Çok geçmiş olsun csnim..Allah ne verirse hayirlisini versin herşeyinSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Kara batak gibi bir görünüp bir kayboluyorum farkındayım ama Oynakbasinin aksiyonsuz günü geçer mi
Hani derler ya Rabbim sevdiği kulunu sinarmis benimde öyle olduğumu düşünmek istiyorum artık ( teselli ediyorum kendimi)
Dizim çok şükür baya geçti artık desteksiz evde ufak ufak işimi yapıyorum ama bu sefer de eşim yamulduadamın omuzlarini oynattikca resmen takır takır ses geliyor ve felaket ağrıları var 2 gündür Sanırım kaslarda sıkıntı var ve kulunclari tutulmuş Resmen iki gündür uyku uyuyamiyor ve tabi işe de gitmiyor
Zaten yanında çalıştığı arkadaşı da dükkanı kapatacakmis ve benimki yine işsiz kalacak
Hani geldi mi üst üste gelir derler ya bizimki yine o hesapEşim takma nasılsa şoförlük işi bulurum diyor ( şu anda çalıştığı iş zaten çok ağırdı ve cok uzun zamandır ağrıları vardı )
Tabi bu durumda Oynakbasi yine bunalimlarin eşiğindeama tutuyorum kendimi tabi iki gündür başıma ağrılar girdi kızın okul taksidi nasıl ödenecek nasıl gecinecegiz diye
Kızlar dua edin de eşim güzel maaşı olan bir şoförlük işi bulsun ♡
Sağlikli ve çok hafif bir menü olmuş..Kızlar merhaba. Aşırı yorgunum. Kendimi bu saatte yataga attım. Dün ilk defa yürüyüşe çıktım diye vücüdum hamlamış bitkin düştüm galiba.
Menüm:
Sabah:
Tavada peynirli 2 yumurta
Yarim kase yogurt
10 tane zeytin
Kırmızı biber
Sekersiz çay
Ara:
Sade Türk kahvesi ve çay biraz çerez
Aksam:
Pirasa yemegi
1 kasik bulgur pilavi
Salata
Bir kase yogurt
Su: 2.5 litre
Spor yok
Harikasin canim..sporunuda ihmal etmemişin..Evet gelelim menüye.
sabah
Portakal
Armut
Şia tohumu
3 ceviz
ögle
Buharda
Havuc
Karnabahar
Brokoli
Kabak
Tavuk budu
akşam
Ufak kase karışık salata
su ; 3 litre olur yatana kadar
Spor; 1saat 15 dkk tempolu yürüyüş
20 dkk bölgesel hareket.
Çok şükür bin şükür Rabbime bugünüde atlattık
Senin menüde güzel..iyi gidiyorsunMenüm
Sabah
1 yumurta
1dilim ekmek
Akşam
Köfte (tost makinesinde pişirdim)
Salata
1dilim ekmek
Su 2 lt(2.5 3 olur)
Spor leslie 1 mil 60 puan 15 tane de mekik çektim
Allah yardımcınız olsun canım benim geldimii üst üste geliyor Allah beterinden korusun yine deSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Kara batak gibi bir görünüp bir kayboluyorum farkındayım ama Oynakbasinin aksiyonsuz günü geçer mi
Hani derler ya Rabbim sevdiği kulunu sinarmis benimde öyle olduğumu düşünmek istiyorum artık ( teselli ediyorum kendimi)
Dizim çok şükür baya geçti artık desteksiz evde ufak ufak işimi yapıyorum ama bu sefer de eşim yamulduadamın omuzlarini oynattikca resmen takır takır ses geliyor ve felaket ağrıları var 2 gündür Sanırım kaslarda sıkıntı var ve kulunclari tutulmuş Resmen iki gündür uyku uyuyamiyor ve tabi işe de gitmiyor
Zaten yanında çalıştığı arkadaşı da dükkanı kapatacakmis ve benimki yine işsiz kalacak
Hani geldi mi üst üste gelir derler ya bizimki yine o hesapEşim takma nasılsa şoförlük işi bulurum diyor ( şu anda çalıştığı iş zaten çok ağırdı ve cok uzun zamandır ağrıları vardı )
Tabi bu durumda Oynakbasi yine bunalimlarin eşiğindeama tutuyorum kendimi tabi iki gündür başıma ağrılar girdi kızın okul taksidi nasıl ödenecek nasıl gecinecegiz diye
Ayyy yazını okudum ben şuan nasıl bir moral buldum Allah razı olsun canım benim gercekten burada sizlerle biraz kafa dagıtıyoruz yoksa benimde 7/24 koca evde artı torun hep bende sayılır ayyy diye bagırasım cok geliyor depresyon tedavisi görüyordum onuda bıraktım burası gercekten iyi bir terapi oluyor kimse bir yere ayrılmasın tamam mıCanim buraya 1 mesajda olsa yazmak için uğra...kendini birakma benim eşimlede kavgalarimiz oluyo.başka sinir bozucu şeylerde oluyo ben ama üzüldükce kendime yapiyorum..artik boşverdim..üzüntümü moralsizliğimi çabuk atlatip unutmam için kafami başka şeylerle meşgul ediyorum hemen...her zaman positif olmaya çalişiyorum mümkün olduğunca..yoksa ayakta duramam..sonuçta hayat devam ediyor kimbilir kaç yil var önümüzde veya kaç gün..o yüzden hayati kendimize zehir etmeye deymez...yoksa çabuk yipranir yaşlaniriz...
Menün Çok güzel .beyendim ..Herkese iyi akşamlar,Swetdream hoşgeldin valla bu grupta mecbur zayıflıyorsun yoksa sopa var bana hiç bir tanıdığımın yapmadığı iyiliği yapıyorlar, full motivasyon
Benim menüm ise,
Sabah : dereotlu omlet, 8 zeytin, Süzme peynir, çiğ badem
Ara :sade Türk kahvesi x2
Akşam: 1 kase yeşil mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı karnabahar üstüne sarımsaklı yoğurt, salata
Spor 9000 adım yürüyüş ve suyum henüz 1,5 lt daha içeceğim.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Güzel
Tam benlik bir menü..bol sebzeli..
Kahvaltida güzel bende denicem kuru dut ve kuru kaysili müsli..
Sende kan değerlerine baktirdinmi
Süpersin..
Ayni ben
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun güzel.. yuruyusunu de yapmissin
Afiyet olsun
Guzel menü
Al benden de o kadar bugun pert oldum
Allah hepimizden razi olsun inşallah..Depresyon diye birşey yok canim..sağlikli beslenip ve spor yapan biri depresyon nedir bilmez...gereksiz yere kimyasal yüklemeyelim vücüdumuza..bizim ilacimiz motivasyonumuz ve sağlikli yiyip içtiklerimiz olsun inşallahAyyy yazını okudum ben şuan nasıl bir moral buldum Allah razı olsun canım benim gercekten burada sizlerle biraz kafa dagıtıyoruz yoksa benimde 7/24 koca evde artı torun hep bende sayılır ayyy diye bagırasım cok geliyor depresyon tedavisi görüyordum onuda bıraktım burası gercekten iyi bir terapi oluyor kimse bir yere ayrılmasın tamam mı
Ben bunu yeni keşfettim...tahinle kuru meyve çok nefis oluyor...oda olmazsa şekersiz türk kahvesi..Kızlar tatlı canım istiyor fazlasiyla. Regl olcam. Ne yapsam da gecse ?
Aynen canım yaaa ilaç sadece uyuşturma beyni uyuşturma uyutma her şey beyinde bitiyor bizim elimizde spor yürüyüş saglık lı beslenme birde herşeye amann boşver deyip kafaya birşey takmamakAllah hepimizden razi olsun inşallah..Depresyon diye birşey yok canim..sağlikli beslenip ve spor yapan biri depresyon nedir bilmez...gereksiz yere kimyasal yüklemeyelim vücüdumuza..bizim ilacimiz motivasyonumuz ve sağlikli yiyip içtiklerimiz olsun inşallah
Tarcınlı süt de iyi kesiyor canımBen bunu yeni keşfettim...tahinle kuru meyve çok nefis oluyor...oda olmazsa şekersiz türk kahvesi..
Başkaları kırılmasın üzülmesin yanlış anlamasın diye diye kendimizi mahvediyoruzAynen canım yaaa ilaç sadece uyuşturma beyni uyuşturma uyutma her şey beyinde bitiyor bizim elimizde spor yürüyüş saglık lı beslenme birde herşeye amann boşver deyip kafaya birşey takmamak
Teşekkür ederim canımBaya sıkı bir diyet hem de sporla desteklenmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?