Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Kara batak gibi bir görünüp bir kayboluyorum farkındayım ama Oynakbasinin aksiyonsuz günü geçer mi
Hani derler ya Rabbim sevdiği kulunu sinarmis benimde öyle olduğumu düşünmek istiyorum artık ( teselli ediyorum kendimi )

Dizim çok şükür baya geçti artık desteksiz evde ufak ufak işimi yapıyorum ama bu sefer de eşim yamuldu adamın omuzlarini oynattikca resmen takır takır ses geliyor ve felaket ağrıları var 2 gündür Sanırım kaslarda sıkıntı var ve kulunclari tutulmuş Resmen iki gündür uyku uyuyamiyor ve tabi işe de gitmiyor
Zaten yanında çalıştığı arkadaşı da dükkanı kapatacakmis ve benimki yine işsiz kalacak
Hani geldi mi üst üste gelir derler ya bizimki yine o hesap Eşim takma nasılsa şoförlük işi bulurum diyor ( şu anda çalıştığı iş zaten çok ağırdı ve cok uzun zamandır ağrıları vardı )

Tabi bu durumda Oynakbasi yine bunalimlarin eşiğinde ama tutuyorum kendimi tabi iki gündür başıma ağrılar girdi kızın okul taksidi nasıl ödenecek nasıl gecinecegiz diye

Kızlar dua edin de eşim güzel maaşı olan bir şoförlük işi bulsun ♡

Bugünkü menum
Sabah domates
2 yumurta
Maydanoz lor karisimi
3 4 zeytin
Süt
Oglen 3 çatal makarna
Akşam 2 tabak ıspanak
1 kase çorba
1 buskuvi
Su 1.5
Spor 12 bin adım
Güzel
İyiakşamlar kızlar

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
Az peynir

Ögle
1 kase kısır

Akşam
2 kabak dan karnıyarık
2 çatal makarna
Salata
2 litre su
45 yürüyüş
Tam benlik bir menü..bol sebzeli..
Kahvaltida güzel bende denicem kuru dut ve kuru kaysili müsli..

Kızlar merhaba. Aşırı yorgunum. Kendimi bu saatte yataga attım. Dün ilk defa yürüyüşe çıktım diye vücüdum hamlamış bitkin düştüm galiba.

Menüm:
Sabah:
Tavada peynirli 2 yumurta
Yarim kase yogurt
10 tane zeytin
Kırmızı biber
Sekersiz çay

Ara:
Sade Türk kahvesi ve çay biraz çerez

Aksam:
Pirasa yemegi
1 kasik bulgur pilavi
Salata
Bir kase yogurt

Su: 2.5 litre
Spor yok

Allah yardimciniz olsun insallah. Heldi mi bazen ust uste gelir. Rabbim kötüsünden saklasın

Canım Allah yardımcın olsun. Secdede çok dua et Rabbım kulunu geri çevirmez.. Kulucsa fizik tedaviye gidicek canm buda bir süreç maalesef. Allah eslerimize Sağlık kuvvet versin onlar olmasa işimiz iş nasıl yaparız nasıl geciniriz onlara bisi olsa. Allah korusun

Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin . Ve eşinede çok güzel bir iş İnşAllah hayırlısı diyelim . İnşAllah herşey oluruna varır

Ben biraz sorunlu bir hafta geçiriyorum sık sık gelmezsem beni mazur görürmüşsünüz?
Canim buraya 1 mesajda olsa yazmak için uğra...kendini birakma benim eşimlede kavgalarimiz oluyo.başka sinir bozucu şeylerde oluyo ben ama üzüldükce kendime yapiyorum..artik boşverdim..üzüntümü moralsizliğimi çabuk atlatip unutmam için kafami başka şeylerle meşgul ediyorum hemen...her zaman positif olmaya çalişiyorum mümkün olduğunca..yoksa ayakta duramam..sonuçta hayat devam ediyor kimbilir kaç yil var önümüzde veya kaç gün..o yüzden hayati kendimize zehir etmeye deymez...yoksa çabuk yipranir yaşlaniriz...

[/QUOTE]
Süpersin..

Harika, darısı bana
Çok üşüyorum ve uykum var

Ayni ben

Bugünkü menum
Sabah domates
2 yumurta
Maydanoz lor karisimi
3 4 zeytin
Süt
Oglen 3 çatal makarna
Akşam 2 tabak ıspanak
1 kase çorba
1 buskuvi
Su 1.5
Spor 12 bin adım
Afiyet olsun canim

İyiakşamlar kızlar

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
Az peynir

Ögle
1 kase kısır

Akşam
2 kabak dan karnıyarık
2 çatal makarna
Salata
2 litre su
45 yürüyüş
Afiyet olsun güzel.. yuruyusunu de yapmissin

Afiyet olsun
Guzel menü

Bende spor yapmak istiyorum ama hem çok halsizim hem kendimi güçsüz hissediyorum hasta olmam inşallah
Al benden de o kadar bugun pert oldum

Evet gelelim menüye.

sabah
Portakal
Armut
Şia tohumu
3 ceviz

ögle
Buharda
Havuc
Karnabahar
Brokoli
Kabak
Tavuk budu

akşam
Ufak kase karışık salata

su ; 3 litre olur yatana kadar
Spor; 1saat 15 dkk tempolu yürüyüş
20 dkk bölgesel hareket.
Çok şükür bin şükür Rabbime bugünüde atlattık

Baya sıkı bir diyet hem de sporla desteklenmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…