Canım bu sıralar herkez gergin biraz sabır diyelim sabır cek tatlım Allah hepimizin yardımcısı olsun ama kendini salmaMerhaba kızlar
Evet bende de bi motivasyon eksikliği var. Dün saldım gözüme ne kestirdimse yiyim dedim. Yok hiçbirşey mutlu etmiyor.
Bugün eşimlede sesleri yükselttik çocuk yüzünden. Neyse hayırlısı
Kabullenememe safhasını geçemedi bi türlü. Yaparken birlikteyse bakarkende birlikte. Hiç yoktan sesler yükseldi.Canım bu sıralar herkez gergin biraz sabır diyelim sabır cek tatlım Allah hepimizin yardımcısı olsun ama kendini salma
Tatlim hepsi aynı tip bunlar 4 duvar arasında yaşayan herkez kendi bilir Allah sabır versin inşallah canım benimKabullenememe safhasını geçemedi bi türlü. Yaparken birlikteyse bakarkende birlikte. Hiç yoktan sesler yükseldi.
Hiçbir yemek hiçbir soruna çözüm değil ama malesef tek sığınak oymuş gibi.
Merhaba ev içerisinde oluyor bazen tatsız durumlar tadında bırakmak lazım bu dönem sükunete çok ihtiyacımız varMerhaba kızlar
Evet bende de bi motivasyon eksikliği var. Dün saldım gözüme ne kestirdimse yiyim dedim. Yok hiçbirşey mutlu etmiyor.
benim de son 1 haftadır motivasyon yerlerde. kaçak çokMerhaba kızlar
mutlaka zordur ama kaç yıl geçmiş aradan kabullenmesi gerekli. anneler daha çabuk kabulleniyor. babalar daha mükemmeliyetçi. erkek kısmı sorun istemiyor. varsa da bir sorun kadın ilgilensin istiyor. Allah yardımcınız olsun canım. tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?Kabullenememe safhasını geçemedi bi türlü. Yaparken birlikteyse bakarkende birlikte. Hiç yoktan sesler yükseldi.
Moralini bozma canim..yakamoz arkadaşimizin dediği gibi serbest gün say...bu ayin 26 da zaten serbest gün vardi o günde dikkat edersin..erkekler ne yazikki çocuk konusunda daha rahat davraniyor..çoğunluğu öyle yalniz değilsin..Allah sabir versinKabullenememe safhasını geçemedi bi türlü. Yaparken birlikteyse bakarkende birlikte. Hiç yoktan sesler yükseldi.
Çişi götürürsem yapıyor hala sinyal yada söyleme yok. Kaka tamamen altına yapıyor. Tuvalette kaçırmazsa genelde altına yapıyorbenim de son 1 haftadır motivasyon yerlerde. kaçak çokama devamdan da vazgeçmeyeceğim. yine de 6 kilo verdim onu düşünüyorum. geriye dönmek yok.
az önce balkona çıktım hava aldım. iyi geldi. kısa durdum ama iyi geldi. bugün yine orucum. akşam üzeri leslie yapacağım. akşam da normal yemeye gayret edeceğim. su, sıcak içecek vs.
mutlaka zordur ama kaç yıl geçmiş aradan kabullenmesi gerekli. anneler daha çabuk kabulleniyor. babalar daha mükemmeliyetçi. erkek kısmı sorun istemiyor. varsa da bir sorun kadın ilgilensin istiyor. Allah yardımcınız olsun canım. tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?
Çişi götürürsem yapıyor hala sinyal yada söyleme yok. Kaka tamamen altına yapıyor. Tuvalette kaçırmazsa genelde altına yapıyor
Çişi götürürsem yapıyor hala sinyal yada söyleme yok. Kaka tamamen altına yapıyor. Tuvalette kaçırmazsa genelde altına yapıyor
Hoş geldinnnTeşekkür ederim kaptanım hoş buldum
Canım aç değilim ki. Tokum ama iştah var işteprotein, sebze, salata ve çiğ kuruyemiş ağırlıklı yersen tok tutar. öyle dene canım.
Ben de glifor kullanıyorum. Sadece akşam mi içiyorsun? Arkadaşım kendisi diyetle kurtuldu insülin direncinden. Ben de bu kadar kilo verdim, başarırım sandım ama yok ilerleyemiyorumCok teşekkür ederim desteğin içinyok 80lere asla gelemem okdar zor verdim ki ilaç kullanmama rağmen Allah korusun asıl ozaman motivem düşer. Akşamı çorbayla atlatırsam çok. Sukredicem bide sanırım geç yatmamak lazım insan bisiler ariyor
Canım ben demiştim ilaçsız çok zor. Çünkü şeker tavan yapıyor bu sefer ihtiyacın daha çok artıyor. Adı ne ilacın bana glifor dan hariç bütün markalar yan etki yapıyor. Gliforda yapıyor ama sadece karın ağrısı afedersin ısal bide. Ama 2 aydır düzenli kullandığım için artık onuda yapmıyor çok şükür. O benim velinimetim
Gerçekten halısın. Yarın yeni bir takım olarak uyanalımBizim takım neden aktif değil kızlar
İlk geldiğimde enerji daha yüksekti ben mi bozdum tılsımı
İlk baştan beri böylemi bilmiyorum ama kaptanda hiç aktif değil
Takımı canlandıracak bişeyler mi yapsak
Tamam zor bir süreçteyiz karamsarlığa düşerek kendi içimize kapanarak çözülmez ki sorunlar
Yapmamız gerekeni yapıyoruz kurallara uyup evimizde kalıyoruz gerisi takdiri ilahi
İllaki bitecek süreç Allah ın izni ile
Biraz canlanalım kızlar
Motivasyonu düşen arkadaşlara yardımcı olalım, sizlere yardımcı olmak için sizde bize yardımcı olun ki aynı senkron da olalım
Ne güzel herkes az ya da çok kilolar verdi devam edelim lütfen sonucunda mutlu olacak bizleriz
6 olacak hazirandaÇocuğun kaç yaşında acaba hazır mı değil
Bu sefer ben başlattım. Gerizekalı bizim çocuğumuz kabul et diye bağırdımMthn83
Allah sabır versin canım, öyle durumlarda odayı terket çünkü erkekler yine bildiğini yapacak biz sinirden çatlayacağız.
En iyisi kendi kendine söylensin
Valla bi yanım şu sinirle başka diyor. Ama eşin rızası olmadan oruç olmuyor. İzin almam gerekApacı kızlar, bugün 36 saatlik açlık orucu için niyet ediyoruz, kimler yapacak
Zaten şart deyil canım, sen moralini düzeltGerçekten halısın. Yarın yeni bir takım olarak uyanalım
6 olacak haziranda
Bu sefer ben başlattım. Gerizekalı bizim çocuğumuz kabul et diye bağırdım
Valla bi yanım şu sinirle başka diyor. Ama eşin rızası olmadan oruç olmuyor. İzin almam gerek
Ben diyet yaptım veremedim vallahi kilo vermeye ilaçla başladım. Hatta doktor dediki yarım saat yürüme sözü verirsen sana ilaç yazicam diyerekten verdi. Tabiki yürürüm dedim.Ben de glifor kullanıyorum. Sadece akşam mi içiyorsun? Arkadaşım kendisi diyetle kurtuldu insülin direncinden. Ben de bu kadar kilo verdim, başarırım sandım ama yok ilerleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?