Ahmet apa beyin sağlik perhiziBenimde en sevdiğim bugun hastane işlerim vardı ögleyi buldu hallettim dedim sen hedefe geldin neyin perhiz i bu
evet canım eğer devam etmek istersen iznin iptal olabiliyor, takımın aniden kapandığı için.O kadar alıntı yaptım hepsi gitti
Listede degilim ama bende yarına eksi çıkmak adına kabak sote yaptım. Ispanak dışındaki tum kış sebzeleri gaz yapıyor ıspanağı temizlemekde zoruma gidiyor
moni abla benimde hedefim cuma 103.7 dim 103 olmak. Izne ayrilmistim gecen hafta ama listeye girebiliyor muyum?
kız perşembe akşamı pilav yenir miBen biraz pilav yedim. Aslında güzel değildi neden yedim bilmiyorum
Devam etmek istiyorum o zamanevet canım eğer devam etmek istersen iznin iptal olabiliyor, takımın aniden kapandığı için.
Anladım canımAhmet apa beyin sağlik perhizi
bulgur şişkinlik yapar yarın içinSebzeli bulgur pilav yesemmi yemesemmi şu an onu düşünüyorum
Yok canim bende sorun olmuyo..hem çok az yedim 2 kaşik..hatta şu an yari aç yari tokum...çok dikkat ettim bugün ..normal günlerden daha az yedimbulgur şişkinlik yapar yarın için
Ben yokum ama...21 ŞUBAT (YARIN Kİ) HEDEFLERİNİZİ HATIRLATAYIM
moni 102 >> hedef 99,9 >>
Gulhan1 57,5 >> hedef 57>>
Nergis 35 62,5 >> hedef 62 >>
sara_28 77,5 >> hedef 77>>
@gezegenfeza74>> hedef 73>>
@Antepia27 119,7 >> hedef 116,9 >>
Mthn83 82,6>>hedef 82 >>
@Baby Cat 74,2>> hedef 72,5>>
@reklam 69,2 >> hedef 68,2>>
@Canevim 71>> hedef 69,5>>
@Efillim 76,5>> hedef 75,8>>
@Gizemm059,2>> hedef 58>>
N nairobi 87,1>> hedef 86>>
@oynakbasi34 124,5 >>hedef 123,5>>
İroni içerir.Medeniyet demeyin yahu
Banlar ne anlamış medeniyetten
Bağırsak sorunları geçmişten öğrenilmiş olabiliyormuş. Çocukluğuna inmek lazım. Bu konuda çok şikayet eden biri var mıydı ailede?Kolonoskopi için doktora gitmiştim, ultrasonla baktırdı iç organlara bir sıkıntı yok dedi işinin ehli biri burda,sallama yapmayan bir doktor. Hadi öyle olsun dedim. Ama zaten 10 sene önce de böyleydi yapı meselesi belki de
Yarın için çok korkuyorumkız perşembe akşamı pilav yenir mi
Tekrar hoşgeldin o zamanDevam etmek istiyorum o zaman
geçmiş olsun saracımBen bu ara çok halsiz ve yorgunum sanırım böbreklerimi üşüttüm bide karnımın sağ tarafı çok batıyor nefes alırken bile çok acıyor o yüzden spor yapamıyorum
bu hafta olcaksın kuzumBen yokum ama...
İroni içerir.
Bağırsak sorunları geçmişten öğrenilmiş olabiliyormuş. Çocukluğuna inmek lazım. Bu konuda çok şikayet eden biri var mıydı ailede?
puanını topla beni yormaBende menü paylaşayım erken erken
sabah
3 yumurta beyazı + 1dilim ananas+4 tam ceviz içi
Öğlen
soğan ve biberli et sote + yeşil salata
Ara
15 tn fındık
Akşam
Yoğurt + yulaf + 1/2 yeşil elma + tarçın
3,4lt su (1,2lt detoks)
1 kupa yeşil çay
25+10dk interval kardio
15dk itme çekme hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?