Ne kadardır yapıyorsun ne kadar etkisi oldu. Süt durumu nasıl artısı varmı?Sütün kalitesini artırıp benim zayiflamam lazım nasil olur ki?
Sütün kalitesini artırıp benim zayiflamam lazım nasil olur ki?
Tamamdır teşekkür ederimSağ üst köşede mercek işareti var orada emzirme ve zayıflama diye yaz. Çok seçenek çıkıyor. Az çok fikir olur
GöreceğizBizde de var niye hava atıyon bizde yemiyok. Ev yapımı değil de hazırlara dayanamam. Ev yapımını ben yaparım nasılsa.
Eşim malatyadan çikolatalı badem getirdi göz göze geliyoruz sürekli.
Ne kadardır yapıyorsun ne kadar etkisi oldu. Süt durumu nasıl artısı varmı?
Pilav olarak bulgur seç. Yemeklerin ve salataların suyunu tüketme. Su tüketimini artır canım havuç soğan ve çiğ kuru yemiş tüket
Merhaba canımAnnem pişi yapmış onla kapattım günü
Ev yapımı pasta dedimmi bende akan sular dururdu, buna rağmen yemedim, hatta eskiler bilir pestil aşığıyım, dondurucuda var, elimi sürmedim. Benim canım yokmu? Sizde yemeyin
Kilo alımı düzenliyse emmeyle huzurluysa sürekli aranması yoksa yada süresiz uykuya dalmıyorsa. Emerken kulakları hareket ediyor yutkunuyorsaSütüm arttı mi anlamadim emiyor ya ölçemiyorum. Birde bebeğime süt yetmezse nasıl anlarım su an 4 aya yaklaştı.
Evde değildim bide anne yemeği işte taş olsa lezzetli geliyor. 1 tane yedim canım. Aslında yürüme imkanım var şuan ama dışarı çıkarsam içeri giremem. Oğlumu kursa getirdim. Dış kapılar kapalı.Merhaba canım
Kaç tane yedin? Bunun kalorisini yakacak kadar spor yapma şansın varsa mutlaka günü spor yaparak kapatmalısın bence.
ben daha önceki diyetimde bu yöntemi uyguladım. Diyetisyen çok sıcak bakmıyordu o zaman spor yapacaksan her şeyi yiyecek misin derdi. Ama tabii ben tembel bir insan olduğum için, genelde bu durum şöyle işliyordu. Yiyeceğim şeyin kalorisine bakıyordum, gereken sporu hesaplıyordum. Of kim bunu yapacak şimdi diyor ve yemekten vazgeçiyordum :) belki sende de işe yarar bu yöntem.
Haklısın sonuçta anne yemeği farklı. Muhtemelen oradayken ölçülü ve dengeli tüketeceksin, kendi düzeninde yine kendi diyetine döneceksin :)Evde değildim bide anne yemeği işte taş olsa lezzetli geliyor. 1 tane yedim canım. Aslında yürüme imkanım var şuan ama dışarı çıkarsam içeri giremem. Oğlumu kursa getirdim. Dış kapılar kapalı.
Yok canım son öğüdü saat 6 da bitti şimdi suHaklısın sonuçta anne yemeği farklı. Muhtemelen oradayken ölçülü ve dengeli tüketeceksin, kendi düzeninde yine kendi diyetine döneceksin :)
Avuç içi kadarı (50 gr) 122 kaloriymiş. Sonraki öğünlerde yağ ve ekmek yemeyerek dengelemeye çalışabilirsin bu durumda. Yenilen şeyin tam karşılığı bu olmuyor ama zararı azaltmak için dönüşüm listeleri de kullanmak lazım.
Hee yersin sonrada iki gözün iki çeşme ağlarsınAnnem pişi yapmış onla kapattım günü
canım ekmekle alakası yok. o ancak kilo aldırır sana. sütü bol su içmek arttırır. dereotu falan. besinlerini dengeli al. et, yoğurt, sebze, salata, meyve... sonra bol bol su.Evet iyi olur aslında @_AYNURA_ attığım resimlere bakabilir misin?
Tam bugday ekmegi süt arttirir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?