- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hadi gözün aydın olsun, kötü olanlara ağırlık verir halledersinSlm kizlar , sinavlari atlattim bi cuma günü kuran sinavi kaldi , bi kac dersim.kötü ama finalde kurtaririm ins hayirlisi.
Diyete devam salidan beri kipirdama yok bu aksam niyetlenicem bakalim
evet iftardan önce tartıldım saat 18.00 gibi. ruhen çok yorgunumAckenmi 84 sun canm ozman artidasin. Aman aman 7leri hayel et. Boyun kaç?
eyvah eyvahBuradayım
Hani evi b.k götürüyor derler ya ufaklık organik çalışma yapmış koltuklara duvarlara. Bugün de böyle bitti
Nasil dagattin yaaa ,ben de geçen pazartesi 83.2 ydim. cuma 84.1 dim. bugün de orucum az önce 84 çıktım. ödem wc falan da olsa yine de az da olsa artıyım. dağıttım ondan oldu. hemen toparlamam lazım ki toparlayacağım. yarı yoldan dönmeyeceğim. güzel yol katettim.
Nasil dagattin yaaa ,
Görmedik duymadik bilmiyoruzşöyle ki hergün bir öğünde cısss yedimmesela bu akşam da yemek, salata ve makarna yedim. yemeğin hemen ardından çikolata yedim ama son. yarın yok. hatta şu saatten sonra yok. yarın normal seviye 1 menüme dönüyorum
patlama yaşadım kuzum ya napim. olmadı biliyorum ama napimbiraz wc biraz virüs gerginlikleri eve tıkılı kalmak.... aslında 1 kere yedim. tamam dedim ama gerginlik bitmeyince koptum. 2 öğün sağlam duruyor ama merak etme. yazmıyorum ama spor da yapıyorum. bugün bile yaptım.
İnşallah eşin bu durumu çözebilir canım. Anladığım kadarıyla kapalısın. Öyleyse çok daha zor. Benim de aklıma gelmişti. Acaba kaynını ihbar mu etsen diyecektimİyi akşamlar kızlar annemde değilim eve döndüm
Eşimle yine dün gece tartıştık .
1 ay daha sabır et dedi . Ama bu 1 ay daha kaç ay olur bilmiyorumartık canıma tak dedi . Valla . Artık nerden koparsa kopsun umrumda olmicak . Ben evlenip gitmesini bekleyemem .
bu virüs olmasa daha başka şeyler yapardımda dua etsinler bu virüs var.
İnşallah tez zamanda Bi çözüm bulur eşin canım sabret biraz daha biliyorum kolay degil tabiiki de ama şu yanı da güzel en azından eşin bir ay dedigine göre sana hak veriyor artık ve buna Bi an önce cözüm bulacaktır sabır kuzumİyi akşamlar kızlar annemde değilim eve döndüm
1 ay daha sabır et dedi . Ama bu 1 ay daha kaç ay olur bilmiyorumartık canıma tak dedi . Valla . Artık nerden koparsa kopsun umrumda olmicak . Ben evlenip gitmesini bekleyemem .
tamamGörmedik duymadik bilmiyoruz
dur bakalım 1 ay içinde ne olacak. virüs de göndermesine sıkıntı çıkarır. belki eşinin aklı başına gelmiştir. hak veriyordur sana. yer ayarlasın gitsin.İyi akşamlar kızlar annemde değilim eve döndüm
inşAllah bakalım ne olacak 1 ay sonra ama inanmıyorum ben yani . 1 aydan fazla kalır belki hiç gitmez . Belli değil hiç inanmıyorum valle eşimeİnşallah eşin bu durumu çözebilir canım. Anladığım kadarıyla kapalısın. Öyleyse çok daha zor. Benim de aklıma gelmişti. Acaba kaynını ihbar mu etsen diyecektim
valla sabredecem artık yapacak Birşey yok . Valla haklı mı buluyor . Yoksa artık dırdırımından mı bıktı bilmiyorum. Ama artık bitsin yani valla sıkıldım . Rahat değilim evde .İnşallah tez zamanda Bi çözüm bulur eşin canım sabret biraz daha biliyorum kolay degil tabiiki de ama şu yanı da güzel en azından eşin bir ay dedigine göre sana hak veriyor artık ve buna Bi an önce cözüm bulacaktır sabır kuzum
Valla hiç sanmıyorum 1 ay olduğunu . Belki hiç gitmez bile . Sadece lafta bunların ki . Eşim diyor içine dert olmuş . Yediyi 2 lokma ekmek diyor . Sanki benim gözüm yediyi ekmekte . Artık eşiminde üzerine gitmek istemiyorum gittikçe ters tepecek gibi . En iyisi biraz suyuna gideyim yoksa Allak ullak olacak herşeytamam
dur bakalım 1 ay içinde ne olacak. virüs de göndermesine sıkıntı çıkarır. belki eşinin aklı başına gelmiştir. hak veriyordur sana. yer ayarlasın gitsin.
inşAllah bakalım ne olacak 1 ay sonra ama inanmıyorum ben yani . 1 aydan fazla kalır belki hiç gitmez . Belli değil hiç inanmıyorum valle eşime
valla sabredecem artık yapacak Birşey yok . Valla haklı mı buluyor . Yoksa artık dırdırımından mı bıktı bilmiyorum. Ama artık bitsin yani valla sıkıldım . Rahat değilim evde .
Valla hiç sanmıyorum 1 ay olduğunu . Belki hiç gitmez bile . Sadece lafta bunların ki . Eşim diyor içine dert olmuş . Yediyi 2 lokma ekmek diyor . Sanki benim gözüm yediyi ekmekte . Artık eşiminde üzerine gitmek istemiyorum gittikçe ters tepecek gibi . En iyisi biraz suyuna gideyim yoksa Allak ullak olacak herşey
Allah yardımcın olsun canıminşAllah bakalım ne olacak 1 ay sonra ama inanmıyorum ben yani . 1 aydan fazla kalır belki hiç gitmez . Belli değil hiç inanmıyorum valle eşime
valla sabredecem artık yapacak Birşey yok . Valla haklı mı buluyor . Yoksa artık dırdırımından mı bıktı bilmiyorum. Ama artık bitsin yani valla sıkıldım . Rahat değilim evde .
Çok güzel bitmiş günün canim..dolmalar bulgurlu..sporunuda yapmişin ..süperSelam kızlar ❤
MenümGulhan1
Sabah Klasik diyet kahvaltı
Ara 5 fındık, leblebi
Akşam 2 biber dolması (bulgurlu ve etli) ayran
Ara muz
30dk Leslie, 2 litre su
Çook şükür kaçamaksız bitiriyorum bugünü
Vallah Allah hepimize yardım etsin sabahtan akşama kadar bitmiyor bitmiyorAz önce yemek yedik..şimdi payitahta bakiyoz
Rabbim. Sana da kolaylık versin inşallah. Hiç kolay değilBuradayım
Hani evi b.k götürüyor derler ya ufaklık organik çalışma yapmış koltuklara duvarlara. Bugün de böyle bitti
Cok güzel keskehh benim olsahhhMenüm
Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli, zeytinli, çörekotlu, keten tohumlu omlet
Domates, salatalık, paprika
Bikaç t.k.cevizli tahin
Akşam
3 çöp şiş ( tavuk göğsü)
4 Mantar
Soğan salatası
Şili biberli, cevizli, labneli meze
Su
1,5 lt
Spor
Bisiklet düşünüyorum
Canım Allah kabul etsin,Slm kizlar , sinavlari atlattim bi cuma günü kuran sinavi kaldi , bi kac dersim.kötü ama finalde kurtaririm ins hayirlisi.
Diyete devam salidan beri kipirdama yok bu aksam niyetlenicem bakalim
Canm yarın yeniden başla herseyi unutşöyle ki hergün bir öğünde cısss yedimmesela bu akşam da yemek, salata ve makarna yedim. yemeğin hemen ardından çikolata yedim ama son. yarın yok. hatta şu saatten sonra yok. yarın normal seviye 1 menüme dönüyorum
patlama yaşadım kuzum ya napim. olmadı biliyorum ama napimbiraz wc biraz virüs gerginlikleri eve tıkılı kalmak.... aslında 1 kere yedim. tamam dedim ama gerginlik bitmeyince koptum. 2 öğün sağlam duruyor ama merak etme. yazmıyorum ama spor da yapıyorum. bugün bile yaptım.
Canım Rabbım kolaylık versin Allah sana sabır versin. Tutarsız insan larla aynı ortamda olmaz ve bundan birisinin eşin olması çok zor dur. Hele. Kapalı birinin evde bacak atıp oturamamasi rahat olamaması hepten kötü birsey. Bir insan evinde rahat olmadıktan sonra ortamın huzurlu olmasınida beklemesin.. İnşallah 1 ay sonra biter bu sıkıntı.İyi akşamlar kızlar annemde değilim eve döndüm
HarikasinBugünde atlattık çok şükür
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Kırmızı közlenmiş biber
Zeytin. Domates
Ögle
Türk kahvesi
Filtre kahve
Akşam
1 kase bamya yemegi
4 kaşık bulgur pilavı
Yogurt
15 dk egzersiz yaptım program dan
3.litre su
Senin menünde güzel canimMenüm
Kahvaltı
1 yumurtadan peynirli, zeytinli, çörekotlu, keten tohumlu omlet
Domates, salatalık, paprika
Bikaç t.k.cevizli tahin
Akşam
3 çöp şiş ( tavuk göğsü)
4 Mantar
Soğan salatası
Şili biberli, cevizli, labneli meze
Su
1,5 lt
Spor
Bisiklet düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?