- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Ev yapımı pasta dedimmi bende akan sular dururdu, buna rağmen yemedim, hatta eskiler bilir pestil aşığıyım, dondurucuda var, elimi sürmedim. Benim canım yokmu? Sizde yemeyin
Banu boynunu azdırma dikkat et
Nice yaşları olsun canım sağlıklı uzun ömür versin rabbimSlm kızlar bugün oğlumun doğum günüydü dikkat ettim gün boyu gece malesef şekerli kaçırdım
Menüm
Sabah lor peyniri 3 zeytin 2 ceviz ? Çay bardağı süt
Öğle beyaz et tavuk ve 1 kase çorba
Ara bbadem
Akşam yemeği yemedim pastalardan atıştırdım
Şu 2 lt spor yok
Amin canım tsklerNice yaşları olsun canım sağlıklı uzun ömür versin rabbim
Akşam akşam tövbe tövbeAnnem pişi yapmış onla kapattım günü
Ben yazılamadım sporaYok yok spor Hocasına ilk günden dedim boyun fıtığı ve hafif de olsa bel fıtığı var diyebilgisayara not edip ona göre Program hazirlamislar tabi kilo da fazla olunca fazla zorlamiyorlar
Merhaba canım
Kaç tane yedin? Bunun kalorisini yakacak kadar spor yapma şansın varsa mutlaka günü spor yaparak kapatmalısın bence.
ben daha önceki diyetimde bu yöntemi uyguladım. Diyetisyen çok sıcak bakmıyordu o zaman spor yapacaksan her şeyi yiyecek misin derdi. Ama tabii ben tembel bir insan olduğum için, genelde bu durum şöyle işliyordu. Yiyeceğim şeyin kalorisine bakıyordum, gereken sporu hesaplıyordum. Of kim bunu yapacak şimdi diyor ve yemekten vazgeçiyordum :) belki sende de işe yarar bu yöntem.
Yav işte anne emeği diyorum. Geçen gece komşum oğlana beslenme poğaça yapmış. 4 tanede bana gönderdi dumanı üstünden miss. Eşim 2 taneyi gömdü. Bende dumanını içime çektim. Annem ta sabah yapmış buz gibi ama onu es geçemedim. Kete kurabiye filan da vardı. Onlara elimi sürmedim. Çayımı alıp usluca oturdumAkşam akşam tövbe tövbe
Neyse kendini yeterince üzdüğünü varsayarak bir daha yapmazsın diye umut ediyorum
AleykümselamSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Takımın pofuduk üyesi spor salonundan bildiriyor
Kan ter içindeyim ama devamhenüz 20 dakika oldu zaten
Geçen hafta regl olduğum için bugün tekrar tartti beni hatun ve cuma hedefine çok az kalmış ♡ çok sevindim ve aynen devam inşallah
Eve geçince rahat rahat günü ozetlerim sizlere
Ben yazılamadım spora
Kendime zaman ayırmak spor için ayırmak özellikle gereksiz geliyor
Sorma valla hele ikinciler tam Anasının gözü oluyorlarokul çıkışı almaya gidince hemen belim ağrıyor diye çantayı bana kakaladi ama bir yandan da cekcekli çanta yolu yapıyor yok efendim nasıl olacak sende hep gelemezsin ki hem seninde ayağının burkulmasi daha tam geçmedi falan diye dedim hiç kusura bakma şu anda yeni çanta alamam geçer bir iki güne belini ağrısı nasılsa baktı ümit yok peki dedi tin rın onumden gitti Anannesine
Kızlar geçen ölçü aldım belim ile bacağım arasında 10 cm fark var. Tek bacak.
Belim çok ince olduğu için basen ler daha geniş görünüyor.
2 gündür çeyrek kete yedim öğlen ve diğer günlere göre uyku hali oluştu tatlı ve ekmek isteği arttı. İsteklerime dur demekte zorlandım. Bunlar hep birbirini tetikliyor
Benim oğlan adını değiştirmek istiyor siz yine iyisiniz. Yavuz Selim adı ortaya sultan istiyormuş. Kızımız olursa onun adını koyarız dedikSeninki yine iyi çanta istemiş. Bizim sincap bu koltuklar ben doğmadan vardı. Artık eskimişler yeni koltuk alalım dedi yaa..
Eve görücüler gelecek galiba
Kum saati gibi süper olur mu10 santim süper bir fark benceAslında bende bir yere not etsem ya olculerimi bazen tarti göstermesi de motivasyon olur ♡♡♡
Yok yahu ne korkması, merdane salladım yine kaçırdılar, şeytan emoji yolladım yine yedilerArtık korkmuşlardır diye düşünüyorum
Hele bi yesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?