Yok canim pes etmek yok ama evde sürekli olmak ve şu anki özel durumun etkiside var sanirim .bunalti geldi..bu arada hoşgeldin aramiza..Slm kizlar,
Mesajlarinizi görünce yazayim dedim seviyeci biri olarak.
Noluyo yahu niye pes ediyosunuz bakin bugün 27.gün birakmak demek 27 günü cöpe atmak demek deger mi yani buna , surda seviye 2 ye dolayisiyla ramazana 2 haftacik kaldi , biraz daha sabirr seviye 1 in bu kadar uzun olmadi benide sıkti ama pes etmek yokk.
Ne kadar miktar insülin in canm
Hoşgeldin aramiza..
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Çok güzel bir öneri...belkide kastan kilo aliyoruz bazen ve bu kötü birşey değil tam tersi..ama biz moral bozukluğu yapiyoruz ve sıkı bir diyet yapiyoruz ve kaslarimiza zatar veriyoruz farkinda olmadan..bu ay sonundan ittibaren spor yapanlardan ölçüm alalimmi kizlar düzenli olarak ayda 1 kere.ne dersiniz
Nerdeyse hiç spor yapmıyorumÇok güzel bir öneri...belkide kastan kilo aliyoruz bazen ve bu kötü birşey değil tam tersi..ama biz moral bozukluğu yapiyoruz ve sıkı bir diyet yapiyoruz ve kaslarimiza zatar veriyoruz farkinda olmadan..bu ay sonundan ittibaren spor yapanlardan ölçüm alalimmi kizlar düzenli olarak ayda 1 kere.ne dersiniz
Canim yemek yapmaya aliş bence hazir yiyecekler kilo aldirir ve sağliğimiza zararli...1 kişilik yemek yapmakta zorlanabilirsin oda ayri bir sorun ama nefis yemek tariflerinde 1 kişilik güzel tarifler var..ordan bakabilirsinhoş buldum çok teşekkür ederim
daha önce şöyle paylaşmıştım bilgileri
"merhaba
müstakbel kürkçü dükkanıma döndüm tekrar, sebebi malum.. 21 yaşımda 170 boyunda ve ne yazık ki 75 kilo dağ gibi bir insanım. enlemesine dağ
öğrenciyim, bu yüzden hayatım fazlasıyla düzensizyemek hazırlamak o kadar büyük bir zaman kaybı gibi geliyor ki duvarı kemirebiliyor ya da iki pizza söyleyebiliyorum. işte kilolarımın asıl sebebi de bu, abur cubur.
beslenme alışkanlığım katkı maddeleri ve yapay gıdalar üzerine kurulu
temel amacım elbette sağlıklı olmak. yakışmıyor bir kere... yapacağım meslek icabı dengenin ve sağlığın temsili olmalıyım yoksa insanlar bana nasıl güvensin, değil mi?
tabii bunun yanında ilk olarak 65 olmak gibi bir sayısal hedefim de var
özetle böyleyim, geniş detayları zaman içinde yaşayalım
teşekkürler"
efendim ilaveten nick değişimi yapmadım ve daha önce bir takımın aktif üyesi olmadım ♥
Canim yemek yapmaya aliş bence hazir yiyecekler kilo aldirir ve sağliğimiza zararli...1 kişilik yemek yapmakta zorlanabilirsin oda ayri bir sorun ama nefis yemek tariflerinde 1 kişilik güzel tarifler var..ordan bakabilirsin
bu arada ilahiyat 3.sinifdayim hafta sonu vizelerim var buralarda olamayabilirim
İsminiz (İsteğe Bağlı ): MuMu :)
Yaşınız :35
Boyunuz:1.63
Mesleginiz: Ev Hanimi
Şu anda çalışıyor musunuz: Hayir
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 4, 14.11.6.1.5
Emziriyor musunuz: Hayir
Yaşadığınız şehir: Almanya
Kilo alma hikayeniz : Cok uzun bosverin gitsin :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Saglik,güzellik
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Yukarda yazdikalrima ek olarak 16 senedir almanyada ve 16 senedir diyetteyimNormalde cok sosyal bir hayatim olmasina nazaran suan herkes gibi bizde evdeyiz ma aile
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) evet en son 13.takimdan ayrildim
Şu anki kilonuz:84.8
Hedef kilonuz:60-65 ( liste icin 65 yeterli daha sonra asagiya cekerim duruma göre aslinda gönlüm 55 istiyoda realist olmaya calisiyorum
Evet canım bende öyle düşünüyorum o yazıyı okuduktan sonraÇok güzel bir öneri...belkide kastan kilo aliyoruz bazen ve bu kötü birşey değil tam tersi..ama biz moral bozukluğu yapiyoruz ve sıkı bir diyet yapiyoruz ve kaslarimiza zatar veriyoruz farkinda olmadan..bu ay sonundan ittibaren spor yapanlardan ölçüm alalimmi kizlar düzenli olarak ayda 1 kere.ne dersiniz
hepsi oglançocuklar kaç kız kaç oğlan?
evet aynenonline mı gireceksin vizelere
hepsi oglan
evet aynen
Güzel fikirPırasalı Mercimekli Unsuz Börek Pırasalı Mercimekli Unsuz Börek - Nefis Yemek Tarifleri
Kızlar diyet için uygun. Bugün yapıyorum .
Umudum mercimekli börek gibi olması
Menün yine harika çok hafif ve sağlikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?