Ee gittin mi nasıl geçti :)Hahah mantıklı aslında
Hosgeldin iyiyiz valla birazdan akşam yemeği yicez eşimi bekliyorum ben :)Huhu ben geldim nasılsınız kızlar
Gofret ve nescafeyle yavas yavas vedalas cicim yaptigin spor onlara gitms zatnEki Görüntüle 1709629 Bu da bugünkü menüm :) birsey sorcam ya yanlışlıkla reklamları egellemisim nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı ♡
Nescafe 2 si 1 arada ama yine kilo yapar mı ki günde 1 arda içiyorum Canım ya Gofret e gelince disardaydim marketten aliverdim kan sekerimi duzeltsin diyeGofret ve nescafeyle yavas yavas vedalas cicim yaptigin spor onlara gitms zatn
Yapiyo canim onun yerine az sekerli turk kahvesi ic kan sekerini duzeltmek icnde kuru meyve yada tarcinli sut yada meyveleri dilimle ustne kakao dokKizlarrr Nerdesiniz yaaa kımse yokmu :)
Nescafe 2 si 1 arada ama yine kilo yapar mı ki günde 1 arda içiyorum Canım ya Gofret e gelince disardaydim marketten aliverdim kan sekerimi duzeltsin diye
Öğrendiğim iyi oldu canım saholYapiyo canim onun yerine az sekerli turk kahvesi ic kan sekerini duzeltmek icnde kuru meyve yada tarcinli sut yada meyveleri dilimle ustne kakao dokiiimm miss
Ne demek canim burda birbirimize yardm etmk icin variz :))Öğrendiğim iyi oldu canım sahol
Ben de çok yoğundum canım, hiç adetim değildir ama lahana sarması yaptım, baya oyaladı beni. Sonra çocukları yıkadım, şimdi oturdum.Kizceleeerrr naber kimler var kimler yok naslsnzzzz ben bugun baya bi yogndm ancak vakit buldm naslsnz bebisler ne alemde ???
Teşekkür ederim canım bakicam oraya seni yaptığın ni çay varmıCanım diyetebaşlıyorum diye bi yer var. Orda çok güzel tarifler var.hepsi de etkili.
Teşekkür ederim canım bakicam oraya seni yaptığın ni çay varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?