Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar selam ben geldimmm

Bugünkü menümü yazayım size

Sabah: simit

Öğlen: tavuk çorbası, pazı yemeği, salata, fasulye bilaki, yoğurt, havuç tarator

Akşam: mercimek çorba, pırasa, yoğurt

Yediklerim sizce nasıl fazla mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-04-18-10-33-1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar selam ben geldimmm

Bugünkü menümü yazayım size

Sabah: simit

Öğlen: tavuk çorbası, pazı yemeği, salata, fasulye bilaki, yoğurt, havuç tarator

Akşam: mercimek çorba, pırasa, yoğurt
Çok güzel canım afiyet olsun bu yemekleri dışardan mi yiyosun yoksa kendin mi yapıyorsun çok çeşit var maşallah ben bu kadar çeşit yemiyorum :)

Canım akşam mantı olmamış. Karbonhidrat yerine sebze yemeği, salata,çorba veya et yemeği hem daha tok tutar hemde az kalorili.
Lays yerine badem, ceviz , fındık yesen süper bi ara öğün olurdu :)

Öğlen yemeğini göremedim bide ,öğün atlamamanı tavsiye ederim akşam yemeğinde fazla yememen için.

Zamanla bunları alışkanlık haline getirirsin zaten canım

Çok güzel canım afiyet olsun bu yemekleri dışardan mi yiyosun yoksa kendin mi yapıyorsun çok çeşit var maşallah ben bu kadar çeşit yemiyorum :)

Öğlen yemeğini işyerinde yiyorum canım. Catering getiriyor , salata ve yoğurt yönünden şanslıyım o yüzden :) eskiden makarna, pilav, tatlı da yerdim. Ne kadar çok yermişim şimdi onlara bakmıyorum bile :) salatbara yöneliyorum çorbamla ana yemeğimi alınca :)

Eşim almış gelmiş mantıyi canım daha dikkatli olucam öğle yemeğini de ben bilerek yemiyorum canım ya onun yerine kuruyemiş yiyorum Canan Karatay in kitabını almıştım ben orda gerek duymuyosaniz yemeyin öğün lerinizin arasında 4 5 saat olsun diyo du o yüzden bende öğle yemeği yemiyorum :) iyi mi yapıyorum bilmiyorum

Hoşbulduk canım. Inşallah Marta kadar hem atanmış, hem hamiş, hem de istediğin kiloya ulasmis olursun.
İnş canım ya şu aralar en çok istesiğim şubatın gelmesi.
Kizlar farkindamisiniz yine eksideyiz
Of of düzelemiyoruz ben mideden dolayı az yiyordum ya şuan direnç gösteriyor 400 gram zor verdim
Tamam canım ama vazgeçmek yok, bizimkiler çok afacan
Sen yolla oynarız biz:)
Kizlar tarif ettiginiz kereviz salatasini yaptim. Bakalim nasil olacak, ev ahalisi beyenecek mi
Bayılırım kereviz salatasına yolla bir tabak bana:)
Canım miktarları az güzel ama karbonhidrat ağırlıklı hep acıktırır hem de su tutar. Az protein ekle istersen.

Canım ben haftaiçi 6 buçukta uyandığım için 3 öğün yiyorum. 8 buçuk kahvaltı, 12 öğle,17:50 gibi de akşam yemeği. Ara olarak nescafe, türk kahvesi çok nadiren meyve yiyorum.
Ama hafta sonu geç kalktığım için 12 gibi kahvaltı 17 gibide yemek yiyorum . Ayarlamasını kendim yapıyorum yani canım.

Daha dikkat edicem canım teşekkür ederim ayrıca :)

Aynen senin yapman çok iyi olur tabi ben 11 de kalkıyorum kahvaltimi yapıyorum o yüzden ara öğün yemek yersem kilo alırım bide :)

Ben burdayım tel sarj oluyordu bugün pek kimse yok galiba :))

Cuma akşamları ve haftasonları misafir koşuşturmaca olunca daha az katılım olabiliyoru canım.
Aynen Aksam sebze yemeği yicem artık

Sebzenin yanında tavuk ve yoğurrt yersen daha doyurucu olur. Tabi sebze yemeğine göre değişir :) ben tüm yemeklerin yanınsa yoğurt yerim hep çok faydasını gördüm canım.
Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz

Canım yoğurt yiyebilirsin içine salatalık doğra, onun dışında ben türk kahvesi yapop içine tarçın atıyorum hem tatlı isteğimi hemde açlığımı yatıştırıyor. Salatada yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…