Coook sekerrrr bi durum )))))) gelismeleri 4 gozle bekliyorum canimmmmmSelamm kızlar.
Buluşmam beklediğimden iyi geçti. Ben öyle kolay kolay birinden hoşlanmam hemde ilk buluşmada ama bu çocuktan bayağı etkilendim ve bu durumda korkutmadı değil beniama güzel vakit geçirdik tabi maçı izledik , çocuk benim basketboldan hiçbişi anlamadığımı da anladı öğretirim ben san a dedi :) sonra devre arasında çıktık kahve içmeye gittik. Güzel,etkileyici bi akşamdı sonrada evime yakın bi yere bıraktı işte. Ne olcak merak ediyorum. Etkilenmesem rahat cool olurdum ama etkilenince korkuyorum galiba ben. O ne düşünüyor falan düşünüyorum . Kafamda deli sorularr
Her sey cok organik keske milfoy yerine kendin hamur acip borek yapsaydinHerkese iyi aksamlaaar,
Coooook, cok yoruldum..
Menum
Sabah
1 yumurta, domates,salatalik,15 zeytin,1 dilim peynir
Ara
1 elma
Aksam
5 yemek kasigi kisir
Yarim milfoy boregi
10 tane aci biber tursusu
Ara
3 hurma
1 elma
Canim 1 beden kucugunu alsan olmaz miydi?aklin kalmis ondan diyorumHedeflerimiz ayni
selam canlar
Sabah 11 de bi ciktk evden yeni eve girdim. Via porta gittik avm. Gezdik bayaga alisveris yaptik ben yapmadm 75 olmadan bse almam dedm esime aslinda bitanr mont begendm ama esim al dedi yooook dedim burda kalsn 5 kilo dha verm alirim esmdr sasirditabi hosunada gitti parasi cebinde kaldi
bnmde aklim montta kaldi ayakabi bile almadm 75 kilo olunca kendme bi kombin yapcam ayakkabidan coraba kadar
bu arada esime adidasdan ayakabi aldim dogum gunu hediyesi bide yemek yapafm tmm
Menum
saba
klasik kahvalti
ogle
turk kahvesi
aksam 16.30 gibi
iskender pidesini yemedim
ayran
1 lt su
sporda 11 den beri geziyorum
Coook sekerrrr bi durum )))))) gelismeleri 4 gozle bekliyorum canimmmmm
Kizlar menulerinizi inceliyordum simdi de gercekten harikalar ac kalsin yariya indirmeme ragmen en fazla yiyeniniz benim
Cok zor bir is
Ben sizin kadar az yesem olurum acliktan uyuyamam
Aksam bir suru sey yememe ragmen acim su anda
Allahim sen yardim et ne bogazina duskun bir insanmisim ben
Cikolata kek cips colalar cagiriyor zor karsi koyuyorum
Offf ne ara bu hale geldim ben
Slm kızlar ben Makbule. Kendi adımı kullanmaktan vazgeçtim, kızımın en sevdiği çizgi film karakterinin adını kullanacağım, bilginiz olsun
Yok canım çocuğu uyuturken bi baktım ama sukur bugün evdeyim acil birşey olup cagirmazsa gitmiycem artık bu havada sıcak soğuk çocuklar hasta olcak büyük elti ve kızı pert uç gundur hastalıkla uğraşıyorlar sukur kuzey hastalanmadan atlattikBen dinlenmeye çalışıyorum ilaçlar boş mideyle hiç iyi etki yapmıyor.Eve mi geldin canım?
Nescafe yok canım yanı illa granül kahve içecekten gerçek sütle yap bardağın 1/3sut gerisi sıcak su al sana süt tozuEki Görüntüle 1709629 Bu da bugünkü menüm :) birsey sorcam ya yanlışlıkla reklamları egellemisim nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı ♡
Hahayy deliYa hepiniz ogretmenlik okucaniza birinizde ic mimar olsaydiniz ya
Bende geleyim miNe demek canim burda birbirimize yardm etmk icin variz :))
Kizceler ben bu hafta gobege caliscam benden ayri bi devlet kurmus cok sarkik geldi gozume hergun 15 dkk karin sikilastirici &eritici egzersiz yapicam ahada buraya yazdim :))
Benimki tam formunda totosunda çivi var oturunca batiyo galibaKizceleeerrr naber kimler var kimler yok naslsnzzzz ben bugun baya bi yogndm ancak vakit buldm naslsnz bebisler ne alemde ???
Bu devirde nesliniz tükendi valla sizi koruma altına alalim bi eşim bide sen mi varsın çaya hala şeker atanIyi aksamlar,kizlar
Menu
Sabah
2 dilim beyaz ekmek
1 cupa siyah cay+3 tatli kasigi esmer seker
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 ince dilim salam(kaptanim kizacak ama,kahvaltidan sonra buzdolabindaki tum salam,sosis,sucuklari aldigim gibi cop konteynerlerinin yaninda sokak hayvanlari icin biraktigim mama kaplari var,onlarin icine koydum,hayvancagazlar yesinler diye,ben tovbe ettim kaptanim
Oglen
6-7 dilim kizarmis patates
1 bardak ayran
Az lahana tursusu
1 dilim beyaz ekmek(bu gun son beyaz ekmege,bittiler sonunda,ziyan olmasin diye yedim hepsini,hayvancagazlarim ekmek yemiyor,yoksa onlara birakirdim dun
Ara
1 bardak yesil cay
Aksam
Soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
2 yemek kasigi makarna
Ayran 1 bardak
1 kase mercimek corbasi
2 catal kunefe(disarida yedik aksami,esim kunefe istedi,tadina baktim sadece)
Az once
1 bardak siyah cay
2 hurma
Neredeydin ki milfiy kısır yedin bakiyimHerkese iyi aksamlaaar,
Coooook, cok yoruldum..
Menum
Sabah
1 yumurta, domates,salatalik,15 zeytin,1 dilim peynir
Ara
1 elma
Aksam
5 yemek kasigi kisir
Yarim milfoy boregi
10 tane aci biber tursusu
Ara
3 hurma
1 elma
Aman seçilim düşünme benim kardeşinden dusunur durur valla düşünerek aşk olmaz sal gitsin yasa heyecanını sevincini sonunda uzulmek mi var dibine kadar üzüldüm sen hiç severek ayrılan gordun mu ayrılmalarda birleşirler zaten geri diğer turlu ayrılmak için dibine kadar nefret etmeliSelamm kızlar.
Buluşmam beklediğimden iyi geçti. Ben öyle kolay kolay birinden hoşlanmam hemde ilk buluşmada ama bu çocuktan bayağı etkilendim ve bu durumda korkutmadı değil beniama güzel vakit geçirdik tabi maçı izledik , çocuk benim basketboldan hiçbişi anlamadığımı da anladı öğretirim ben sana dedi :) sonra devre arasında çıktık kahve içmeye gittik. Güzel,etkileyici bi akşamdı sonrada evime yakın bi yere bıraktı işte. Ne olcak merak ediyorum. Etkilenmesem rahat cool olurdum ama etkilenince korkuyorum galiba ben. O ne düşünüyor falan düşünüyorum . Kafamda deli sorularr
az değil doğru yiyorlar ufak kacamaklarin telafi ediyorlar sen daha az ama yanlış yiyorsunKizlar menulerinizi inceliyordum simdi de gercekten harikalar ac kalsin yariya indirmeme ragmen en fazla yiyeniniz benim
Cok zor bir is
Ben sizin kadar az yesem olurum acliktan uyuyamam
Aksam bir suru sey yememe ragmen acim su anda
Allahim sen yardim et ne bogazina duskun bir insanmisim ben
Cikolata kek cips colalar cagiriyor zor karsi koyuyorum
Offf ne ara bu hale geldim ben
bugün telafi etki pastanın kreması totona yapismasinkızlarr günaydınnnlarr :)
dünkü menümü yazayım hemen:
sabah: dereotlu omlet (çok az yağla,2 yumurta ile), peynir, domates,10 zeytin, 2 dilim tb ekmeği
17:00 gibi: tavuk sote (4 kaşık), yarım dilim tb ekmeği
akşam kuzenimin doğumgünüydü süpriz yaptık. ince 1 dilim pasta yedimama börek, poğaçaya falan hiç bakmadım sadece
ince bi dilim pasta yedim. sonrada yeğenlerle koşturdum.
yarım saatte yürüyüş yaptım akşam eve dönüşte
Yok canım çocuğu uyuturken bi baktım ama sukur bugün evdeyim acil birşey olup cagirmazsa gitmiycem artık bu havada sıcak soğuk çocuklar hasta olcak büyük elti ve kızı pert uç gundur hastalıkla uğraşıyorlar sukur kuzey hastalanmadan atlattik
Çocuğu uslu gazinida çıkarıyor bide benim elti küçük ama rahat ben mama vermiycem diye neler çektim çok problem yaşadık kuzeyde ama bu emdi uyumuyo basiyo mamayi artık bakma suresi uzayacak ilk gün gibi uyku bekleme verme mama sütun var diyorum ama biz yokken veriyor biberonu yikamiyo bide ondan biliyom
Nescafe yok canım yanı illa granül kahve içecekten gerçek sütle yap bardağın 1/3sut gerisi sıcak su al sana süt tozu
Süt tozu çok yağlı ve kalorili ikisi bir arada yaklaşık 70calori 1.5dlm ekmek eder yanı bide gofret uuuu
Reklamları engellemiş misin nasıl yaptın bende yapiyim biktim
Hahayy deli
Bende geleyim mi
Benimki tam formunda totosunda çivi var oturunca batiyo galiba6da uyandı
Bu devirde nesliniz tükendi valla sizi koruma altına alalim bi eşim bide sen mi varsın çaya hala şeker atan
Salam geçtim o kızartmalar olmamış ama çok değil allahtan
Neredeydin ki milfiy kısır yedin bakiyim
Aman seçilim düşünme benim kardeşinden dusunur durur valla düşünerek aşk olmaz sal gitsin yasa heyecanını sevincini sonunda uzulmek mi var dibine kadar üzüldüm sen hiç severek ayrılan gordun mu ayrılmalarda birleşirler zaten geri diğer turlu ayrılmak için dibine kadar nefret etmeli
Ya sonunda böyle olursa şöyle olursa diye duşunmustum evet farklı tecrübeler edindin belki her yanlısı çekiyorum diye düşündüğünü için korkuların ama belki yanlışları bi küçük doğru öğretip gidiyorsun hayatlarından
az değil doğru yiyorlar ufak kacamaklarin telafi ediyorlar sen daha az ama yanlış yiyorsun
bugün telafi etki pastanın kreması totona yapismasin
Kanguru_ kız sen nerede oturuyon . Bu viaport bizim ordaki mi acep
Yok cnm aklmda kalmasini kendim istedm zaten ama ayakabilari alsaydm keske 150 den 69 a dusmustu ama yok ya almam zayiflayana kdr corap almam corap :))Canim 1 beden kucugunu alsan olmaz miydi?aklin kalmis ondan diyorum
ben yeni uye sandim valla :))Slm kızlar ben Makbule. Kendi adımı kullanmaktan vazgeçtim, kızımın en sevdiği çizgi film karakterinin adını kullanacağım, bilginiz olsun
kaptan seninde gobegin oylemi ya zayifladikca daha cok sarkik gorunuyo sanki spor yapmadm duzgun hayagadir ama bu hafta spor + bugun ve yarin yogurt detoksu 75 olim ya montla ayakabiyi alirim hemenYok canım çocuğu uyuturken bi baktım ama sukur bugün evdeyim acil birşey olup cagirmazsa gitmiycem artık bu havada sıcak soğuk çocuklar hasta olcak büyük elti ve kızı pert uç gundur hastalıkla uğraşıyorlar sukur kuzey hastalanmadan atlattik
Çocuğu uslu gazinida çıkarıyor bide benim elti küçük ama rahat ben mama vermiycem diye neler çektim çok problem yaşadık kuzeyde ama bu emdi uyumuyo basiyo mamayi artık bakma suresi uzayacak ilk gün gibi uyku bekleme verme mama sütun var diyorum ama biz yokken veriyor biberonu yikamiyo bide ondan biliyom
Nescafe yok canım yanı illa granül kahve içecekten gerçek sütle yap bardağın 1/3sut gerisi sıcak su al sana süt tozu
Süt tozu çok yağlı ve kalorili ikisi bir arada yaklaşık 70calori 1.5dlm ekmek eder yanı bide gofret uuuu
Reklamları engellemiş misin nasıl yaptın bende yapiyim biktim
Hahayy deli
Bende geleyim mi
Benimki tam formunda totosunda çivi var oturunca batiyo galiba6da uyandı
Bu devirde nesliniz tükendi valla sizi koruma altına alalim bi eşim bide sen mi varsın çaya hala şeker atan
Salam geçtim o kızartmalar olmamış ama çok değil allahtan
Neredeydin ki milfiy kısır yedin bakiyim
Aman seçilim düşünme benim kardeşinden dusunur durur valla düşünerek aşk olmaz sal gitsin yasa heyecanını sevincini sonunda uzulmek mi var dibine kadar üzüldüm sen hiç severek ayrılan gordun mu ayrılmalarda birleşirler zaten geri diğer turlu ayrılmak için dibine kadar nefret etmeli
Ya sonunda böyle olursa şöyle olursa diye duşunmustum evet farklı tecrübeler edindin belki her yanlısı çekiyorum diye düşündüğünü için korkuların ama belki yanlışları bi küçük doğru öğretip gidiyorsun hayatlarından
az değil doğru yiyorlar ufak kacamaklarin telafi ediyorlar sen daha az ama yanlış yiyorsun
[/QUOTE]kuculuyo ama cıvık cıvık: ( bugün temizlik yapmalıyım çarşamba yapacaktim an itibariyle Vazgeçtim bol bol hareket lazim banaHoslanma konusunua gelince sal gitsin kiz ne korkuyon seversen seversin adam gibi adamsa bi yola cikarsiniz degilse unuur gidersin
Metris cezaevinin ordaki canim baska yerdede varmi bilmiyorum :) ben arnavutkoyde oturiyrm
Yok cnm aklmda kalmasini kendim istedm zaten ama ayakabilari alsaydm keske 150 den 69 a dusmustu ama yok ya almam zayiflayana kdr corap almam corap :))
ben yeni uye sandim valla :))
kaptan seninde gobegin oylemi ya zayifladikca daha cok sarkik gorunuyo sanki spor yapmadm duzgun hayagadir ama bu hafta spor + bugun ve yarin yogurt detoksu 75 olim ya montla ayakabiyi alirim hemen
Ayni bnmki]kuculuyo ama cıvık cıvık: ( bugün temizlik yapmalıyım çarşamba yapacaktim an itibariyle Vazgeçtim bol bol hareket lazim bana
Gunaydin cnm :)Günaydin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?