Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim menü....

Öylen...11.30☘
1 tabak Buğday yemeği..
1 dilim kaşar
1 avuç findik

Akşam..18.3ü☘
2 haşlanmiş yumurta
1 kaze karişik salata
3 kaşik baharatli yoğurt
1 sivri biber
1 dilim kaşar peynir

Spor 1 mil Lesli...20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre

Menü demeye şahit ister
Öğlen yumurta sucuk peynir zeytin domates maydanoz ceviz çeyrek kete 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı sürme çikolata
Saat 3 gibi 2 tane çizi
6 da bulgur çorbası da içinde pek bulgur kalmamış daha çok su 1 tane pişi
Su yaklaşık 1.5 lt dip köşe temizlik

Fena halde yorulmuş bir Oynakbaşı geldiiiiii ♡♡♡♡

Tam 1 saat Sporumuzu yaptık geldik Ana kız Öğlen bacağım kasaya başladığı halde kivirmadim ama şu anda daha beter kasıyor olsun nasılsa yarına geçmiş olur ve dinlenirim

Şimdi şekersiz Türk kahvemi de iceyim de tam olsun Menümü de birazdan paylaşırım

30 dakika bisiklet ( aslında 15 olması gerekiyordu )
5 dakika koşu bandı ( aslında 15 olması gerekiyordu ama ayağım kaşınma bende bisiklete o süreyi aktardım )
30 dakika boyunca da 10 tane farkli alette 2ser setten 15 hareket

Hoşbuldum. 5.Takımdan mezun olmuştum. Biraz kilo alınca moni şimin yanına geleyim dedim

Banucuğum bu kızlar pek nazlılar. Adamı suya götürüp susuz getiriyorlar

Kesinlikle

Sorma valla hele ikinciler tam Anasının gözü oluyorlar okul çıkışı almaya gidince hemen belim ağrıyor diye çantayı bana kakaladi ama bir yandan da cekcekli çanta yolu yapıyor yok efendim nasıl olacak sende hep gelemezsin ki hem seninde ayağının burkulmasi daha tam geçmedi falan diye dedim hiç kusura bakma şu anda yeni çanta alamam geçer bir iki güne belini ağrısı nasılsa baktı ümit yok peki dedi tin rın onumden gitti Anannesine

bi arkadaşıma böyle bi liste vermişti diyetisyeni ve kilo almıştı haliyle, sonra gitmedi bir daha banuştu sanırım oynakbasi34

Heee sorma adamla inatlasmistim okadar ama yok ille 3 kg almamı istedi adam sanırım şimdi çok ekmek veren görünce direk onu söylüyorum aman diyim diye

Oldu canım, bende 9 cam sildim, nevresim degistirdim hiç spordan saymadım

Bu karda kışta
Ben 2 çocuk bakıyorum
Bu hafta burda sağanak yağış var.
Huyum kurusun, aklıma düştüğü zaman silmem gerekiyor. Ben silerken yağmur tekrar başladı , hemen kepenkleri indirdim.
Çocuk bakmak çok zor canım, hele özel çocuk.
Allah yardımcın olsun

Üstelik hâlâ hastayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…