Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende bu saatte mutfaktayım. Kendime ayırabildiğim tek zaman. Pekmez şekerlermiş onu kaynattım. Sonra pestil gibi tepsiye döktüm. Bakalım nasıl olacak. Küçüğüm sever. Sağlıklı atıştırmalık olsun. Poğaça yaptım bide. Özlüyorlar yinemi yumurta. Hakkaten bende yakında gıdaklıycam. Halıları topladım. Fırça süpürgeyle oraları süpürdüm. Şimdi şunların mayası gelip pişene kadar yerleri sileyim yarın öğretmen gelecek. Gün içinde wc ye bile anonsla gidiyorum. Küçüğe bakın ben wc ye gidiyorum. Çok bunaldım. İnsan evinden bıkarmış meğer. Valla bu korona evden bezdirdi bizi

Rabbim.yardimcimiz olsun canim herkes ayni durumda, valla bende kac zamandir yumurta yemiyorum gecistiriyorum öyle sanirim kuruyemise cok yüklendim.ama pisman degilim

Rabbim.yardimcimiz olsun canim herkes ayni durumda, valla bende kac zamandir yumurta yemiyorum gecistiriyorum öyle sanirim kuruyemise cok yüklendim.ama pisman degilim
Bak içli köfte yediğim gün acayip vicdan yaptım. Ama son 2 gündür hiç değilim. Tın yani. Kilo ve mezura beni çok mutlu etmesede sürekli giydiğim düdük gibi olan bi pantolonum vardı. O bollaşmış. Perihan î dinledim akşam yemeğine giyindim takıp takıştırdım. Kuru fasulye yedim

Evet kuru fasulye ye uyan bir konsept

Ben de ikiden önce yatamıyorum. İşe gitmeyince tükenmiyor insan. Ne güzel evimin işi, yemeği derken severek yapıyorum. Normalde 7 saat ders anlatınca evde ruh gibi oluyordum. Çocuğuma yetemiyorum diye ağladığım oluyordu. Şu salgın geçsin yeter ki çalışırız yine ne yapalım

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun inşallah dükkanı ben acayım bugunde bismillahirrahmairrahim
Herkesin eksi gördügü bir pazartesi olsun ülkemiz dünyamız refah ve saglıga kavuşsun inşallah
Dün gelen artı 1 kilo gitmiş bu 63 yapıştı gittimi yor neyse ki dünkü artı yok 2 bardak ılık limonlu suyumu içiyorum ardından sporumu yapmaya geçiyorum

En azından kaynın anlamış bak ne güzel sorun bendense gidecek yer cok giderim eee git o zaman ne bekliyorsun aklı başında olan bir insan evde bu derece huzursuzluk gerginlik var sa 1 gün bile duramaz sanırım neyse tatlım az daha sabır versin inşallah tez zamanda güzel günler göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…