Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba kızlar
Evet bende de bi motivasyon eksikliği var. Dün saldım gözüme ne kestirdimse yiyim dedim. Yok hiçbirşey mutlu etmiyor.
Bugün eşimlede sesleri yükselttik çocuk yüzünden. Neyse hayırlısı
Canım bu sıralar herkez gergin biraz sabır diyelim sabır cek tatlım Allah hepimizin yardımcısı olsun ama kendini salma

Canım bu sıralar herkez gergin biraz sabır diyelim sabır cek tatlım Allah hepimizin yardımcısı olsun ama kendini salma
Kabullenememe safhasını geçemedi bi türlü. Yaparken birlikteyse bakarkende birlikte. Hiç yoktan sesler yükseldi.
Hiçbir yemek hiçbir soruna çözüm değil ama malesef tek sığınak oymuş gibi.

Kabullenememe safhasını geçemedi bi türlü. Yaparken birlikteyse bakarkende birlikte. Hiç yoktan sesler yükseldi.
Tatlim hepsi aynı tip bunlar 4 duvar arasında yaşayan herkez kendi bilir Allah sabır versin inşallah canım benim

Merhaba kızlar
Evet bende de bi motivasyon eksikliği var. Dün saldım gözüme ne kestirdimse yiyim dedim. Yok hiçbirşey mutlu etmiyor.
Merhaba ev içerisinde oluyor bazen tatsız durumlar tadında bırakmak lazım bu dönem sükunete çok ihtiyacımız var

Merhaba kızlar
benim de son 1 haftadır motivasyon yerlerde. kaçak çok ama devamdan da vazgeçmeyeceğim. yine de 6 kilo verdim onu düşünüyorum. geriye dönmek yok.
az önce balkona çıktım hava aldım. iyi geldi. kısa durdum ama iyi geldi. bugün yine orucum. akşam üzeri leslie yapacağım. akşam da normal yemeye gayret edeceğim. su, sıcak içecek vs.
mutlaka zordur ama kaç yıl geçmiş aradan kabullenmesi gerekli. anneler daha çabuk kabulleniyor. babalar daha mükemmeliyetçi. erkek kısmı sorun istemiyor. varsa da bir sorun kadın ilgilensin istiyor. Allah yardımcınız olsun canım. tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?

Moralini bozma canim..yakamoz arkadaşimizin dediği gibi serbest gün say...bu ayin 26 da zaten serbest gün vardi o günde dikkat edersin..erkekler ne yazikki çocuk konusunda daha rahat davraniyor..çoğunluğu öyle yalniz değilsin..Allah sabir versin

Çişi götürürsem yapıyor hala sinyal yada söyleme yok. Kaka tamamen altına yapıyor. Tuvalette kaçırmazsa genelde altına yapıyor

Çişi götürürsem yapıyor hala sinyal yada söyleme yok. Kaka tamamen altına yapıyor. Tuvalette kaçırmazsa genelde altına yapıyor

ama tuvalet eğitiminin başında zaten çişi söylemesi için peşinde koşman gerek. kaka zaten başlarda paketlidir. sonradan kakayı da söyler. bunlar bir süreç. büyük oğlandan bilirsin. üstüne çocuk özel bir çocuk olunca da tabi süreç biraz daha uzun oluyor. sabır güzelim. dua et. Allah yardımcın olsun.

Ben de glifor kullanıyorum. Sadece akşam mi içiyorsun? Arkadaşım kendisi diyetle kurtuldu insülin direncinden. Ben de bu kadar kilo verdim, başarırım sandım ama yok ilerleyemiyorum

Apacı kızlar, bugün 36 saatlik açlık orucu için niyet ediyoruz, kimler yapacak

Gerçekten halısın. Yarın yeni bir takım olarak uyanalım
Çocuğun kaç yaşında acaba hazır mı değil
6 olacak haziranda
Mthn83
Allah sabır versin canım, öyle durumlarda odayı terket çünkü erkekler yine bildiğini yapacak biz sinirden çatlayacağız.
En iyisi kendi kendine söylensin
Bu sefer ben başlattım. Gerizekalı bizim çocuğumuz kabul et diye bağırdım
Apacı kızlar, bugün 36 saatlik açlık orucu için niyet ediyoruz, kimler yapacak
Valla bi yanım şu sinirle başka diyor. Ama eşin rızası olmadan oruç olmuyor. İzin almam gerek

Zaten şart deyil canım, sen moralini düzelt

Ben de glifor kullanıyorum. Sadece akşam mi içiyorsun? Arkadaşım kendisi diyetle kurtuldu insülin direncinden. Ben de bu kadar kilo verdim, başarırım sandım ama yok ilerleyemiyorum
Ben diyet yaptım veremedim vallahi kilo vermeye ilaçla başladım. Hatta doktor dediki yarım saat yürüme sözü verirsen sana ilaç yazicam diyerekten verdi. Tabiki yürürüm dedim.
Diyetle çok çok uzunca beklemek gerekiyor.
Ben 2 defa kullanıyorum reçeteye öyle yazmış. Sabah akşam şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…