Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aminnnn canım benim desene her bir kilo yag ların sebebi cocuklar allahımm acılarını göstermesin zararın neresinden dönersek kardır bu halimize cok şükür

Hayirli mutlu sabahlar . .burdan uzak durmayin kizlar..menülerde üst üste kaçamak olduğunda kizmamiz normal...düşününki bir diyetisyen kontrolünde kilo veriyorsunuz...sizden her günün menülerinizi istiyor...diyetisyeninizde kizardi size değilmi..birde üstüne para vererek kilo vermeye çalişiyorsunuz ..oysaki burda kimse sizden bir ücret taleb etmiyor...ve açik söylemem gerekirse..3 öğün ve ara öğünleri öneren bir diyetisyene asla ben 1 kuruşumu bile harcamazdim...şu bir gerçekki her diyetisyen doğrulari bilmiyor veya gördükleri eyitim o doğrultuda olduğu için bildiklerinin dişina çikamiyorlar...Ibn-i sina 2 öğün sağlik 3 öğün hastaliktir demiş..bunu Peygamberimiz Hz.Muhsmmed s.a.v.de söylemiş..prygamberimizin sözü üstüne başka doğru kabul etmem ben ...farkettiyseniz birçok değişim yaşaniyor son zamanlarda...ve dönüp dolaşip yine Peygamberimizin tavsiyelerine dönüyor tekrar bütün dünya ..

Son düzenleme:
Son dönemde mesela intermittent fasting bayaği yaginlaşti dünya genelinde..yani ara öğün yok ve sadece iki öğün...ilk öğün öğlen saat 11-12 arasi..ikinci öğün 17-18 arasi. ve en sağliklisida bu..ben bu şekilde besleneli daha dincim ..kendimi daha iyi hissediyorum..

Hoşgeldiniz aramıza
hosbuldum canim
kesinlikle katılıyorum peygamberimizin beslenmeye dair bir cok sozleri var ve iki öğün bence de sağlık hem mide dinleniyor ben kesinlikle karsiyim 3 ana ogun 3 ara ogun veriyolar zaten bir soz var peygamberimiz zamanından hastalıkların yarisi cok yemektendir diye peygamberimiz bile 1 hurmayla oruc acar su icer baska bisey yemezmis mideye copluk gibi davranmanin gereği ne ki

Aynen canim...birde bu aralar ben Epifiz bezi hakkinda bilgiler edinmeye çalişiyorum..yani 3 cü gözümüz...kalp gözümüzün açilmasi için sağlikli beslenmek ve florlü olan ne varsa uzak durmaliymişiz...mesela diş macunlarinda veya bazi tuzlarda bile flor var...ben dikkat edeceğim artik bu ayintilara..

Evet gercekten cok haklısın canım bende karşıyım 3 ana 3 ara ögün öyle bir diyet yapsam daha çok kilo alırım ben 2 ögün en saglıklısı canan Karatay da aynı sını söylüyor zaten Bi düşünsek ramazanda cogu kişi kilo verir sebebi 2 ögün yemek birde saglık lı şeyler yediysen işte bu

Tünaydın kızlaar

Ben de iki öğünü daha doğru buluyorum, bu aralar yükselen intermittent fasting trendi var. Denemek lazım

Dün akşam ödev yapıyordum yazamadım ama gazoz meselesinde kızanlar oldu maalesef akşam yemeğinin yanında hep asitli içecek içmeye alışmışım, keşke bir alternatifini bulsam. Bir ara soda limon yapıp içiyordum ama o da midemi yaktı. Ne içilir acaba yemeğin yanında, önerisi olan var mı?

Tünaydın kızlar
Sabah sabah çok yorgunum.
Eşim eve geldi çok şükür. Aileme ekmek yapayım dedim ama mayalamayı aceleye getirince hoş olmadı doğrusu. Neyse ki birazından pişi yapmıştım. O güzel oldu bayılarak yediler.
Evde son 2 yumurta kalmıştı. Onları ben yedim. Hala aç hissediyorum ama yiyesim yok.
Dün güzel beslenmeme ve spor yapmama rağmen 79.9 çıktım. Azalacağıma artıyorum. Hayırlısı

Ayran

Ben yemekte hiç su içmiyorum
Hatta en zorlandığım kahvaltıda çay bile içmiyorum ki hayatta yapamam dediklerimden biri.
Ödeyince herşey oluyormuş
4 aydır kahvaltıda çay içmiyorum

AA bir ara araştırmıştım onu evet flor olan herşeyden uzak durmak aynı zamanda egodan kurtulmak içindeki tüm kötü duygulara kilit vurup sadece iyiye güzele pozitife yönelmek gerekiyor,ben de şu sıra düşünce gücü ve pozitif düşünme kitapları almıştım siparişim geldi okumaya başlayacağım elimdekiller bitince

merhaba kızlarrr

ben de florsuz almaya çalışıyorum bir süredir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…