Bu hafta hepimiz tırt çıktıkKizlar farkindamisiniz yine eksideyiz
Kizlar tarif ettiginiz kereviz salatasini yaptim. Bakalim nasil olacak, ev ahalisi beyenecek mi
Çok güzel canım afiyet olsun bu yemekleri dışardan mi yiyosun yoksa kendin mi yapıyorsun çok çeşit var maşallah ben bu kadar çeşit yemiyorum :)Kızlar selam ben geldimmm
Bugünkü menümü yazayım size
Sabah: simit
Öğlen: tavuk çorbası, pazı yemeği, salata, fasulye bilaki, yoğurt, havuç tarator
Akşam: mercimek çorba, pırasa, yoğurt
Yediklerim sizce nasıl fazla mi ?
Çok güzel canım afiyet olsun bu yemekleri dışardan mi yiyosun yoksa kendin mi yapıyorsun çok çeşit var maşallah ben bu kadar çeşit yemiyorum :)
Eşim almış gelmiş mantıyi canım daha dikkatli olucam öğle yemeğini de ben bilerek yemiyorum canım ya onun yerine kuruyemiş yiyorum Canan Karatay in kitabını almıştım ben orda gerek duymuyosaniz yemeyin öğün lerinizin arasında 4 5 saat olsun diyo du o yüzden bende öğle yemeği yemiyorum :) iyi mi yapıyorum bilmiyorumCanım akşam mantı olmamış. Karbonhidrat yerine sebze yemeği, salata,çorba veya et yemeği hem daha tok tutar hemde az kalorili.
Lays yerine badem, ceviz , fındık yesen süper bi ara öğün olurdu :)
Öğlen yemeğini göremedim bide ,öğün atlamamanı tavsiye ederim akşam yemeğinde fazla yememen için.
Zamanla bunları alışkanlık haline getirirsin zaten canım
İnş canım ya şu aralar en çok istesiğim şubatın gelmesi.Hoşbulduk canım. Inşallah Marta kadar hem atanmış, hem hamiş, hem de istediğin kiloya ulasmis olursun.
Of of düzelemiyoruz ben mideden dolayı az yiyordum ya şuan direnç gösteriyor 400 gram zor verdimKizlar farkindamisiniz yine eksideyiz
Sen yolla oynarız biz:)Tamam canım ama vazgeçmek yok, bizimkiler çok afacan
Bayılırım kereviz salatasına yolla bir tabak bana:)Kizlar tarif ettiginiz kereviz salatasini yaptim. Bakalim nasil olacak, ev ahalisi beyenecek mi
Canım miktarları az güzel ama karbonhidrat ağırlıklı hep acıktırır hem de su tutar. Az protein ekle istersen.Yediklerim sizce nasıl fazla mi ?
Canım ben haftaiçi 6 buçukta uyandığım için 3 öğün yiyorum. 8 buçuk kahvaltı, 12 öğle,17:50 gibi de akşam yemeği. Ara olarak nescafe, türk kahvesi çok nadiren meyve yiyorum.Eşim almış gelmiş mantıyi canım daha dikkatli olucam öğle yemeğini de ben bilerek yemiyorum canım ya onun yerine kuruyemiş yiyorum Canan Karatay in kitabını almıştım ben orda gerek duymuyosaniz yemeyin öğün lerinizin arasında 4 5 saat olsun diyo du o yüzden bende öğle yemeği yemiyorum :) iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Daha dikkat edicem canım teşekkür ederim ayrıca :)İnş canım ya şu aralar en çok istesiğim şubatın gelmesi.
Of of düzelemiyoruz ben mideden dolayı az yiyordum ya şuan direnç gösteriyor 400 gram zor verdim
Sen yolla oynarız biz:)
Bayılırım kereviz salatasına yolla bir tabak bana:)
Canım miktarları az güzel ama karbonhidrat ağırlıklı hep acıktırır hem de su tutar. Az protein ekle istersen.
Aynen senin yapman çok iyi olur tabi ben 11 de kalkıyorum kahvaltimi yapıyorum o yüzden ara öğün yemek yersem kilo alırım bide :)Canım ben haftaiçi 6 buçukta uyandığım için 3 öğün yiyorum. 8 buçuk kahvaltı, 12 öğle,17:50 gibi de akşam yemeği. Ara olarak nescafe, türk kahvesi çok nadiren meyve yiyorum.
Ama hafta sonu geç kalktığım için 12 gibi kahvaltı 17 gibide yemek yiyorum . Ayarlamasını kendim yapıyorum yani canım.
Aynen senin yapman çok iyi olur tabi ben 11 de kalkıyorum kahvaltimi yapıyorum o yüzden ara öğün yemek yersem kilo alırım bide :)
Ben burdayım tel sarj oluyordu bugün pek kimse yok galiba :))Kızlar nerelerdesinizzzzz???
Ben spor yaptım şimdide limonlu su içiyorumm
Aynen Aksam sebze yemeği yicem artıkBenim haftasonu halimsin o zaman :) akşam yemeklerinde karbonhidrat yeme ama canım tamam mı , ben unuttum tatlarını
hoşgeldin canımm takımımıza, ben Derya. ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim. orada cuma zayıflama yarışmasının kuralları yazmaktadır. zaten 1-2 güne takımı çözersin, bizim kızlar mükemmeldir, çok cana yakındır. emin ol buraya geldiğine hiç pişman olmayacaksın :)
Hosbuldum deryacim.
Ben burdayım tel sarj oluyordu bugün pek kimse yok galiba :))
Aynen Aksam sebze yemeği yicem artık
Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?