

Kiz yeni vardim eve is yerine ugrastim dolabimin anahtarini unutmusum asil takimin geri kalani nerde nerdeee bu millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…