- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Evet, sonuna kadar katılıyorum.Allah razi olsun senden canim desteğin için sağol...ben kimseyi kirma niyetinde değilim..burda ben bi görev üstlendim ve bu vazifemide yerine getirmek durumundayim..illaki uyarilar olmali .bazende kizabiliriz bu yüzden kaptan ve yardimcilari var. Ama ne yazzikki yanliş anlaşiliyorum ..insaniz .kötü günlerimiz olur iyi günlerimiz olur. Ama hergün üst üste kaçamak yapip hem kendimize zarar verip hem takimin motivasyonunu düşürmeye hakkimiz yok..hepimizin eşleri evde çocuklari evde istekleri bitmiyo...gözümüzün önünden bütün gün kekler pideler börekler sabah sabah mis gibi kokan taze pişmiş ekmek poğacalar vs...4-5 haftadir bende yaşiyorum bunu...ama seninde dediğin gibi feyzacim..hiç tanimadiğim bir insan yani Apa beye saygisizlik yapmiş olurum adam saatlerdir dil döküyo kendi hayatinda bizlere zamanini ayiriyo. hem irademe yenik düşmüş olurum...biz okadar zayif olamayiz..o bikaç parça lokmaya yenik düşecek kadar iradesi zayif olamayiz biz
Affetmek ne demek EstağfurullahYok gülüm ne olursa olsun pozitif düşünelim.
Ben buna gerçekten inanıyorum, senin ve babycat durumu farklı, anlamaya çalışsamda yaşayan için çok çok zor
Bazen tıkanıyorum, ne desem bilemiyorum.
Olurda gaf yaparsam affedin olurmu
Kızzzz yeni gördüm bireysel sonuncusu olmuşsun eee bu seni iyi gaza getirir 40 numara olur olur hemen al canım senFeza ablamın stilettosu varmış bende al cam benim yok. 40 numara taraklı stiletto mu olur ?
Ben sonuncu oldum takımıda çektim. Neyse haftaya taş gibi olcam. Ama yine popodan gitmeyecekKızzzz yeni gördüm bireysel sonuncusu olmuşsun eee bu seni iyi gaza getirir 40 numara olur olur hemen al canım sen
Kız güldürdün beni ince belli kadın evet ölçünü al bende pazar günü aldım bakalım 15 gün olunca tekrar ölçwçem inşallah biraz daha verebilir sem bu önümüzdeki haftaBen sonuncu oldum takımıda çektim. Neyse haftaya taş gibi olcam. Ama yine popodan gitmeyecek
Dur ölçü alayım bakayım. Cumaya ne olacak.
5 kg 1 beden demek ben takıma girdiğimden beri 8 kg vermiştim. Hiç beden oynamadı alt beden yani. Sadece kemerine delik açtım. Belim zaten ince.
Şu beli ince tabanı büyük çay bardakları gibiyim
Estağfurullah canım benim sonuçta hepimiz burada bir amaç için Burdayız degilmi Allah razı olsun sizlerden moni den senden bizim için ugraşıyorsın uz asıl siz hakkınızı helal edinKizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
Yok alınmıyozKizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
Kız bu nasıl ölçü gercekten benim bel 84Belim 80
Basen 115
Bacak 75 nasıl
belimle bacağım aynı nerdeyse baksana. diyom size armut bile benim kadar armut değilKız bu nasıl ölçü gercekten benim bel 84
Basen 104. Olmasına ragmen benim belim senden kalın
Armut modeli mi oluyorsun şimdiKız bu nasıl ölçü gercekten benim bel 84
Basen 104. Olmasına ragmen benim belim senden kalın
ramazana kadar sen 75i görürsün canm eminimŞimdi benim durumum malum. Biraz zorlasam 75 görürmüyüm.
Bugün arkadaşa 76 dan 80 çıkmışım yazacağıma 86 dan 80 olmuşum yazdım. Nasıl güzel vermişin diye sevindi benim için. Bugün oğlana bez bağladım. Daha rahatım ama bi pişmanlık var göğsümün üstünde oturan
Varım varımHaklısınız
Var mısınız haftaya takım olarak birinci olalım
Gerçi ben listede değilim ama benim derecem de bireysel de geçiyor mu bilmiyorum zannetmiyorum ama geçmese de yine de almak istiyorım
Az bile söylüyorsun aslında gayet kibar şekilde yorumlarınKizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
Menülere yorum yapılması takım kuralları içinde.Kizlar eyer sözlerim batiyorsa artik bazi menülerde yorum yapmayim...burda bu işin cidiiyetinde olanlarin menüsüne yorum yapayim ..alinganlik falan yaptiğim yok...eyer istemeden kirdiysamda sizi hakkinizi helal edin..
Ben iftardan sonra bölgesel egzersizler yapabilirim ancakBu ay sonundan ittibaren ölcü tablosu olacak nasip olursa...spor işini nasil yapacağiz bilmiyorum oruçlu haldeyken...bir fikriniz varmi kizlar..sporu sabah yapiyordum normalinde ama ağzimiz kurudukca su içme isteği oluyo..iftardan sonra nasil olur sizce..
Sanki benim ölçülere yakınBelim 80
Basen 115
Bacak 75 nasıl
boşuna zayıflamayım o zaman. sen 60 kg ile benle aynı ölçüde olamazsın.Sanki benim ölçülere yakın
Tam hatırlamıyorum, kalkamam yoruldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?