Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun csnim..Allah ne verirse hayirlisini versin herşeyin

Sağlikli ve çok hafif bir menü olmuş..

Harikasin canim..sporunuda ihmal etmemişin..

Herkese iyi akşamlar, Swetdream hoşgeldin valla bu grupta mecbur zayıflıyorsun yoksa sopa var bana hiç bir tanıdığımın yapmadığı iyiliği yapıyorlar, full motivasyon

Benim menüm ise,

Sabah : dereotlu omlet, 8 zeytin, Süzme peynir, çiğ badem

Ara :sade Türk kahvesi x2

Akşam: 1 kase yeşil mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt, salata

Spor 9000 adım yürüyüş ve suyum henüz 1,5 lt daha içeceğim.

Allah yardımcınız olsun canım benim geldimii üst üste geliyor Allah beterinden korusun yine de

Bu arada yine güzel bir Alman usulü Lahana yemeği tarifi vermek istiyorum..ama 1 malzeme yine Türkiyede zor bulunan bir malzeme sanirim. Yurtdişinda olanlar ama yapabilir...eşim ve çocuklarim çok beyendiler

1 orta boy sıkı yuvarlak lahana
600 gram tavuk göğsü
2 kutu Schmand
1 dolu yemek kaşiği salça
Karabiber ..Tuz

Önce tavuk etini doğrayip siviyağda kavuruyoruz....sonra bir tabağa alip arkasindan ince doğranmiş lahanayi kavuruyoruz eti kavurduğumuz ayni tava veya tencerede.. salça ve biraz su ile...lahanalarda yumuşayip piştikten sonra önceden kavurduğumuz tavuk etini ve Schmand ilave ediyoruz..isteye göre baharatliyoruz..sicak serviz ediyoruz..

Schmand ekşimsi kaymak tadinda bir krema oluyor....

Ayyy yazını okudum ben şuan nasıl bir moral buldum Allah razı olsun canım benim gercekten burada sizlerle biraz kafa dagıtıyoruz yoksa benimde 7/24 koca evde artı torun hep bende sayılır ayyy diye bagırasım cok geliyor depresyon tedavisi görüyordum onuda bıraktım burası gercekten iyi bir terapi oluyor kimse bir yere ayrılmasın tamam mı

Menün Çok güzel .beyendim ..

Allah yardımcınız olsun canım kslbini ferah tut Allah bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açar

Güzel

Tam benlik bir menü..bol sebzeli..
Kahvaltida güzel bende denicem kuru dut ve kuru kaysili müsli..

Dene canım eminim beğeneceksin

Sende kan değerlerine baktirdinmi

Baktıracam canım d vitaminim düşmüş gibi geliyor

Süpersin..

Ayni ben

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun güzel.. yuruyusunu de yapmissin

Afiyet olsun
Guzel menü

Al benden de o kadar bugun pert oldum

Sanada geçmiş olsun canım

Allah hepimizden razi olsun inşallah..Depresyon diye birşey yok canim..sağlikli beslenip ve spor yapan biri depresyon nedir bilmez...gereksiz yere kimyasal yüklemeyelim vücüdumuza..bizim ilacimiz motivasyonumuz ve sağlikli yiyip içtiklerimiz olsun inşallah

Aynen canım yaaa ilaç sadece uyuşturma beyni uyuşturma uyutma her şey beyinde bitiyor bizim elimizde spor yürüyüş saglık lı beslenme birde herşeye amann boşver deyip kafaya birşey takmamak

Aynen canım yaaa ilaç sadece uyuşturma beyni uyuşturma uyutma her şey beyinde bitiyor bizim elimizde spor yürüyüş saglık lı beslenme birde herşeye amann boşver deyip kafaya birşey takmamak
Başkaları kırılmasın üzülmesin yanlış anlamasın diye diye kendimizi mahvediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…