Aminnnn canım benim desene her bir kilo yag ların sebebi cocuklarBen hep zayıftım
Evlendiğinde 50 kiloydum
Ilk çocukta 53, ikinci çocukta 56 kilo oldum. Ne olduysa üçüncü çocuktan baya sonra 60 üzeri oldum, oysaki üçüncüye hamileliğimde sadece 6 kilo almıştım. Sonra saçma sapan diyet yap, bırak diye diye 83 e çıktım. Bu benim zirve, Allah bidaha göstermesin
Halâ geçmedim ortalık böyleyken zor biraz duzelse gidecemİyiyim canım. Ramazan da kilo verenlerdensen sorun yok önümüz ramazan zaten frenlersin kendini. Buraya iftar ve sahurlarını yazarsan kaçamak da yapmazsın. Evine geçtin mi?
Hoşgeldiniz aramızaHerkese günaydın arkadaşlarbugünden itibaren döndüm yaz geliyor kiloları vermek lazım:)
hosbuldum canimHoşgeldiniz aramıza
kesinlikle katılıyorum peygamberimizin beslenmeye dair bir cok sozleri var ve iki öğün bence de sağlık hem mide dinleniyor ben kesinlikle karsiyim 3 ana ogun 3 ara ogun veriyolar zaten bir soz var peygamberimiz zamanından hastalıkların yarisi cok yemektendir diye peygamberimiz bile 1 hurmayla oruc acar su icer baska bisey yemezmis mideye copluk gibi davranmanin gereği ne kiHayirli mutlu sabahlar ..burdan uzak durmayin kizlar..menülerde üst üste kaçamak olduğunda kizmamiz normal...düşününki bir diyetisyen kontrolünde kilo veriyorsunuz...sizden her günün menülerinizi istiyor...diyetisyeninizde kizardi size değilmi..birde üstüne para vererek kilo vermeye çalişiyorsunuz ..oysaki burda kimse sizden bir ücret taleb etmiyor...ve açik söylemem gerekirse..3 öğün ve ara öğünleri öneren bir diyetisyene asla ben 1 kuruşumu bile harcamazdim...şu bir gerçekki her diyetisyen doğrulari bilmiyor veya gördükleri eyitim o doğrultuda olduğu için bildiklerinin dişina çikamiyorlar...Ibn-i sina 2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir demiş..bunu Peygamberimiz Hz.Muhsmmed s.a.v.de söylemiş..prygamberimizin sözü üstüne başka doğru kabul etmem ben ...farkettiyseniz birçok değişim yaşaniyor son zamanlarda...ve dönüp dolaşip yine Peygamberimizin tavsiyelerine dönüyor tekrar bütün dünya ..
Aynen canim...birde bu aralar ben Epifiz bezi hakkinda bilgiler edinmeye çalişiyorum..yani 3 cü gözümüz...kalp gözümüzün açilmasi için sağlikli beslenmek ve florlü olan ne varsa uzak durmaliymişiz...mesela diş macunlarinda veya bazi tuzlarda bile flor var...ben dikkat edeceğim artik bu ayintilara..hosbuldum canim
kesinlikle katılıyorum peygamberimizin beslenmeye dair bir cok sozleri var ve iki öğün bence de sağlık hem mide dinleniyor ben kesinlikle karsiyim 3 ana ogun 3 ara ogun veriyolar zaten bir soz var peygamberimiz zamanından hastalıkların yarisi cok yemektendir diye peygamberimiz bile 1 hurmayla oruc acar su icer baska bisey yemezmis mideye copluk gibi davranmanin gereği ne ki
Evet gercekten cok haklısın canım bende karşıyım 3 ana 3 ara ögün öyle bir diyet yapsam daha çok kilo alırım ben 2 ögün en saglıklısı canan Karatay da aynı sını söylüyor zaten Bi düşünsek ramazanda cogu kişi kilo verir sebebi 2 ögün yemek birde saglık lı şeyler yediysen işte buHayirli mutlu sabahlar ..burdan uzak durmayin kizlar..menülerde üst üste kaçamak olduğunda kizmamiz normal...düşününki bir diyetisyen kontrolünde kilo veriyorsunuz...sizden her günün menülerinizi istiyor...diyetisyeninizde kizardi size değilmi..birde üstüne para vererek kilo vermeye çalişiyorsunuz ..oysaki burda kimse sizden bir ücret taleb etmiyor...ve açik söylemem gerekirse..3 öğün ve ara öğünleri öneren bir diyetisyene asla ben 1 kuruşumu bile harcamazdim...şu bir gerçekki her diyetisyen doğrulari bilmiyor veya gördükleri eyitim o doğrultuda olduğu için bildiklerinin dişina çikamiyorlar...Ibn-i sina 2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir demiş..bunu Peygamberimiz Hz.Muhsmmed s.a.v.de söylemiş..prygamberimizin sözü üstüne başka doğru kabul etmem ben ...farkettiyseniz birçok değişim yaşaniyor son zamanlarda...ve dönüp dolaşip yine Peygamberimizin tavsiyelerine dönüyor tekrar bütün dünya ..
AyranTünaydın kızlaar
Ben de iki öğünü daha doğru buluyorum, bu aralar yükselen intermittent fasting trendi var. Denemek lazım
Dün akşam ödev yapıyordum yazamadım ama gazoz meselesinde kızanlar oldumaalesef akşam yemeğinin yanında hep asitli içecek içmeye alışmışım, keşke bir alternatifini bulsam. Bir ara soda limon yapıp içiyordum ama o da midemi yaktı. Ne içilir acaba yemeğin yanında, önerisi olan var mı?
Ahaha yaa bir bardak ayran içeyim şıp diye uyurum öyle bir bünye
Ben yemekte hiç su içmiyorumTünaydın kızlaar
Ben de iki öğünü daha doğru buluyorum, bu aralar yükselen intermittent fasting trendi var. Denemek lazım
Dün akşam ödev yapıyordum yazamadım ama gazoz meselesinde kızanlar oldumaalesef akşam yemeğinin yanında hep asitli içecek içmeye alışmışım, keşke bir alternatifini bulsam. Bir ara soda limon yapıp içiyordum ama o da midemi yaktı. Ne içilir acaba yemeğin yanında, önerisi olan var mı?
BendeAhaha yaa bir bardak ayran içeyim şıp diye uyurum öyle bir bünyeama bu akşam ayran içeceğimm gazozdan kat kat iyidir
Bu arada ellerine sağlıık, bayılırım pişiye
Ney ödüyor dedim 3 kez okudumBen yemekte hiç su içmiyorum
Hatta en zorlandığım kahvaltıda çay bile içmiyorum ki hayatta yapamam dediklerimden biri.
Ödeyince herşey oluyormuş
4 aydır kahvaltıda çay içmiyorum
AA bir ara araştırmıştım onu evet flor olan herşeyden uzak durmak aynı zamanda egodan kurtulmak içindeki tüm kötü duygulara kilit vurup sadece iyiye güzele pozitife yönelmek gerekiyor,ben de şu sıra düşünce gücü ve pozitif düşünme kitapları almıştım siparişim geldi okumaya başlayacağım elimdekiller bitinceAynen canim...birde bu aralar ben Epifiz bezi hakkinda bilgiler edinmeye çalişiyorum..yani 3 cü gözümüz...kalp gözümüzün açilmasi için sağlikli beslenmek ve florlü olan ne varsa uzak durmaliymişiz...mesela diş macunlarinda veya bazi tuzlarda bile flor var...ben dikkat edeceğim artik bu ayintilara..
ben de florsuz almaya çalışıyorum bir süredir.Aynen canim...birde bu aralar ben Epifiz bezi hakkinda bilgiler edinmeye çalişiyorum..yani 3 cü gözümüz...kalp gözümüzün açilmasi için sağlikli beslenmek ve florlü olan ne varsa uzak durmaliymişiz...mesela diş macunlarinda veya bazi tuzlarda bile flor var...ben dikkat edeceğim artik bu ayintilara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?