Ben denk gelmedim ama bende niyetliyim :)Amin canım inşallah
Saat kurdum, face de canlı konuşmasını dinledim. Beraber niyet ettik
Rabbim.yardimcimiz olsun canim herkes ayni durumda, valla bende kac zamandir yumurta yemiyorum gecistiriyorum öyle sanirim kuruyemise cok yüklendim.ama pisman degilimBende bu saatte mutfaktayım. Kendime ayırabildiğim tek zaman. Pekmez şekerlermiş onu kaynattım. Sonra pestil gibi tepsiye döktüm. Bakalım nasıl olacak. Küçüğüm sever. Sağlıklı atıştırmalık olsun. Poğaça yaptım bide. Özlüyorlar yinemi yumurta. Hakkaten bende yakında gıdaklıycam. Halıları topladım. Fırça süpürgeyle oraları süpürdüm. Şimdi şunların mayası gelip pişene kadar yerleri sileyim yarın öğretmen gelecek. Gün içinde wc ye bile anonsla gidiyorum. Küçüğe bakın ben wc ye gidiyorum. Çok bunaldım. İnsan evinden bıkarmış meğer. Valla bu korona evden bezdirdi bizi
Allah kolaylık versinBen denk gelmedim ama bende niyetliyim :)
Bak içli köfte yediğim gün acayip vicdan yaptım. Ama son 2 gündür hiç değilim. Tın yani. Kilo ve mezura beni çok mutlu etmesede sürekli giydiğim düdük gibi olan bi pantolonum vardı. O bollaşmış. Perihan î dinledim akşam yemeğine giyindim takıp takıştırdım. Kuru fasulye yedimRabbim.yardimcimiz olsun canim herkes ayni durumda, valla bende kac zamandir yumurta yemiyorum gecistiriyorum öyle sanirim kuruyemise cok yüklendim.ama pisman degilim
Şimdi yattımSiz niye uyumadınız.Lonely single girl derse mi gittin sende buralarda olman gerekiyordu
Evet kuru fasulye ye uyan bir konseptBak içli köfte yediğim gün acayip vicdan yaptım. Ama son 2 gündür hiç değilim. Tın yani. Kilo ve mezura beni çok mutlu etmesede sürekli giydiğim düdük gibi olan bi pantolonum vardı. O bollaşmış. Perihan î dinledim akşam yemeğine giyindim takıp takıştırdım. Kuru fasulye yedim
İyi geceler.Evet kuru fasulye ye uyan bir konsept
EcmainAllah kolaylık versin
Allah kabul etsin canımAmin inşallah
Niyetimizi ettik canım, yarın orucum inşallah
En azından kaynın anlamış bak ne güzel sorun bendense gidecek yer cok giderim eee git o zaman ne bekliyorsun aklı başında olan bir insan evde bu derece huzursuzluk gerginlik var sa 1 gün bile duramaz sanırım neyse tatlım az daha sabır versin inşallah tez zamanda güzel günler göreceksinTabiki evimde rahat değilim .
eşim şuranı ört buranı ört diyor sürekli .
Artık tınmıyorum günahı onların boynuna . Bütün günah onların boynuna . Benden çıktı artık
Ya namazımı kılıyorum kuranımı okuyorum . Ama evimde sabah kalktığımda pijamamlayım sabahtan akşama kadar . Yeter artık valla .
istiyorum ki artık ben eşim çocuklarım olsun evin içinde her akşam kocam yalnız girsin eve . Çamaşır makinesinden sadece eşimin kıyafetleri çıksın . Daha neler neler .... insan ister ki salonda kocasıyla 2 cilve yapsın yokkk... nerdee . Karı koca hayatı boktan zaten . Yapıyoruz ama nasıl ? Gık deme hık deme ses etme ..
valla kabus gibi . İnşAllah Allah’ımın izniyle bu sefer biter hayırlısyla bende rahat edrim . Daha birde abisini getirecekti virüs çıktıda gelemedi . İnşAllah hiç gelemez .
☺ haklısın canım benimSiz niye uyumadınız.Lonely single girl derse mi gittin sende buralarda olman gerekiyordu
Günaydın canım gece 3 de yatıp sabah 8 de 3 erkek tarafından uyandırılmak hoş değil. Güzel bir gün olsun inşallah☺ haklısın canım benim
Baş ağrısından geberiyordum hala daha devam ediyor ondan gelemedim
Swn nasılsım
Amin, sağolAllah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?