Bide ishal başladı. Muhteşem hafta sonu.
Yok benim adette içim bozulur zaten. Kan ilacı içince de bozulur. Garip bir bünyetatlım eşin işe gidiyordu değil mi? aman dikkat et. koronanın ilk belirtileri arasında da ishal var. bol bol su iç.
Ben de iyiyim hamd olsun eksi gördükçe daha da iyi oluyorum☺İyiyim canım metak ettiğin için sağolsen nasılsın moralin nasıl
Yok benim adette içim bozulur zaten. Kan ilacı içince de bozulur. Garip bir bünye
Kızlar merhaba. Evde oldugum halde surekli migrenim tutuyor. Regl gecti simdi de migren yatiriyor beni. Ne oluyor bana anlamiyorum. Hic iyi degilim. Umarim sizler iyisinizdir
Geçmiş olsun hanımlar inşallah en kısa sürede toparlanirsinizBende bi tuhafım bu aralar. Dün tüm gün Gaz sancısı çektim. Masajla sıcakla biraz rahatlayıp uyudum. Haftaya olmam gereken adet bugün geldi. Halsiz im gözlerim yanıyor. Bekar kızlar gibi adet sancısı çekiyorum. Bulantı da cabası
Geçmiş olsun canım. Ben de üç haftadır evdeyim ve her gün ağırlarım var. Sırtım çok ağrıdı, geçen gece sağ böbreğim uyutmayacak kadar ağrıdı. Sürekli geniz akıntısı var ve dün sabah bademciklerim şişmiş olarak uyandım.Kızlar merhaba. Evde oldugum halde surekli migrenim tutuyor. Regl gecti simdi de migren yatiriyor beni. Ne oluyor bana anlamiyorum. Hic iyi degilim. Umarim sizler iyisinizdir
Adette ben de ishal olurum. Normal bir durum diye okumuştum. Geçmiş olsunYok benim adette içim bozulur zaten. Kan ilacı içince de bozulur. Garip bir bünye
Dogru söylüyorsun olabilir.Geçmiş olsun canım. Ben de üç haftadır evdeyim ve her gün ağırlarım var. Sırtım çok ağrıdı, geçen gece sağ böbreğim uyutmayacak kadar ağrıdı. Sürekli geniz akıntısı var ve dün sabah bademciklerim şişmiş olarak uyandım.
Önce çalışırken kendimizi dinleyemiyoruz, şimdi evde olunca kendimizi dinliyoruz da çok hastaymış gibi olduk dedim. Ama sonra düşündüm. Temiz hava almıyoruz, hava sirkülasyonu yok ve kaloriferin kuru havasını çekiyoruz. Ev içinde fazla hareket edemediğimiz için de kanda yeterli oksijen dolaşmıyor diye bu rahatsızlıkların olduğuna karar verdim. Çünkü eşim de aynı durumda. Bence hava müsaitse cam açıp otur. Hava iyi değilse montunu git balkonda biraz vakit geçir. İnşallah iyi gelir
Evet normal bende de oyle oluyorAdette ben de ishal olurum. Normal bir durum diye okumuştum. Geçmiş olsun
Dolormin diye bir ilaç Tr de varmı bilmiyorum, sancıyı kesiyor, kanamayı kesmiyor.Ben de erken oldum bu ay.gecen hafta ne cektim doğum agrisiydi resmen. Hem de her gün ağrıdı. Durmadan ilac ictim.
Sabah kuruyemiş ve tahin yemedim, hakkımı akşama bıraktım, daha tok tutar diye düşünüyorum.öğlen yemeğini yedikten sonra rahatladım. kafamı toplamaya çalıştım. sakinledim. şimdi yeşil çayımı içiyorumveeeee yeni yeni aklıma yattı. belki de hazırımdır büyük ihtimal 36 saatlik orucu tutacağım akşama kesin kararımı yazarım
Var burda da. Içtigin oldu ondan da ama suan evde yok doktora yazdiririm sonra. Tesekkur ederimDolormin diye bir ilaç Tr de varmı bilmiyorum, sancıyı kesiyor, kanamayı kesmiyor.
Doktora yada eczacıya sorup kullanabilirsiniz
Allah sabır versin. Birlikte kafanızı dağıtacak seyler yapabilirsiniz evde. Yoksa ne soyleseniz çare olmazBu arada eşimin annesi vefat edeli bir buçuk ay olacak. Şimdiye kadar iyiydi eşimin durumu. Kendini işe vermişti, oyalanıyordu. Dün akşam baktım ağlıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu dünyada yeri dolmayacak tek bir kişi var bence. O da anne. Nasıl teselli edeyim, ne diyeyim ? Bana akıl verin lütfen
ben de tahin ve kuruyemiş yiyeceğim akşama. sabah sadece kuruyemiş yedim tahin yemedim.Sabah kuruyemiş ve tahin yemedim, hakkımı akşama bıraktım, daha tok tutar diye düşünüyorum.
Zaten yemek yemeden çok aklıma gelmez, oruçlu gibi saat geldikçe açlık aklıma gelir.
O yüzden bende sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?