- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Teşekkür ederim sporsuz hiç Birşey olmazHarikasin canim..sporunuda ihmal etmemişin..
Sadece d olmaz canm hormonların hepsine baktır. Beni de insülin öyle yapıyor. D vitaminim b12 im eksik değil mesela. Sadece d vitamine sebep bisi değil canmDene canım eminim beğeneceksin
Baktıracam canım d vitaminim düşmüş gibi geliyor
Sanada geçmiş olsun canım
Bana diyetisyen regli zamanı 5 gün hergun 1 sütlü tatlı öğlen yiyebilirsin demiştiKızlar tatlı canım istiyor fazlasiyla. Regl olcam. Ne yapsam da gecse ?
rabbim gönlüne ferahlık versin canım.Ben biraz sorunlu bir hafta geçiriyorum sık sık gelmezsem beni mazur görürmüşsünüz?
Perşembe günü inşallahİhmal etme doktora git gezegenim
Tmm batırırımŞekerine baktır nolur
Günde 1 öğün yemek yiyorumya, birde burda hava güzel olunca evde kaloriferler yanmıyor ve evim güneş almıyorSağol canım . Yorgunmusun . ?
Aman Allah korusunBende spor yapmak istiyorum ama hem çok halsizim hem kendimi güçsüz hissediyorum hasta olmam inşallah
Allah yardımcınız olsun banuşum, eşine de acil şifalar ve hayırlı işler diliyorum. rabbim bi kapıyı kaparsa bir başka kapıyı açar. daha iyi işleri olsun inşallah.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Kara batak gibi bir görünüp bir kayboluyorum farkındayım ama Oynakbasinin aksiyonsuz günü geçer mi
Hani derler ya Rabbim sevdiği kulunu sinarmis benimde öyle olduğumu düşünmek istiyorum artık ( teselli ediyorum kendimi)
Dizim çok şükür baya geçti artık desteksiz evde ufak ufak işimi yapıyorum ama bu sefer de eşim yamulduadamın omuzlarini oynattikca resmen takır takır ses geliyor ve felaket ağrıları var 2 gündür Sanırım kaslarda sıkıntı var ve kulunclari tutulmuş Resmen iki gündür uyku uyuyamiyor ve tabi işe de gitmiyor
Zaten yanında çalıştığı arkadaşı da dükkanı kapatacakmis ve benimki yine işsiz kalacak
Hani geldi mi üst üste gelir derler ya bizimki yine o hesapEşim takma nasılsa şoförlük işi bulurum diyor ( şu anda çalıştığı iş zaten çok ağırdı ve cok uzun zamandır ağrıları vardı )
Tabi bu durumda Oynakbasi yine bunalimlarin eşiğindeama tutuyorum kendimi tabi iki gündür başıma ağrılar girdi kızın okul taksidi nasıl ödenecek nasıl gecinecegiz diye
Kızlar dua edin de eşim güzel maaşı olan bir şoförlük işi bulsun ♡
Allah bir kapıyı kapatıyorsa daha iyisini açmak içindir canım.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Kara batak gibi bir görünüp bir kayboluyorum farkındayım ama Oynakbasinin aksiyonsuz günü geçer mi
Hani derler ya Rabbim sevdiği kulunu sinarmis benimde öyle olduğumu düşünmek istiyorum artık ( teselli ediyorum kendimi)
Dizim çok şükür baya geçti artık desteksiz evde ufak ufak işimi yapıyorum ama bu sefer de eşim yamulduadamın omuzlarini oynattikca resmen takır takır ses geliyor ve felaket ağrıları var 2 gündür Sanırım kaslarda sıkıntı var ve kulunclari tutulmuş Resmen iki gündür uyku uyuyamiyor ve tabi işe de gitmiyor
Zaten yanında çalıştığı arkadaşı da dükkanı kapatacakmis ve benimki yine işsiz kalacak
Hani geldi mi üst üste gelir derler ya bizimki yine o hesapEşim takma nasılsa şoförlük işi bulurum diyor ( şu anda çalıştığı iş zaten çok ağırdı ve cok uzun zamandır ağrıları vardı )
Tabi bu durumda Oynakbasi yine bunalimlarin eşiğindeama tutuyorum kendimi tabi iki gündür başıma ağrılar girdi kızın okul taksidi nasıl ödenecek nasıl gecinecegiz diye
Kızlar dua edin de eşim güzel maaşı olan bir şoförlük işi bulsun ♡
GebertirimKızlar tatlı canım istiyor fazlasiyla. Regl olcam. Ne yapsam da gecse ?
sade türk kahvesi yanında 1 hurma çok iyi geliyor. kızlar da güzel önerilerde bulunmuşKızlar tatlı canım istiyor fazlasiyla. Regl olcam. Ne yapsam da gecse ?
ne yaptın kuzum
Vallahi gittim 3 kuru kayisi yedim fazla oldu ama bu saatte çikolatadan iyidir umarimTarcınlı süt de iyi kesiyor canım
Kuru kayisi yedim hem 3 tane monisade türk kahvesi yanında 1 hurma çok iyi geliyor. kızlar da güzel önerilerde bulunmuş
ne yaptın kuzum
Bence bişey olmaz cnm çok masum bi kaçamak olmuş
Vallahi gittim 3 kuru kayisi yedim fazla oldu ama bu saatte çikolatadan iyidir umarim
Kuru kayisi yedim hem 3 tane moni
En azından bagırsak lara faydası olur tabiiki cikolatadan iyi olmuş
Vallahi gittim 3 kuru kayisi yedim fazla oldu ama bu saatte çikolatadan iyidir umarim
Kuru kayisi yedim hem 3 tane moni
Ne güzel saglık lı bir menükızlar benim menülerim bayadır detoks tarzı ve menü paylaşmıyorum kötü örnek olmasın diye.
bugün paylaşayım:
uyanınca
1 büyük bardak oda sıcaklığında su
sabah:
1 portakal
1 bardak kefir
1 fincan yeşil çay
öğlen:
salata
4 tane ekmeksiz, baharat ve soğan ile yaptığım ızgara köfte
ara
sade türk kahvesi(listemde yok, yeşil çay içmek istemedim)
akşam
2 dolu yemek kaşığı pirinçsiz, tuzsuz az zeytinyağlı ıspanak(listemde yok, ilaç içmek için yedim)
bir saat sonra
1 bardak kefir
ara
1 fincan yeşil çay
su:3 litre
spor:1 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?