Çalışırken zor gerçektenKızlar grupta çalışan kimse yok mu? Sanki bir avukat arkadaş vardı. Çalışanlar spor işini nasıl yapıyorsunuz? Bende hiç spor yok. Akşamlar yemek bulaşık çocuk derken uyku vakti geliyor. Hep yorgunum.
Bende verdiğimi farkediyorum ama bakalım ne kadarBen de çok merak ediyorum kaç kilo verdik acaba.ben güzel verdim fark ediyorum senden de bir sürpriz bekliyorum
Ahmet Apa bey 2 gün önce canli konuşma yapti..haberin varmiydi bilmiyorum ama oylama yapildi toplu olarak perhiz yapilsinmi yapilmasinmi diye..çoğunluk yapilsin diye oyunu kullandi..ve şu an 7767 kişi oy verdi....ramazandan 1 ay önce 1.ci seviyeden toplu grup olarak başlanacak ..Bugün ki menü çok fena çok karışık
Hayırlı akşamlar
Sabah : Peynir ,zeytin ,helva ,1 dilim ekmek
Öğlen : 2 tane Halley (durduramadim kendimi pişmanım )
Akşam :1 kepçe çorba ,10 tane hamsi
4 bardak su
Yürüyüş yok
Yarın Kur'an im var misafirlerim var hiç oturmadim temizlik pasta kek uğraştım spor yapmis gibi yoruldum
Çok güzel bir fırsatAhmet Apa bey 2 gün önce canli konuşma yapti..haberin varmiydi bilmiyorum ama oylama yapildi toplu olarak perhiz yapilsinmi yapilmasinmi diye..çoğunluk yapilsin diye oyunu kullandi..ve şu an 7767 kişi oy verdi....ramazandan 1 ay önce 1.ci seviyeden toplu grup olarak başlanacak ..
Ben o güne kadar biraz serbest takilmak istiyorum...grubla beraber başlamak daha eylenceli olur...fakat yine saatlere dikkat edeceğim yine sağlikli beslenmeye devam edeceğimÇok güzel bir fırsat
Şaka gibiyim, yarınki tartıyı çok merak ediyorum.Ben o güne kadar biraz serbest takilmak istiyorum...grubla beraber başlamak daha eylenceli olur...fakat yine saatlere dikkat edeceğim yine sağlikli beslenmeye devam edeceğim
Her hafta ama sen veriyordun kilondan..duraklamiş olabilir şu an...Şaka gibiyim, yarınki tartıyı çok merak ediyorum.
Bugün pazartesiyle aynı çıktım.
Yoksa bana sebze yaramıyormu? Illede etmi yemem gerekiyor, çok şaşkınım, hele birde doysam, midem gurul gurul. Bu seviyede hiç doymuyorum. Üstelik sporumu eksik etmiyorum, yine yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?