geçmiş olsun canımSelam kızlar yazamadım. Çok hastayım, beş gündür de antibiyotik kullanıyorum ama işe yaramadı
Dün sabah simit, öğlen yoğurtlu brokoli, akşam Adana kebap yedim ama sonra dayanamayıp browni yedim.
Bugün kesin kararlıyım, şekeri hayatımdan tamamen çıkaracağım. Yeni hayatımın ilk günü bugün❤
Üç yıl önce bugün kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim. Özle bir günde yeni alışkanlıklara başlıyorum inşallah
kuzulara çok geçmiş olsun canımHayirli sabahlar cümleten...benim 3 çocukta hasta oldu ortalikta koşturup duruyorum evin içinde..resmen 3 bölündüm..pek buraya girip yazamazsam beni merak etmeyin arkadaşlar...şu an firsatim varken sporumu yapim hemen daha temizlik çamaşir ütü yemek beni bekliyo
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | - | + | + | + | + | + | |
| + | +120 | +120 | +120 | + | +100 | |
@Ekrl | +100 | +40 | +180 | +240 | +100 | +120 | |
| +120 | +180 | m | +100 | +140 | +50 | |
| +125 | +90 | +80 | + | +90 | +360 | |
| - | - | - | + | +160 | +180 | |
R reklam | + | + | + | + | + | +20 | |
@yst38 | m | + | +60 | + | + | +160 | |
| m | m | m | +90 | + | + | |
@Canevim | m | m | m | +90 | +90 | +90 | |
| m | m | m | + | + | + | |
@nisandeniz | m | m | m | + | - | + | |
@Ecrinya | m | m | m | + | + | + | |
K kahvemsimutluluk | m | m | m | - | - | - | |
| m | m | m | - | - | - | |
@Baby Cat | m | m | m | - | +50 | - | |
@sogumuskahve | m | m | m | - | - | - | |
| m | m | m | - | - | - | |
Sağol kaptani.kuzulara çok geçmiş olsun canım
Yarım saat yürümüştüm markete giderken yazmadım az diye bugün yürüyüşe gidicem
Kaptanım ben 2 hafta sonra mı gircem takımaKızçelerim
Malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
Hergün tartılmamalısın su içersin ağırlık olur kilo aldım diye düşünebilirsin moral bozmaya gerek yok.bu arada tebrik ederim çok güzel kilo verdinGünaydın kızlar
Bugün ki kilom 81
Ben de çok merak ediyorum kaç kilo verdik acaba.ben güzel verdim fark ediyorum senden de bir sürpriz bekliyorumMaşallah çok güzel ben de yarın sabah tartilacagim bakalım ne çıkacak
Annen nasıl saracımÇok yorgunum her yerim şiş muhtemelen ödem tuttum yine detoks suyu hazırlayacam kendime inşallah yarına kadar iner şişlerim
Annen nasıl saracım
Amin inşallahÇok şükür canım daha iyi sonuçlarımızda iyi çıktı inşallah hep böyle iyi olur herşey
Çalışırken ev hanımı olduk 15 yıl sonra ikinci çocuktan sonra.Kızlar grupta çalışan kimse yok mu? Sanki bir avukat arkadaş vardı. Çalışanlar spor işini nasıl yapıyorsunuz? Bende hiç spor yok. Akşamlar yemek bulaşık çocuk derken uyku vakti geliyor. Hep yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?