- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ben cok cok ozledimseni ama su sira motivemi eski istegimi kaybettim diyete karşı devam ediyorum Hala ama sanki birşeyler eksikNapıyorsun aypare ben de özledim seni deminden beri 10. Takımı okuyorum çok candan buldum bu takımı da...
Senin mesajlarını bulmaya çalışıyordum burda. Size de iyi akşamlar arkadaşlar ben 6. Takımdayım aypare ile ordan tanışıyorum
ben de seni cok ama cok seviyorum canım benimmHoşbulduk canım ben çok seviyorum aypareyi bu vesile ile sizin de hatırınızı sormuş olayım....iyi geceler, iyi uykular....
-1.3Sabah tartıldın mı?
Fark ne kadardı
Yaa ne demesizsin ben 68 görüp diyet yapan biriyim hamilelik hariç daha fazlasını görmedim son 5 kilo gitmiyor işteOyh sen eriyip bitmissin
1.57 canım boy kısa 60 üzeri kaldırmıyorBoy kaç
Evet canm haklısın 57 55 falan olması lazım.1.57 canım boy kısa 60 üzeri kaldırmıyor
Senin hem boy hem kemik iriligi işin daha kolayEvet canm haklısın 57 55 falan olması lazım.
Benim 163 ama kemik yapım iri olduğu için 69 70 bende evrim oluyor
Göbek aynı sayılırız 104 bendeBu arada
64 baldır
Kol 35
104 göbek
Her hafta öncesi ve sonrası şeklinde bu ölçümlerimi paylasicam.
Kolay ama nefsim hiç kolay değil. Ben 67 idim evlendiğimdeSenin hem boy hem kemik iriligi işin daha kolay
Baldir aynıymış. Göbeği ben yan etler varya tam ordan alıyorum. Ölçüyü. en etli dolgun kısmındanGöbek aynı sayılırız 104 bende
Basen de var benim. 101 Di sanırım
İç bacak 58
Üst bölgem de sorun yok çamaşGöbek aynı sayılırız 104 bende
Basen de var benim. 101 Di sanırım
İç bacak 58
Zaten bünye de müsait isen az almaya gör ipin ucu kaçtımı kaçıyor tutamıyoruz ben bekar kende kilo lu kızdım 60 kilo idim 30 yaşım da 68 idi bir diyet 55 oldum yıllarca sonra bende anlamadım işte yine 66 yı gördüm buraya katıldım ama yaş 50 biraz zor gidiyorKolay ama nefsim hiç kolay değil. Ben 67 idim evlendiğimde
Hep çalışırdım günde 1 öğün yerdim 2 öğün nadirdir.
Ama diyet için değil ozman öyle gerekiyordu.
Evlendim Bi başladım 3 öğün yemeğe dannnn ciktim74 e
Ayyyy ne sinir bozucu. 92 ile doğurdum. 74 e tekrar indim 84 e nasıl çıktım hiç anlamadım. İnsülin de çıkmış ahhh
Ahhh o simit bölgesi işte sırf yag gidecek inşallahBaldir aynıymış. Göbeği ben yan etler varya tam ordan alıyorum. Ölçüyü. en etli dolgun kısmındanorasinin erimesi benim için mühim olan. Çünkü yağlı kısım
benm heryerim orantılı kilo verir orantılı yaglanir
Senin yaş kaçAhhh o simit bölgesi işte sırf yag gidecek inşallah
İyiyim canım. Ramazan da kilo verenlerdensen sorun yok önümüz ramazan zaten frenlersin kendini. Buraya iftar ve sahurlarını yazarsan kaçamak da yapmazsın. Evine geçtin mi?ben cok cok ozledimseni ama su sira motivemi eski istegimi kaybettim diyete karşı devam ediyorum Hala ama sanki birşeyler eksik
ben de seni cok ama cok seviyorum canım benimmcok sevindim seni görünce sen nasilsin
Ben hep zayıftımÜst bölgem de sorun yok çamaş
Zaten bünye de müsait isen az almaya gör ipin ucu kaçtımı kaçıyor tutamıyoruz ben bekar kende kilo lu kızdım 60 kilo idim 30 yaşım da 68 idi bir diyet 55 oldum yıllarca sonra bende anlamadım işte yine 66 yı gördüm buraya katıldım ama yaş 50 biraz zor gidiyor
Inşallah canımGünaydın azimli hatunlar gece cok geç yattım sabah yine erkenden ayaktaydım suyumu içip sporumu yaptım bugun zorladı beni karın kaslarım agrımaya başladı inşallah ölçüde sonucunu görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?