Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin canim :) biz oyle gevezeyizdir :)) ohh sende gezmissin gez gez bebek olunca ayda yilda bi cikarsin

masalimsii woowww heyecan iyidir seçilim, çok düşünme boşver akışına bırak

Kanguru_ tatlım bu ay sonu beğendiğin mont indirime girince alırsın hiççç merak etme, hem fiyat düşer hem kilolar gider

KraliceElsa bende diyorum ki bu kim yorum yapıyor yeni üye mi ben mi kaçırdım diyorum

@erigim evet canımmm yaaa harika bir görüntüydü, çok şükür Rabbim bu günleri de nasip etti, Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşaallaahh ayrıca senin şu elticiği yolasım geldi, daha 18 yaşında ve korunmayacakmış, emzirmeye uğraşmıyormuş, sende yazık hizmetçisi gibi 1 haftadır kuzeyle sefil oldun

E Etabiti tatlım bu hafta metabolizmanın direncini kırarsan süper bi hafta olur

S su_3335 tatlım merhaba ben Derya, hoş geldin takımımıza

Kizceleeerrr naber kimler var kimler yok naslsnzzzz ben bugun baya bi yogndm ancak vakit buldm naslsnz bebisler ne alemde ???

selam tatlım, biz iyiyiz şimdilik teyzesi çok şükür sen nasılsın?

tatlımm, ne kadar çok abur cubur yersen o kadar çok acıkırsın. ama yoğurt, süt, salata, protein ağırlıklı beslenirsen inan bu kadar acıkmazsın. bende ilk diyete başladığımda senin gibiydim, hiç doymıcam sanıyordum, ama inan bana zamanla herşey oturuyor ve anlamıyorsun bana, öyle ağlamak mızıldanmak falan yok hadi bakalım toparlannn

Gunaydin canim :) biz oyle gevezeyizdir :)) ohh sende gezmissin gez gez bebek olunca ayda yilda bi cikarsin
aynen canım yaaa, zaten biz kaç aydır görümcemin düğün hazırlıklarından dolayı eve kapanmıştık resmen, h.sonu iyi oldu

[/QUOTE]

Hehe şaşırttım hepinizi, kimse adını kullanmıyo baktım, ben de "nick yapayım bari" dedim. Biraz çocuk işi oldu ama idare edin artık :)

[/QUOTE]

Saldım valla canım kurtköyde de var tatlım :)

aynen tatlım heyecan iyidir

Ben de çok yoğundum canım, hiç adetim değildir ama lahana sarması yaptım, baya oyaladı beni. Sonra çocukları yıkadım, şimdi oturdum.
Ellerine sağlık canım çok da severim lahanayı acaba ne zaman ufak bir kaçamak hakkı verecek diyetisyen.
e Bence hoşlanman daha iyi olmuş işte hem akşamın güzel geçmiş hem de hayatına renk gelmiş zaman bırak bakalım neler olacak ayyyyy ben bile heyecanlandım
Canım ne kadar çok yersen ki özellikle karbonhidrat o kadar cıkıyorsun. Ben 108 kiloyum az yedikce ben bile acıkmıyorum ki mide yerime koca işkembe var bende karbonhidratı azalttın mı acıkmıyorsun.
Seni elti alem canım zaten millet emzirmeye uğraşır bu mama vermeye zaten 18 yaşında 2. coçuğu düşünmesinden bir gariplik olduğunu anlamalıydık.

Menü defterimi bulamadım dünkü menüyü buraya yazıyım bari
06 ARALIK 2015 MENÜ
Sabah:1 adet haşlanmış yumurta+30 gram beyaz peynir+3dilim tam buğday ekmeği+1 bardak açık şekersiz çay+1 adet domates+yarım salatalık
Ara öğün:1 adet mandalina
Öğlen:6 yemek kaşığı ıspanak yemeği+4 yemek aşığı yoğurt+1 kase salata+1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:1.)1 adet portakal+8 adet çiğ fındık
2.)2 adet galeta
Akşam:8 yemek kaşığı yeşil fasulye+2 dilim tam buğday ekmeği+1 bardak ayran+8 yemesk kaşığı salata
Ara öğün:10 adet çiğ fındık

Show TV'de karatay var, yaptığımız diyetleri eleştiriyo yine:) denesek mi acaba karatayı, deneyen var mı aranızda?

Her sey cok organik keske milfoy yerine kendin hamur acip borek yapsaydin
Nedense milfoy hamuru cok yapaymis gibime geliyor
Ve cok az yedigini goruyorum
Aclik hissetmiyor musun?
Normalde milfoy hic yemem, cok yagli gelir. Dun ekstra bir durumdu.
Evet canim 1 ay oncesine gore 3 te 1 oraninda yiyorum. Ekmek ve karbonhdrati tamamen biraktim. Seker zaten kullanmazdim, tatli, kurabiye kek de yemiyorum artik..
Ama tum bunlara ragmen 10 gundur ayni kiloda cakilip kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…