Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gördüm dinledim canım
Bugünkü menüm
Sabah 5 zeytin 2 dilim peynir 1 dilim ekmek çay

Ara kahve

Öğle patlıcan sögurme 1 dilim ekmek 1 bardak ayran

Akşam fırında tavuk 3 kaşık makarna

Su 2 lt içmeye devam spor yok
Güzel bence.ya sence
Oh sporda var
Allah kabul etsin bizlere dua et.
Maşallah
Selam kızlar
Sabah 1 simit
Öğlen tavuk sote, haşl. brokoli
2 kare çikolata
Akşam az mercimek çorbası, az pilav
Bişi olmaz ondan
Kahvaltı
5 hurma
Yarım ceviz

Akşam
3 kepçe kereviz çorbası
1 küçük kâse salata
1 kk peynir
5 zeytin
1,5 ceviz

Su
1 lt
Spor
20 dakika lesli
Vay be güzel menü
Ben o güne kadar biraz serbest takilmak istiyorum...grubla beraber başlamak daha eylenceli olur...fakat yine saatlere dikkat edeceğim yine sağlikli beslenmeye devam edeceğim
Ben iyiyim pek salmak istemiyorum. Vücut anca alışır. 1 haftadır yapıyorum neredeyse 1 günü bile tam olmadı. Hep kaza kurbanı
Suan dogum gunu partisindeyim uhu uhuuuu pasta yiyolarrrrr .Ama ben yemeyecegim direnip kazanacagim
İşte budur
Afiyet olsun bende dedim bugün neden perşembe diye

Sabah kahve
Öğlen peynir ceviz zeytin tavada yumurta
Akşam annem ille mantı ye sütlaç ye dedi yok dedim.
Birazı tavada birazı haşlama yumurta brokoli salatası yedim
Sonra kardeşim bir heves dışarı götürdü beni. Yıllar sonra ilkkez yaptığımız birşey. Konuştuk dertleştik. Sufle söyledi yemem dedim illa ye dedi kaşığın ucuyla dondurma ve çok az sufle aldım. İçimdeki vijdan azabından tadını bile anlamadım. Sonra hava attım bunu ben yaparım ne varki.
Duyanda hergün sufle yapıyorum sanır. Acı bir kaçamak. Sabah heyecanlı olacak burası

Iyi geceler hanimlar

Sabah
3 yumurtali omlet
Zeytin peynir biraz

Aksam
2 lahmacun 1buyuk bardak ayran salata

Suyu bilemedim misafirlikteydim spor yok.
Aksam pastayi yemedim ins ise yarar sabah
Bi de wcye cikabilsem 3 4 gunde bir olmaya basladi afedersinz .

Yarina yatili misafirim var cok sevdigim uzun zamandir gormedigim universite arkadasim gelecek yeni belli oldu.Oglan ayagimda yatsim hazirliga basliycam

Pratik ve lezzetli önerilere acigim

Yemek mi ? Atıştırmalıkmı neredesin şehir olarak

Benim günlerde, akraba oturmalarinda falan yaptığım çok pratik pırasalı bir böreğim var her yiyen bayılıyor.İstersen tarif verebilirim.Normalde pırasa yiyemem ama o börekte çok güzel oluyor

Benim günlerde, akraba oturmalarinda falan yaptığım çok pratik pırasalı bir böreğim var her yiyen bayılıyor.İstersen tarif verebilirim.Normalde pırasa yiyemem ama o börekte çok güzel oluyor
Cok tesekkurler o aklimda cumartesi sabah kahvaltiya onu yapacagim.
Aksam yemegi icin aklimda izmir kofte pilav salata ve borulce yemegi var simdilik.
Yakin arkadasim samimiyiz ama evime ilk kez gelecek sehir disinda cunku.
Aksi gibi bu hafta hep gezdim evde fena
Dusakabin ovdum banyoyu yikadim az once

Günaydın kızlar
Bugün tartılmak istemiyorum ellerim vücudum öyle şiş öyle gergin ki. Birde Dün akşam minik kaçamağın psikolojik etkisi var
Neden canım iyi gidiyordun zaten eksidesin ufak bir kaçamak o kadar eksi den sonra ne kadar artı olacak ki sen pazartesiden beri iyi kilo verdin

.Hayirli mutlu Cumalar arkadaşlar...bu hafta ne yazikki az gitti...benimde wc sorunum var ondan olabilir..stressdende olabilir çoçuklar hastaydi ..

Geçen hafta...57.8
Bu hafta....57.5
Eksi .....0.3
Yüzdem ....% 0.52

Son düzenleme:
.Hayirli mutlu Cumalar arkadaşlar...bu hafta ne yazikki az gitti...benimde wc sorunum var ondan olabilir..stressdende olabilir çoçuklar hastaydi ..

Geçen hafta...57.8
Bu hafta....57.5
Eksi .....0.3
Yüzdem ....% 0.52
Canım kayısılı form çayı iyi geliyor. Çok kötü olduğunda iki poşet koy diyorlar

Geçen hafta...57.8
Bu hafta....57.5
Eksi .....0.3
Yüzdem ....% 0.52
Wc sorunu hemen etkiliyor sabahları aç karnına zeytinyağı ve üzerine 2 bardak ılık limonlu su ile çözdüm bende bu işi

Aynı durumdayım bende tartı görmek istemiyorum resmen bugün
İstemesekte görüştük işte
Özel güne giricem onun etkisi
Günaydın arkadaşlar
Geçen cuma. 63
Bugün. 62.5
Tam hedef 62 idi ama artı olmaktan iyidir
Aynen güzel
Neden canım iyi gidiyordun zaten eksidesin ufak bir kaçamak o kadar eksi den sonra ne kadar artı olacak ki sen pazartesiden beri iyi kilo verdin
Artı değilim canım ama derim etlerim patlayacak gibi gergindi
Hedefi tutturamasam da 4 günde 1.6 kilo vermişim 98.3 kiloyum moni
Süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…