1 er dilimi anlarım(3 dilim günde) normal ama günde neredeyse 7 dilim ekmek + pilav çok fazlaKaptanım hatta ben dedim ekmeği kestim sadece sabah yiyorum en fazla 2 dilim diye yanlış yapmışsın dediher öğünde 2 dilim ekmek vardı 6 öğün beslenmeydi .3 ara 3 ana öğün uygulamadim .
bu ne ayoll
özel bir durumun yoksa hamilelik ve emzirme vb. şeyler bu listeyi veren diyetisyenden acilen arkana bile bakmadan kaç
Bencede..özelikle ara öğünleri ben doğru bulmuyorum..vücüt tam yağ yakacaği zaman toksinlerden arinacaği zaman ara öğünler bunu engelliyor...Canan karatay hanimda ara öğünlere karşi...bu ne ayoll
özel bir durumun yoksa hamilelik ve emzirme vb. şeyler bu listeyi veren diyetisyenden acilen arkana bile bakmadan kaç
canım emzirmek özel bir durum ama sen kilo vermek de istiyorsun,bu kadar çok ekmeğin sütle alakasını da çözemedim. bol bol su içip sağlıklı ve dengeli beslenmek yeterli süt için.Emziriyorum yemezsen sütün kesilir dedi. Süt kesilir deyince akan sular duruyor. Ben normal zamanda 1 oturusta yarım ekmek yiyebilirimyedimde ondan bu haldeyim.
Bebegim az kilo alıyor e ben kilo alıyorum bir diyetisyen deneyim dedim. 1 2 hafta. Online bu arada. Olmadi bırakırım.
Ekmek arasi pilavmi..son ara öğünde bile 2 dilim etimek vermişpilav veren diyetisyen ilginç üstelik yanında ekmekle, ekmek arası pilav
yani haddimi bilirim sonuçta diyetisyendir vardır bildiği derim, ama yok anacım burada had falan bırakmadı bu kişi bende
Evet iyi olur aslındacanım emzirmek özel bir durum ama sen kilo vermek de istiyorsun,bu kadar çok ekmeğin sütle alakasını da çözemedim. bol bol su içip sağlıklı ve dengeli beslenmek yeterli süt için._AYNURA_ beslenme danışmanıymış sana fikir verebilir.
yok kız ben tabiri caizse dedimEkmek arasi pilavmi..
canım aynura da bi fikir söylesin birazda araştıralım bakalım çocuğa bol süt olması için ne yemek ne yapmak gerekiyor. bu arada bebişi saatle değil sık sık istedikçe emzir istersen bide öyle dene.moni abla sence daha iyi bir diyetisyenle mi çalışayım yoksa deneyim mi?
Ben de emzirmeyi yeni bıraktım,Emziriyorum yemezsen sütün kesilir dedi. Süt kesilir deyince akan sular duruyor. Ben normal zamanda 1 oturusta yarım ekmek yiyebilirimyedimde ondan bu haldeyim.
Bebegim az kilo alıyor e ben kilo alıyorum bir diyetisyen deneyim dedim. 1 2 hafta. Online bu arada. Olmadi bırakırım.
Tatlım yazılacak herşeyi yazmış kızlar. Ben ebeyim ne gebelikte ne emzirmede bu kadar ekmek vermeyiz.
Hay ağzını öpeyim derler ya ondanson ara öğünde bile 2 dilim etimek vermişpilav veren diyetisyen ilginç üstelik yanında ekmekle, ekmek arası pilav
yani haddimi bilirim sonuçta diyetisyendir vardır bildiği derim, ama yok anacım burada had falan bırakmadı bu kişi bende
kuzum biraz gezindim nette, emzirmede evet ekmek veriyorlar. gerçi normal kişilere de diyette ekmek veriliyor, zaten ekmeğe karşı değiliz, miktarı çok fazla geldi. ekmeği biraz azaltarak dene bakalım bi, sanırım çok yeni başladınız.moni abla sence daha iyi bir diyetisyenle mi çalışayım yoksa deneyim mi?
Banane, yemeseydin. Ben ne tatlılar ne pastalar gördüm, yarım çatal bile yemedim.Ben de bu gün regl oldum.Zaten dünden bu güne sadece 700gram inmişdim,bu gün geleceyini anladım.Yaptığım detoksun verdiyi özgüvenle 2çatal pasta yedim...burdan rakibe duyrulurgezegenfeza
Hoşgeldin canımSelam arkadaşlar herkese basarilar
Vay arkadaş yaraya tuz basmak budurBanane, yemeseydin. Ben ne tatlılar ne pastalar gördüm, yarım çatal bile yemedim.
Sende yemeseydin
Ev yapımı pasta dedimmi bende akan sular dururdu, buna rağmen yemedim, hatta eskiler bilir pestil aşığıyım, dondurucuda var, elimi sürmedim. Benim canım yokmu? Sizde yemeyinVay arkadaş yaraya tuz basmak budur
kuzum biraz gezindim nette, emzirmede evet ekmek veriyorlar. gerçi normal kişilere de diyette ekmek veriliyor, zaten ekmeğe karşı değiliz, miktarı çok fazla geldi. ekmeği biraz azaltarak dene bakalım bi, sanırım çok yeni başladınız.
Tatlım yazılacak herşeyi yazmış kızlar. Ben ebeyim ne gebelikte ne emzirmede bu kadar ekmek vermeyiz.
Hay ağzını öpeyim derler ya ondan
Bizde de var niye hava atıyon bizde yemiyok. Ev yapımı değil de hazırlara dayanamam. Ev yapımını ben yaparım nasılsa.Ev yapımı pasta dedimmi bende akan sular dururdu, buna rağmen yemedim, hatta eskiler bilir pestil aşığıyım, dondurucuda var, elimi sürmedim. Benim canım yokmu? Sizde yemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?