Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Coook sekerrrr bi durum )))))) gelismeleri 4 gozle bekliyorum canimmmmm

Kizlar menulerinizi inceliyordum simdi de gercekten harikalar ac kalsin yariya indirmeme ragmen en fazla yiyeniniz benim
Cok zor bir is
Ben sizin kadar az yesem olurum acliktan uyuyamam
Aksam bir suru sey yememe ragmen acim su anda
Allahim sen yardim et ne bogazina duskun bir insanmisim ben
Cikolata kek cips colalar cagiriyor zor karsi koyuyorum
Offf ne ara bu hale geldim ben

Herkese iyi aksamlaaar,
Coooook, cok yoruldum..
Menum
Sabah
1 yumurta, domates,salatalik,15 zeytin,1 dilim peynir
Ara
1 elma
Aksam
5 yemek kasigi kisir
Yarim milfoy boregi
10 tane aci biber tursusu

Ara
3 hurma
1 elma
Her sey cok organik keske milfoy yerine kendin hamur acip borek yapsaydin
Nedense milfoy hamuru cok yapaymis gibime geliyor
Ve cok az yedigini goruyorum
Aclik hissetmiyor musun?

Canim 1 beden kucugunu alsan olmaz miydi?aklin kalmis ondan diyorum

Coook sekerrrr bi durum )))))) gelismeleri 4 gozle bekliyorum canimmmmm

valla bende merakla bekliyorum bakalım neler olacak

hııı diyetinn ilk günlerinde çok normal canım. Ama sen iradeli bi insan olmayı öğreneceksin. Canın tatlı çektiğinde, kendini aç hissettiğinde git bi türk kahvesi yap az tarçın at , form limonlu bisküvinin yarım paketini ye, elma doğra tarçın serpiştir ye. bol su iç , yeşilçay falan iç canım. ben çoğunlukla midemi sıvıyla dolduruyorum :) ya da kocaman bisalata yap üzerine peynir serpiştir ye. sevdiğin sağlıklı, az kalorili şeyleri listene eklersen mutlu bi şekilde kilo verirsin canım :)

Slm kızlar ben Makbule. Kendi adımı kullanmaktan vazgeçtim, kızımın en sevdiği çizgi film karakterinin adını kullanacağım, bilginiz olsun

tamamdır canım :) bende acaba yeni üyemi dedim :)

Ben dinlenmeye çalışıyorum ilaçlar boş mideyle hiç iyi etki yapmıyor.Eve mi geldin canım?
Yok canım çocuğu uyuturken bi baktım ama sukur bugün evdeyim acil birşey olup cagirmazsa gitmiycem artık bu havada sıcak soğuk çocuklar hasta olcak büyük elti ve kızı pert uç gundur hastalıkla uğraşıyorlar sukur kuzey hastalanmadan atlattik
Çocuğu uslu gazinida çıkarıyor bide benim elti küçük ama rahat ben mama vermiycem diye neler çektim çok problem yaşadık kuzeyde ama bu emdi uyumuyo basiyo mamayi artık bakma suresi uzayacak ilk gün gibi uyku bekleme verme mama sütun var diyorum ama biz yokken veriyor biberonu yikamiyo bide ondan biliyom
Eki Görüntüle 1709629 Bu da bugünkü menüm :) birsey sorcam ya yanlışlıkla reklamları egellemisim nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı ♡
Nescafe yok canım yanı illa granül kahve içecekten gerçek sütle yap bardağın 1/3sut gerisi sıcak su al sana süt tozu
Süt tozu çok yağlı ve kalorili ikisi bir arada yaklaşık 70calori 1.5dlm ekmek eder yanı bide gofret uuuu
Reklamları engellemiş misin nasıl yaptın bende yapiyim biktim
Ya hepiniz ogretmenlik okucaniza birinizde ic mimar olsaydiniz ya
Hahayy deli
Ne demek canim burda birbirimize yardm etmk icin variz :))

Kizceler ben bu hafta gobege caliscam benden ayri bi devlet kurmus cok sarkik geldi gozume hergun 15 dkk karin sikilastirici &eritici egzersiz yapicam ahada buraya yazdim :))
Bende geleyim mi
Kizceleeerrr naber kimler var kimler yok naslsnzzzz ben bugun baya bi yogndm ancak vakit buldm naslsnz bebisler ne alemde ???
Benimki tam formunda totosunda çivi var oturunca batiyo galiba 6da uyandı
Bu devirde nesliniz tükendi valla sizi koruma altına alalim bi eşim bide sen mi varsın çaya hala şeker atan
Salam geçtim o kızartmalar olmamış ama çok değil allahtan

Herkese iyi aksamlaaar,
Coooook, cok yoruldum..
Menum
Sabah
1 yumurta, domates,salatalik,15 zeytin,1 dilim peynir
Ara
1 elma
Aksam
5 yemek kasigi kisir
Yarim milfoy boregi
10 tane aci biber tursusu

Ara
3 hurma
1 elma
Neredeydin ki milfiy kısır yedin bakiyim
Aman seçilim düşünme benim kardeşinden dusunur durur valla düşünerek aşk olmaz sal gitsin yasa heyecanını sevincini sonunda uzulmek mi var dibine kadar üzüldüm sen hiç severek ayrılan gordun mu ayrılmalarda birleşirler zaten geri diğer turlu ayrılmak için dibine kadar nefret etmeli
Ya sonunda böyle olursa şöyle olursa diye duşunmustum evet farklı tecrübeler edindin belki her yanlısı çekiyorum diye düşündüğünü için korkuların ama belki yanlışları bi küçük doğru öğretip gidiyorsun hayatlarından
az değil doğru yiyorlar ufak kacamaklarin telafi ediyorlar sen daha az ama yanlış yiyorsun

kızlarr günaydınnnlarr :)

dünkü menümü yazayım hemen:

sabah: dereotlu omlet (çok az yağla,2 yumurta ile), peynir, domates,10 zeytin, 2 dilim tb ekmeği

17:00 gibi: tavuk sote (4 kaşık), yarım dilim tb ekmeği

akşam kuzenimin doğumgünüydü süpriz yaptık. ince 1 dilim pasta yedim ama börek, poğaçaya falan hiç bakmadım sadece

ince bi dilim pasta yedim. sonrada yeğenlerle koşturdum.
yarım saatte yürüyüş yaptım akşam eve dönüşte

bugün telafi etki pastanın kreması totona yapismasin

tatlım bende aynı senin gibi düşünüyorum. aşkta gözüm karadır benim. sonunu düşünerek başlamadım hiçbizaman bi ilişkiye, ama bazen yorulduğumu hissediyorum . bide ilk buluşmalar stresli oluyor :) çocuk benden hoşlandımı ne düşündü fln fln ama relax olcammm :))

Kanguru_ kız sen nerede oturuyon . Bu viaport bizim ordaki mi acep

Hoslanma konusunua gelince sal gitsin kiz ne korkuyon seversen seversin adam gibi adamsa bi yola cikarsiniz degilse unuur gidersin
Metris cezaevinin ordaki canim baska yerdede varmi bilmiyorum :) ben arnavutkoyde oturiyrm
Canim 1 beden kucugunu alsan olmaz miydi?aklin kalmis ondan diyorum
Yok cnm aklmda kalmasini kendim istedm zaten ama ayakabilari alsaydm keske 150 den 69 a dusmustu ama yok ya almam zayiflayana kdr corap almam corap :))
Slm kızlar ben Makbule. Kendi adımı kullanmaktan vazgeçtim, kızımın en sevdiği çizgi film karakterinin adını kullanacağım, bilginiz olsun
ben yeni uye sandim valla :))
kaptan seninde gobegin oylemi ya zayifladikca daha cok sarkik gorunuyo sanki spor yapmadm duzgun hayagadir ama bu hafta spor + bugun ve yarin yogurt detoksu 75 olim ya montla ayakabiyi alirim hemen [/QUOTE]

[/QUOTE]kuculuyo ama cıvık cıvık: ( bugün temizlik yapmalıyım çarşamba yapacaktim an itibariyle Vazgeçtim bol bol hareket lazim bana

günaydın çenesi düşük 10 numara hatunlar
bu ne yawwww acıyın biraz ne çok konuşmuşsunuz öyle, iyi ki h.sonu yoktum burada hızınıza yetişemedim
benim h.sonu yoğundu. cumartesi biliyorsunuz dr kontrolü, iş, mevlüt, misafir şeklinde geçti. pazar günü de sabah eşimle kahvaltıya gittik, liseden benim arkadaş grubuyla toplandık 5 çift, sonra annemlere geçtik, sonra eşime mont aldık falan derken akşam 20:00 gibi eve geldik. sonra da evi topla falan derken yatıp uyudum. ama uzun zamandan sonra eşimle ancak vakit geçirebildik iyi geldi vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…