Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar bugün oğlumun doğum günüydü dikkat ettim gün boyu gece malesef şekerli kaçırdım
Menüm
Sabah lor peyniri 3 zeytin 2 ceviz ? Çay bardağı süt
Öğle beyaz et tavuk ve 1 kase çorba
Ara bbadem
Akşam yemeği yemedim pastalardan atıştırdım
Şu 2 lt spor yok

Banu boynunu azdırma dikkat et

Yok yok spor Hocasına ilk günden dedim boyun fıtığı ve hafif de olsa bel fıtığı var diye bilgisayara not edip ona göre Program hazirlamislar tabi kilo da fazla olunca fazla zorlamiyorlar

Nice yaşları olsun canım sağlıklı uzun ömür versin rabbim

Yok yok spor Hocasına ilk günden dedim boyun fıtığı ve hafif de olsa bel fıtığı var diye bilgisayara not edip ona göre Program hazirlamislar tabi kilo da fazla olunca fazla zorlamiyorlar
Ben yazılamadım spora
Kendime zaman ayırmak spor için ayırmak özellikle gereksiz geliyor

Aaaaa.... Kimleri görüyorum
Nasılsın Denizciğim

Akşam akşam tövbe tövbe
Neyse kendini yeterince üzdüğünü varsayarak bir daha yapmazsın diye umut ediyorum
Yav işte anne emeği diyorum. Geçen gece komşum oğlana beslenme poğaça yapmış. 4 tanede bana gönderdi dumanı üstünden miss. Eşim 2 taneyi gömdü. Bende dumanını içime çektim. Annem ta sabah yapmış buz gibi ama onu es geçemedim. Kete kurabiye filan da vardı. Onlara elimi sürmedim. Çayımı alıp usluca oturdum

Aklimdayken bugünün menüsünü de paylaşayım;

Uyanınca Bol su ( 08.15 de )

Aç karnına bir şekersiz duble Türk kahvesi ( 09.30 da )

Kahvaltı; 10.30 da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalik

Ara 12.00de
1 Ananaslı yeşil çay

Öğlen 14.45de
Az ıspanak Mucveri ( teyzem yapmış Annemdeykenilk kez denedim fena değil ama yemeğini tercih ederim )
Az yoğurt
1/2 sandviç ekmeği ( şu pastanelerde olan ufaklardan )
1/2 dilim kek
2 şekersiz cay

Tabi öğlen diyetle alakasız olunca aksam yemegi yemedim sırf 1 şekersiz Nescafe içtim

Spordan sonra da şekersiz duble Türk kahvesi

Şimdide protein takviyesi olsun diye 1 çay bardağı süt içiyorum

Gün içinde ancak 2 litre su içtim ama onuda yarın telafi ederim
Salondaki tarti sonucunu sabah görmüş olsaydım öğlen asla yemezdim Neyseki dengelemeyi ogrenmisim ama tabi uzun bir süre nasılsa dengelerim diye gevşek davranmak yok

Aleykümselam

Kızlar geçen ölçü aldım belim ile bacağım arasında 10 cm fark var. Tek bacak.
Belim çok ince olduğu için basen ler daha geniş görünüyor.
2 gündür çeyrek kete yedim öğlen ve diğer günlere göre uyku hali oluştu tatlı ve ekmek isteği arttı. İsteklerime dur demekte zorlandım. Bunlar hep birbirini tetikliyor

Ben yazılamadım spora
Kendime zaman ayırmak spor için ayırmak özellikle gereksiz geliyor

Valla bende açıkçası büyük kızı gaza getirmek için yazıldım ama kulaklığı takip spor yaparken iyiki diyorum Gerçi bacağım kastığı halde spora gittim diye Eşimden sağlam fırça yedim perşembe geçmemiş olursa minik bir ağrı da olsa gitmeyeceğim söz verdim Malum daha yeni ayağımı burkmustum ve tam geçmeden spora başlayınca bugünde aynı ayağım kasinca fırçayı hak ettim perşembe kızı ve arkadaşı götürür onlar çıkana kadar beklerim danışmanın orda dedim de kabul etti gerçi geçer bence yarına kadar ama eşim damar damar üzerine deng gelmiştir diyor inşallah değildir de sabaha birşey kalmaz

Seninki yine iyi çanta istemiş. Bizim sincap bu koltuklar ben doğmadan vardı. Artık eskimişler yeni koltuk alalım dedi yaa..
Eve görücüler gelecek galiba

10 santim süper bir fark bence Aslında bende bir yere not etsem ya olculerimi bazen tarti göstermesi de motivasyon olur ♡♡♡

Seninki yine iyi çanta istemiş. Bizim sincap bu koltuklar ben doğmadan vardı. Artık eskimişler yeni koltuk alalım dedi yaa..
Eve görücüler gelecek galiba
Benim oğlan adını değiştirmek istiyor siz yine iyisiniz. Yavuz Selim adı ortaya sultan istiyormuş. Kızımız olursa onun adını koyarız dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…