Bildiklerin diyetine engel deyil.Kızlar bi ara yeşil kahve modası vardı ne oldu bilen var.
Bide kırmızı mantar vardı?
AnlamadımBildiklerin diyetine engel deyil.
Sende yapıyordun dimi bu apa nın diyetini. Özel günlerde tatlı isteği oluyor ya 2. Seviye yapsam o günlerde.Kahvaltı
5 hurma
Yarım ceviz
Akşam
1 kâse kereviz çorbası
Tavuklu salata
1 kk peynir(kendim yaptım, tadına baktım)
Yarımturp (alabaş)
Su
1 lt yi geçer
Spor
2 saat yürüyüş
Pırasa pirinç siz idi canımPırasada pirinç var dolmada var makarnada öyle. Doğrumuyum
Sağol canim....Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hepsine
Kirmizi mantari bilmiyorum ama merak edip Türkiyedeyken yeşil kahve almiştim aktardan..2 defa içtim birdaha içemedim..tercihim yinede normal türk kahvesi..Kızlar bi ara yeşil kahve modası vardı ne oldu bilen var.
Bide kırmızı mantar vardı?
Bilmediklerini boşver, bildiğin yoldan git dediydimAnlamadım
OlmazSende yapıyordun dimi bu apa nın diyetini. Özel günlerde tatlı isteği oluyor ya 2. Seviye yapsam o günlerde.
İşin komik yanı pazartesi nden beri yapıyorum daha tek günü adamın dediklerine uygun geçmedi bi pırasadan bi kahveden bi pastilden derken 3 gün bitti »
Bi ara diyet yapanların favorisiydi. Ondan sordum.Bilmediklerini boşver, bildiğin yoldan git dediydim
Uyguluyom da bi türlü tutturamıyorumOlmaz
Adam kafa patlatıp bir plan yapmış.
Saygı duyup aynen uygulamak gerekiyor
Pideee. Komşum sıcak poğaça göndermişti. Kusura bakma çocuklar yemez benimde içim gidiyor ama diyete girdim dedim geri verdimEkmegi çok seviyorum hele ki sıcacık pideye dayanamıyorum nasil bırakıcam bilemiyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?