Gunaydin canim :) biz oyle gevezeyizdir :)) ohh sende gezmissin gez gez bebek olunca ayda yilda bi cikarsingünaydın çenesi düşük 10 numara hatunlar
bu ne yawwww acıyın biraz ne çok konuşmuşsunuz öyle, iyi ki h.sonu yoktum burada hızınıza yetişemedim
benim h.sonu yoğundu. cumartesi biliyorsunuz dr kontrolü, iş, mevlüt, misafir şeklinde geçti. pazar günü de sabah eşimle kahvaltıya gittik, liseden benim arkadaş grubuyla toplandık 5 çift, sonra annemlere geçtik, sonra eşime mont aldık falan derken akşam 20:00 gibi eve geldik. sonra da evi topla falan derken yatıp uyudum. ama uzun zamandan sonra eşimle ancak vakit geçirebildik iyi geldi vallahi.
Biz hiç yaymıyoz ki hep ayaktayız kaptanKoğuş kalkkkkkkkk
Kizceleeerrr naber kimler var kimler yok naslsnzzzz ben bugun baya bi yogndm ancak vakit buldm naslsnz bebisler ne alemde ???
Kizlar menulerinizi inceliyordum simdi de gercekten harikalar ac kalsin yariya indirmeme ragmen en fazla yiyeniniz benim
Cok zor bir is
Ben sizin kadar az yesem olurum acliktan uyuyamam
Aksam bir suru sey yememe ragmen acim su anda
Allahim sen yardim et ne bogazina duskun bir insanmisim ben
Cikolata kek cips colalar cagiriyor zor karsi koyuyorum
Offf ne ara bu hale geldim ben
aynen canım yaaa, zaten biz kaç aydır görümcemin düğün hazırlıklarından dolayı eve kapanmıştık resmen, h.sonu iyi olduGunaydin canim :) biz oyle gevezeyizdir :)) ohh sende gezmissin gez gez bebek olunca ayda yilda bi cikarsin
[/QUOTE]Hoslanma konusunua gelince sal gitsin kiz ne korkuyon seversen seversin adam gibi adamsa bi yola cikarsiniz degilse unuur gidersin
Metris cezaevinin ordaki canim baska yerdede varmi bilmiyorum :) ben arnavutkoyde oturiyrm
Yok cnm aklmda kalmasini kendim istedm zaten ama ayakabilari alsaydm keske 150 den 69 a dusmustu ama yok ya almam zayiflayana kdr corap almam corap :))
ben yeni uye sandim valla :))
kaptan seninde gobegin oylemi ya zayifladikca daha cok sarkik gorunuyo sanki spor yapmadm duzgun hayagadir ama bu hafta spor + bugun ve yarin yogurt detoksu 75 olim ya montla ayakabiyi alirim hemen
Hehe şaşırttım hepinizi, kimse adını kullanmıyo baktım, ben de "nick yapayım bari" dedim. Biraz çocuk işi oldu ama idare edin artık :)masalimsii woowww heyecan iyidir seçilim, çok düşünme boşver akışına bırak
Kanguru_ tatlım bu ay sonu beğendiğin mont indirime girince alırsın hiççç merak etme, hem fiyat düşer hem kilolar gider
KraliceElsa bende diyorum ki bu kim yorum yapıyor yeni üye mi ben mi kaçırdım diyorum
@erigim evet canımmm yaaa harika bir görüntüydü, çok şükür Rabbim bu günleri de nasip etti, Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşaallaahhayrıca senin şu elticiği yolasım geldi, daha 18 yaşında ve korunmayacakmış, emzirmeye uğraşmıyormuş, sende yazık hizmetçisi gibi 1 haftadır kuzeyle sefil oldun
E Etabiti tatlım bu hafta metabolizmanın direncini kırarsan süper bi hafta olur
[/QUOTE]Hoslanma konusunua gelince sal gitsin kiz ne korkuyon seversen seversin adam gibi adamsa bi yola cikarsiniz degilse unuur gidersin
Metris cezaevinin ordaki canim baska yerdede varmi bilmiyorum :) ben arnavutkoyde oturiyrm
Yok cnm aklmda kalmasini kendim istedm zaten ama ayakabilari alsaydm keske 150 den 69 a dusmustu ama yok ya almam zayiflayana kdr corap almam corap :))
ben yeni uye sandim valla :))
kaptan seninde gobegin oylemi ya zayifladikca daha cok sarkik gorunuyo sanki spor yapmadm duzgun hayagadir ama bu hafta spor + bugun ve yarin yogurt detoksu 75 olim ya montla ayakabiyi alirim hemen
masalimsii woowww heyecan iyidir seçilim, çok düşünme boşver akışına bırak
Kanguru_ tatlım bu ay sonu beğendiğin mont indirime girince alırsın hiççç merak etme, hem fiyat düşer hem kilolar gider
KraliceElsa bende diyorum ki bu kim yorum yapıyor yeni üye mi ben mi kaçırdım diyorum
@erigim evet canımmm yaaa harika bir görüntüydü, çok şükür Rabbim bu günleri de nasip etti, Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşaallaahhayrıca senin şu elticiği yolasım geldi, daha 18 yaşında ve korunmayacakmış, emzirmeye uğraşmıyormuş, sende yazık hizmetçisi gibi 1 haftadır kuzeyle sefil oldun
E Etabiti tatlım bu hafta metabolizmanın direncini kırarsan süper bi hafta olur
Ellerine sağlık canım çok da severim lahanayı acaba ne zaman ufak bir kaçamak hakkı verecek diyetisyen.Ben de çok yoğundum canım, hiç adetim değildir ama lahana sarması yaptım, baya oyaladı beni. Sonra çocukları yıkadım, şimdi oturdum.
Bence hoşlanman daha iyi olmuş işte hem akşamın güzel geçmiş hem de hayatına renk gelmiş zaman bırak bakalım neler olacak ayyyyy ben bile heyecanlandımSelamm kızlar.
Buluşmam beklediğimden iyi geçti. Ben öyle kolay kolay birinden hoşlanmam hemde ilk buluşmada ama bu çocuktan bayağı etkilendim ve bu durumda korkutmadı değil beniama güzel vakit geçirdik tabi maçı izledik , çocuk benim basketboldan hiçbişi anlamadığımı da anladı öğretirim ben sana dedi :) sonra devre arasında çıktık kahve içmeye gittik. Güzel,etkileyici bi akşamdı sonrada evime yakın bi yere bıraktı işte. Ne olcak merak ediyorum. Etkilenmesem rahat cool olurdum ama etkilenince korkuyorum galiba ben. O ne düşünüyor falan düşünüyorum . Kafamda deli sorularr
Canım ne kadar çok yersen ki özellikle karbonhidrat o kadar cıkıyorsun. Ben 108 kiloyum az yedikce ben bile acıkmıyorum ki mide yerime koca işkembe var bende karbonhidratı azalttın mı acıkmıyorsun.Kizlar menulerinizi inceliyordum simdi de gercekten harikalar ac kalsin yariya indirmeme ragmen en fazla yiyeniniz benim
Cok zor bir is
Ben sizin kadar az yesem olurum acliktan uyuyamam
Aksam bir suru sey yememe ragmen acim su anda
Allahim sen yardim et ne bogazina duskun bir insanmisim ben
Cikolata kek cips colalar cagiriyor zor karsi koyuyorum
Offf ne ara bu hale geldim ben
Seni elti alem canım zaten millet emzirmeye uğraşır bu mama vermeye zaten 18 yaşında 2. coçuğu düşünmesinden bir gariplik olduğunu anlamalıydık.Yok canım çocuğu uyuturken bi baktım ama sukur bugün evdeyim acil birşey olup cagirmazsa gitmiycem artık bu havada sıcak soğuk çocuklar hasta olcak büyük elti ve kızı pert uç gundur hastalıkla uğraşıyorlar sukur kuzey hastalanmadan atlattik
Çocuğu uslu gazinida çıkarıyor bide benim elti küçük ama rahat ben mama vermiycem diye neler çektim çok problem yaşadık kuzeyde ama bu emdi uyumuyo basiyo mamayi artık bakma suresi uzayacak ilk gün gibi uyku bekleme verme mama sütun var diyorum ama biz yokken veriyor biberonu yikamiyo bide ondan biliyom
hadi hayırlısı olsunve değiştirdimmm :))
canım Cansu karataycıydı, ben hiç yapmadımShow TV'de karatay var, yaptığımız diyetleri eleştiriyo yine:) denesek mi acaba karatayı, deneyen var mı aranızda?
hadi hayırlısı olsun
Normalde milfoy hic yemem, cok yagli gelir. Dun ekstra bir durumdu.Her sey cok organik keske milfoy yerine kendin hamur acip borek yapsaydin
Nedense milfoy hamuru cok yapaymis gibime geliyor
Ve cok az yedigini goruyorum
Aclik hissetmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?