Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

....
Dediğin gibi suyundan git canim çok zor anliyorum halini...Annenlere gitmenden sonrada anlamişlardir artik bu durumdan ne kadar çok daraldiğini .eşin doğru söylüyor olabilir bu yüzden..bukadar sabretmişin biraz daha idare et

Bu aralar seviyecilerin modu bayaği bi düştü. ..bende öyleyim ama idare ediyorum...zaten 8-9 gün sonra 2 ci seviyeye geçeceğiz..umarim motivasyonumuz yükselir ozaman

Bu aralar seviyecilerin modu bayaği bi düştü. ..bende öyleyim ama idare ediyorum...zaten 8-9 gün sonra 2 ci seviyeye geçeceğiz..umarim motivasyonumuz yükselir ozaman

bugün kararlıyım Allahın izniyle seviye 1 kaldığı yerden devam. 84 moralimi bozdu çünkü. geriye dönmek istemiyorum. bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum.

ya zaten bu bizim ilk anlaşmazlığımız degil . Biliyor rahat değilim . Ama kafasında ne var bana söylemiyor . Kafasındakini bana söylese Didem haklısın kalsın o zaman ama yok sessizce öyle bekliyorum . Kaynım yetmez miş gibi birde akrabaları geliyor en son gelen akraba 2 ay kaldı bizde . Bekar evine götürdü koydu çocuk 1 hafta sonra Türkiye’ye döndü ulan bende niye kaldın 2 ay
Allah yardımcın olsun canım
Peki kaynin ne yapıyor bu arada, onun çıkma gibi bir hamlesi olmadimi
o işte annemlere gideceğim gün yenge sorun bensem gidecek yer çok dedi . Senin 3 tane çocuğun var yapma dedi . Sesimi çıkarmadım . Zaten her halimden belli gitmesini istediğim .
inşAllah biter bende rahat bir nefes alırım . Evimin tadını çıkarırım . 1 sene olacak bu evde oturuyorum yani 1 defa taşındık o zamanda diye bilirdi ben ayrı eve geçecem sizde gönlünüzce oturun evinizde yeter artık 1 sene kaldım diye bilirdi ama neymiş alalem ne der ? Alalem sizin tövbe Ya Rabbi . Size yemin edrim kaç gündür sinirlerim gitmiyor bitmiyor . Birinin kalbini kırmak istemiyorum valla .

Tabiki evimde rahat değilim .
eşim şuranı ört buranı ört diyor sürekli .
Artık tınmıyorum günahı onların boynuna . Bütün günah onların boynuna . Benden çıktı artık
Ya namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum . Ama evimde sabah kalktığımda pijamamlayım sabahtan akşama kadar . Yeter artık valla .
istiyorum ki artık ben eşim çocuklarım olsun evin içinde her akşam kocam yalnız girsin eve . Çamaşır makinesinden sadece eşimin kıyafetleri çıksın . Daha neler neler .... insan ister ki salonda kocasıyla 2 cilve yapsın yokkk... nerdee . Karı koca hayatı boktan zaten . Yapıyoruz ama nasıl ? Gık deme hık deme ses etme ..
valla kabus gibi . İnşAllah Allah’ımın izniyle bu sefer biter hayırlısyla bende rahat edrim . Daha birde abisini getirecekti virüs çıktıda gelemedi . İnşAllah hiç gelemez .

haklısın çekilecek gibi değil.

bugün kararlıyım Allahın izniyle seviye 1 kaldığı yerden devam. 84 moralimi bozdu çünkü. geriye dönmek istemiyorum. bir an önce 7 li rakamları görmek istiyorum.
Bana yetiş hadi.. Bak sırf senin için kilo vermicem beklicem senin gelmeni

Sabah kuymak çay 2 dilim tb ekmegi
Oglen yeşil çay
Akşam 1 tabak ıspanak 4 5 kaşık makarna 1 kase çorba ekemk yok
Spor yok
Su 1 litre
Çorba ve makarna yiyerek 2 dilim ekmek yemiş oldun zaten, daha birde ekmek mi yiyecektin.
Sabah da 2 dilim etti 4
Sen cidden fulya 'yı Bekliyorsun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…