- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aynı sistem olsa öyle diyecemde, yok, sistem değişti, daha vücut buna alışmadıki duraklama olsun. Neyse elbet bundada hayır vardırHer hafta ama sen veriyordun kilondan..duraklamiş olabilir şu an...
Gördüm dinledim canımAhmet Apa bey 2 gün önce canli konuşma yapti..haberin varmiydi bilmiyorum ama oylama yapildi toplu olarak perhiz yapilsinmi yapilmasinmi diye..çoğunluk yapilsin diye oyunu kullandi..ve şu an 7767 kişi oy verdi....ramazandan 1 ay önce 1.ci seviyeden toplu grup olarak başlanacak ..
Güzel bence.ya senceBugünkü menüm
Sabah 5 zeytin 2 dilim peynir 1 dilim ekmek çay
Ara kahve
Öğle patlıcan sögurme 1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Akşam fırında tavuk 3 kaşık makarna
Su 2 lt içmeye devam spor yok
Oh sporda varMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bol baharatlı haşlanmış nohut
Chia tohumlu yoğurt
Akşam
Bir tabak etli nohut yemeği
Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Salata
Su 3 litre spor 15 dakika leslie
moni
Allah kabul etsin bizlere dua et.Hayırlı akşamlar
Sabah : Peynir ,zeytin ,helva ,1 dilim ekmek
Öğlen : 2 tane Halley (durduramadim kendimi pişmanım )
Akşam :1 kepçe çorba ,10 tane hamsi
4 bardak su
Yürüyüş yok
Yarın Kur'an im var misafirlerim var hiç oturmadim temizlik pasta kek uğraştım spor yapmis gibi yoruldum
MaşallahBugünkü menüm..
Öylen..12.15
2 yumurta ile mantar kavurma
Yeşillik
6 zeytin
2 dilim kaşar
Beyaz peynir
1/2 Kirmizi paprika
Akşam...18.10
1 tabak sarimsak yoğurtlu kabak yemeği
1 parça kaşar peynir
1 parça beyaz peynir
Yeşillik
1 haşlanmiş yumurta
1 mil leslie...18 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre
Bişi olmaz ondanSelam kızlar
Sabah 1 simit
Öğlen tavuk sote, haşl. brokoli
2 kare çikolata
Akşam az mercimek çorbası, az pilav
Vay be güzel menüKahvaltı
5 hurma
Yarım ceviz
Akşam
3 kepçe kereviz çorbası
1 küçük kâse salata
1 kk peynir
5 zeytin
1,5 ceviz
Su
1 lt
Spor
20 dakika lesli
Ben iyiyim pek salmak istemiyorum. Vücut anca alışır. 1 haftadır yapıyorum neredeyse 1 günü bile tam olmadı. Hep kaza kurbanıBen o güne kadar biraz serbest takilmak istiyorum...grubla beraber başlamak daha eylenceli olur...fakat yine saatlere dikkat edeceğim yine sağlikli beslenmeye devam edeceğim
İşte budurSuan dogum gunu partisindeyim uhu uhuuuu pasta yiyolarrrrr .Ama ben yemeyecegim direnip kazanacagim
Afiyet olsun bende dedim bugün neden perşembe diyeİyi akşamlar kızlar
Sabah :
iki yumurtayla peynirli omlet iki dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:Bir portakal.
Akşam:
(Misafirim vardı,maalesef yedim)
Bir kase mercimek çorbası, yarım patlıcan karnıyarık,bir porsiyon pirinç pilavı,salata.
2 litreden fazla su
Amin inşallahAllah kabul etsin canım
Yemek mi ? Atıştırmalıkmı neredesin şehir olarakIyi geceler hanimlar
Sabah
3 yumurtali omlet
Zeytin peynir biraz
Aksam
2 lahmacun 1buyuk bardak ayran salata
Suyu bilemedim misafirlikteydim spor yok.
Aksam pastayi yemedim ins ise yarar sabah
Bi de wcye cikabilsem3 4 gunde bir olmaya basladi afedersinz .
Yarina yatili misafirim var cok sevdigim uzun zamandir gormedigim universite arkadasim gelecek yeni belli oldu.Oglan ayagimda yatsim hazirliga basliycam
Pratik ve lezzetli önerilere acigim
Benim günlerde, akraba oturmalarinda falan yaptığım çok pratik pırasalı bir böreğim var her yiyen bayılıyor.İstersen tarif verebilirim.Normalde pırasa yiyemem ama o börekte çok güzel oluyorIyi geceler hanimlar
Sabah
3 yumurtali omlet
Zeytin peynir biraz
Aksam
2 lahmacun 1buyuk bardak ayran salata
Suyu bilemedim misafirlikteydim spor yok.
Aksam pastayi yemedim ins ise yarar sabah
Bi de wcye cikabilsem3 4 gunde bir olmaya basladi afedersinz .
Yarina yatili misafirim var cok sevdigim uzun zamandir gormedigim universite arkadasim gelecek yeni belli oldu.Oglan ayagimda yatsim hazirliga basliycam
Pratik ve lezzetli önerilere acigim
Cok tesekkurlerBenim günlerde, akraba oturmalarinda falan yaptığım çok pratik pırasalı bir böreğim var her yiyen bayılıyor.İstersen tarif verebilirim.Normalde pırasa yiyemem ama o börekte çok güzel oluyor
Yemek canim .IstanbuldayimYemek mi ? Atıştırmalıkmı neredesin şehir olarak
Aynı durumdayım bende tartı görmek istemiyorum resmen bugünGünaydın kızlar
Bugün tartılmak istemiyorum ellerim vücudum öyle şiş öyle gergin ki. Birde Dün akşam minik kaçamağın psikolojik etkisi var
Neden canım iyi gidiyordun zaten eksidesin ufak bir kaçamak o kadar eksi den sonra ne kadar artı olacak ki sen pazartesiden beri iyi kilo verdinGünaydın kızlar
Bugün tartılmak istemiyorum ellerim vücudum öyle şiş öyle gergin ki. Birde Dün akşam minik kaçamağın psikolojik etkisi var
Canım kayısılı form çayı iyi geliyor. Çok kötü olduğunda iki poşet koy diyorlar.Hayirli mutlu Cumalar arkadaşlar...bu hafta ne yazikki az gitti...benimde wc sorunum var ondan olabilir..stressdende olabilir çoçuklar hastaydi ..
Geçen hafta...57.8
Bu hafta....57.5
Eksi .....0.3
Yüzdem ....% 0.52
Wc sorunu hemen etkiliyor sabahları aç karnına zeytinyağı ve üzerine 2 bardak ılık limonlu su ile çözdüm bende bu işi.Hayirli mutlu Cumalar arkadaşlar...bu hafta ne yazikki az gitti...benimde wc sorunum var ondan olabilir..stressdende olabilir çoçuklar hastaydi ..
Geçen hafta...57.8
Bu hafta....57.5
Eksi .....0.3
Yüzdem ....% 0.52
İstemesekte görüştük işteAynı durumdayım bende tartı görmek istemiyorum resmen bugün
Aynen güzelGünaydın arkadaşlar
Geçen cuma. 63
Bugün. 62.5
Tam hedef 62 idi ama artı olmaktan iyidir
Artı değilim canım ama derim etlerim patlayacak gibi gergindiNeden canım iyi gidiyordun zaten eksidesin ufak bir kaçamak o kadar eksi den sonra ne kadar artı olacak ki sen pazartesiden beri iyi kilo verdin
Süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?