Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlatrr günaydın
Dün yine dellendim deli deli yedim
Ama sonucu paylaşayım önce☺
76.0
Düne göre -900 gr
Cumaya göre -300gr
Limonlu yeşil çay mucizesi diyebilirim☺☺
Su:1.4 lt
....
Yediklerim
4 un kurabiyesi
2 çıkolata
Yarım paket cips
Ama napim bunalıyorum

....bugün daha sağlıklı besleneceğim size sözzzzzz

öğlen yemeğini yedikten sonra rahatladım. kafamı toplamaya çalıştım. sakinledim. şimdi yeşil çayımı içiyorum veeeee yeni yeni aklıma yattı. belki de hazırımdır büyük ihtimal 36 saatlik orucu tutacağım akşama kesin kararımı yazarım

Kızlar merhaba. Evde oldugum halde surekli migrenim tutuyor. Regl gecti simdi de migren yatiriyor beni. Ne oluyor bana anlamiyorum. Hic iyi degilim. Umarim sizler iyisinizdir
Geçmiş olsun hanımlar inşallah en kısa sürede toparlanirsiniz

Kızlar merhaba. Evde oldugum halde surekli migrenim tutuyor. Regl gecti simdi de migren yatiriyor beni. Ne oluyor bana anlamiyorum. Hic iyi degilim. Umarim sizler iyisinizdir
Geçmiş olsun canım. Ben de üç haftadır evdeyim ve her gün ağırlarım var. Sırtım çok ağrıdı, geçen gece sağ böbreğim uyutmayacak kadar ağrıdı. Sürekli geniz akıntısı var ve dün sabah bademciklerim şişmiş olarak uyandım.

Önce çalışırken kendimizi dinleyemiyoruz, şimdi evde olunca kendimizi dinliyoruz da çok hastaymış gibi olduk dedim. Ama sonra düşündüm. Temiz hava almıyoruz, hava sirkülasyonu yok ve kaloriferin kuru havasını çekiyoruz. Ev içinde fazla hareket edemediğimiz için de kanda yeterli oksijen dolaşmıyor diye bu rahatsızlıkların olduğuna karar verdim. Çünkü eşim de aynı durumda. Bence hava müsaitse cam açıp otur. Hava iyi değilse montunu git balkonda biraz vakit geçir. İnşallah iyi gelir

Dogru söylüyorsun olabilir.

Selam kızlar
Bugün 96.3’ü gördüm. İnşallah yarın 95leri göreceğim. Kararlıyım moni kaptanımın güzel zayıfladığını görünce ben de motive oldum.
Bugün 40 dakika Leslie yaptım. Sabahki 1 dilim ekmek dışında karbonhidrat tüketmemeyi düşünüyorum. Böyle dediğimde diyetisyen olmaz diyor ama yarın için çok heyecanlıyım. 95’i bir görsem seksenlere uça uça gideceğim eminim

Bu arada eşimin annesi vefat edeli bir buçuk ay olacak. Şimdiye kadar iyiydi eşimin durumu. Kendini işe vermişti, oyalanıyordu. Dün akşam baktım ağlıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu dünyada yeri dolmayacak tek bir kişi var bence. O da anne. Nasıl teselli edeyim, ne diyeyim ? Bana akıl verin lütfen

Ben de erken oldum bu ay.gecen hafta ne cektim doğum agrisiydi resmen. Hem de her gün ağrıdı. Durmadan ilac ictim.
Dolormin diye bir ilaç Tr de varmı bilmiyorum, sancıyı kesiyor, kanamayı kesmiyor.
Doktora yada eczacıya sorup kullanabilirsiniz

Sabah kuruyemiş ve tahin yemedim, hakkımı akşama bıraktım, daha tok tutar diye düşünüyorum.
Zaten yemek yemeden çok aklıma gelmez, oruçlu gibi saat geldikçe açlık aklıma gelir.
O yüzden bende sıkıntı yok

Allah sabır versin. Birlikte kafanızı dağıtacak seyler yapabilirsiniz evde. Yoksa ne soyleseniz çare olmaz

ben de tahin ve kuruyemiş yiyeceğim akşama. sabah sadece kuruyemiş yedim tahin yemedim.
dün bildirmesi çok ani oldu. zaten bende son dönem iştah patlası oldu, motivasyon kaybı oldu. bir anda yok dedim. düşündüm yok yok yapamam dedim. sabah da öyle. ama öğlen yemeğinden sonra ruh halim değişti. bir de dünkü leslie bana iyi gelmişti. akşam yemeğim de hafifti. yani anlayacağın öğlen sakinledim. yapabilirim dedim. akşam kesin karar veririm.şu an pozitif düşünüyorum. yarın işe gideceğim. eee zaten öğlen yiyordum. akşama kadar dururum. salı da evdeyim. rahat olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…