Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu da bugünkü menüm :) birsey sorcam ya yanlışlıkla reklamları egellemisim nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı ♡

Kizlarrr Nerdesiniz yaaa kımse yokmu :)
Gofret ve nescafeyle yavas yavas vedalas cicim yaptigin spor onlara gitms zatn
Nescafe 2 si 1 arada ama yine kilo yapar mı ki günde 1 arda içiyorum Canım ya Gofret e gelince disardaydim marketten aliverdim kan sekerimi duzeltsin diye

Kizlarrr Nerdesiniz yaaa kımse yokmu :)

Nescafe 2 si 1 arada ama yine kilo yapar mı ki günde 1 arda içiyorum Canım ya Gofret e gelince disardaydim marketten aliverdim kan sekerimi duzeltsin diye
Yapiyo canim onun yerine az sekerli turk kahvesi ic kan sekerini duzeltmek icnde kuru meyve yada tarcinli sut yada meyveleri dilimle ustne kakao dok iiimm miss

Öğrendiğim iyi oldu canım sahol
Ne demek canim burda birbirimize yardm etmk icin variz :))

Kizceler ben bu hafta gobege caliscam benden ayri bi devlet kurmus cok sarkik geldi gozume hergun 15 dkk karin sikilastirici &eritici egzersiz yapicam ahada buraya yazdim :))

Kizceleeerrr naber kimler var kimler yok naslsnzzzz ben bugun baya bi yogndm ancak vakit buldm naslsnz bebisler ne alemde ???

Iyi aksamlar,kizlar

Menu
Sabah
2 dilim beyaz ekmek
1 cupa siyah cay+3 tatli kasigi esmer seker
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 ince dilim salam(kaptanim kizacak ama,kahvaltidan sonra buzdolabindaki tum salam,sosis,sucuklari aldigim gibi cop konteynerlerinin yaninda sokak hayvanlari icin biraktigim mama kaplari var,onlarin icine koydum,hayvancagazlar yesinler diye,ben tovbe ettim kaptanim

Oglen
6-7 dilim kizarmis patates
1 bardak ayran
Az lahana tursusu
1 dilim beyaz ekmek(bu gun son beyaz ekmege,bittiler sonunda,ziyan olmasin diye yedim hepsini,hayvancagazlarim ekmek yemiyor,yoksa onlara birakirdim dun

Ara
1 bardak yesil cay

Aksam
Soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
2 yemek kasigi makarna
Ayran 1 bardak
1 kase mercimek corbasi
2 catal kunefe(disarida yedik aksami,esim kunefe istedi,tadina baktim sadece)

Az once
1 bardak siyah cay
2 hurma

Herkese iyi aksamlaaar,
Coooook, cok yoruldum..
Menum
Sabah
1 yumurta, domates,salatalik,15 zeytin,1 dilim peynir
Ara
1 elma
Aksam
5 yemek kasigi kisir
Yarim milfoy boregi
10 tane aci biber tursusu

Ara
3 hurma
1 elma

Bugünkü menüm
Sabah ve ara birlikte: 1 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 dlm ekmek, 1 er çay kaşığı bal ve pekmez
Öğlen: yarım tabak kereviz, ekmek yok!
Ara: 1 Trabzon hurması
Akşam: bol kıymalı az bulgurlu lahana sarması 6 adet, 3 kaşık yoğurt, ekmek yok!
Ara: 1 elma, tarçınlı süt

Selamm kızlar.

Buluşmam beklediğimden iyi geçti. Ben öyle kolay kolay birinden hoşlanmam hemde ilk buluşmada ama bu çocuktan bayağı etkilendim ve bu durumda korkutmadı değil beni ama güzel vakit geçirdik tabi maçı izledik , çocuk benim basketboldan hiçbişi anlamadığımı da anladı öğretirim ben sana dedi :) sonra devre arasında çıktık kahve içmeye gittik. Güzel,etkileyici bi akşamdı sonrada evime yakın bi yere bıraktı işte. Ne olcak merak ediyorum. Etkilenmesem rahat cool olurdum ama etkilenince korkuyorum galiba ben. O ne düşünüyor falan düşünüyorum . Kafamda deli sorularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…