Cok sağol canım ayağında tümör varmış ya kötü değil dediler ama 2 kez dizden 1 kez de topuktan ameliyat olmak zorunda kaldı .. bakalım inş bu sondurHoşgeldin daim olur inşallah
Yaparsın biranda gider
Tebrik ederim çok güzel sonuçlar aldık
Geçmiş olsun neyi vardı
79.9 hedefim
İyi aksamlar7 ŞUBAT-14 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @nezesali @perihan00 Nergis 35 @sara_28 gezegenfeza @Antepia27 Mthn83 @Baby Cat @Canevim R reklam @Efillim Gizemm0 +240 @nisandeniz @Ecrinya N nairobi
Hedef 6214 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ
moni 103 >> hedef 102 >>
@nezesali 56,3 >> hedef ?>>
@perihan00 57,5 >> hedef ?>>
Nergis 35 62,5 >> hedef ? >>
@sara_2878,0 >> hedef? >>
gezegenfeza 74,9>> hedef 74,0>>
@Antepia27 120,3>> hedef ?>>
@Baby Cat 74,1>> hedef ?>>
R reklam 67,6>> hedef ?>>
@Canevim71,2>> hedef ?>>
Mthn83 80,7>>hedef ? >>
@Efillim 76,5>> hedef ? >>
@nisandeniz 98,3>> hedef ? >>
@Ecrinya 87,7>>hedef ? >>
Gizemm0 59,2>> hedef 58>>
Hedefim 86,514 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ
moni 103 >> hedef 102 >>
@nezesali 56,3 >> hedef ?>>
@perihan00 57,5 >> hedef ?>>
Nergis 35 62,5 >> hedef ? >>
@sara_2878,0 >> hedef? >>
gezegenfeza 74,9>> hedef 74,0>>
@Antepia27 120,3>> hedef ?>>
@Baby Cat 74,1>> hedef ?>>
R reklam 67,6>> hedef ?>>
@Canevim71,2>> hedef ?>>
Mthn83 80,7>>hedef 79,9 >>
@Efillim 76,5>> hedef 75,5 >>
@nisandeniz 98,3>> hedef ? >>
@Ecrinya 87,7>>hedef ? >>
Gizemm0 59,2>> hedef 58>>
N nairobi 88 >> hedef ? >>
Şeker varmı?Cok sağol canım ayağında tümör varmış ya kötü değil dediler ama 2 kez dizden 1 kez de topuktan ameliyat olmak zorunda kaldı .. bakalım inş bu sondur
Yok canımŞeker varmı?
su iç suÇocuğu bi teste götürdüm test mi yaptırdım fal mı baktırdım bilemiyorum. Çok karışığım beynim zonkluyor.
Bazen eşlerin yokluğunu ararız ama hani derler ya başımızda olsun. Rabbim başlarımızdan eşlerimizi ayırması
Allah yardımcın olsun canımÇocuğu bi teste götürdüm test mi yaptırdım fal mı baktırdım bilemiyorum. Çok karışığım beynim zonkluyor.
Bazen eşlerin yokluğunu ararız ama hani derler ya başımızda olsun. Rabbim başlarımızdan eşlerimizi ayırması
kız yeme gebertirimmKendimi kutluyorum. Canım helva istiyor kızın bana diye geldim ama.
Bu sağlığı tekrar kazanıp, sünnet üzere beslenmek için aşamalarla hazırlanmış bur sistem canım.Ablacım ben senin kendini sürekli aç bıraktığını fark ettim. Mesela birkaç hurmayla akşama kadar duruyorsun hatırladığım kadarıyla.
Sağlıklı beslenmenin çok daha faydalı olacağını düşünüyorum. Kardeşim de şok bir diyetle çok kilo verdi ama bu süreçte saçları, kirpikleri bile döküldü. Şu an kafasının dibi görünüyor ve ne yapsa artık saçları çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?