Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yemekten 1 saat sonra kötüledim çıkardım. Hani böyle çok yağlı yersin ya öyle oldu. Midem de sapıttı aç olsa mutsuz tok olsa mutsuz. O da ne istediğini bilmiyorum
Cok iyi anliyorum. Ben bazen gerçekten aç gözlü olduğumu düşünüyorum. Bugün okdar yedim ki keşke kussam da rahatlasam. Bugazim da midem şişti çok kötü yandım gece soğuk su içiyorum şuan içim yanıyor

Yemekten 1 saat sonra kötüledim çıkardım. Hani böyle çok yağlı yersin ya öyle oldu. Midem de sapıttı aç olsa mutsuz tok olsa mutsuz. O da ne istediğini bilmiyorum
Canım neden tüm gün aç duruyorsun bilmiyorum ama bence sen sağlıklı olanı biliyorsun. Bildiğini uygulamanı tavsiye ederim. Tüm beslenme uzmanları aynı şeyleri söyler. Güne bir bardak su ve erken kahvaltıyla başlarsan metabolizman daha hızlı çalışır. Gün içinde aldığın kalori miktarını 2000’den azaltırsan zayıflarsın. Gün içinde bolca yeşillik karbonhidrat ve proteinden oluşan menülerle hem günlük enerjini karşılarsın hem de ihtiyacın olan vitamin mineral antioksidan ve elektrolitleri alırsın.
İnan sadece eleştirmek için yazmıyorum. Sanırım takip ettiğin doktorun dediklerini yapıyorsun ana sana yaramıyor bence görüyorsun. Sağlıklı beslenmeye başlarsan pek çok sorundan kurtulacağını düşünüyorum. Sevgiler

Yok tatlım aslında kilo için değil bu. Vücut kendini yenilemesi için sindirim sistemine harcadığı enerjiyi başka yöne çevirmesi için. Birazda ramazana ön hazırlık. Özel gün olduğu için oruç tutmuyorum. Bi tür de toka diye düşün. Terzi kendi söküğünü göremezmiş söyleyeceksiniz ki eksiğimi göreyim.

Bence vücudunu besinsiz bırakarak zayıf düşürüyorsun canım. Yediklerin çok az. Ramazan’da akşamları salata, et ve karbonhidrat grubu tüketilir, sahurda protein ağırlıklı beslenip günlük ihtiyaç tamamlanmaya çalışılır. Senin yazdıkların çok az ve besleyici değil. Eleştirdiğim için özür diliyorum ama sağlığını kaybetmene üzülürüm

yok kız az mı? pırasada yeşil mercimekte vardı. yoğurtta yedim.
gariptir acıkmıyorum. normalde bir yerden diğerine gidene kadar acıkırdım. ne olduysa iyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…