Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Napıyorsun aypare ben de özledim seni deminden beri 10. Takımı okuyorum çok candan buldum bu takımı da...
ben cok cok ozledimseni ama su sira motivemi eski istegimi kaybettim diyete karşı devam ediyorum Hala ama sanki birşeyler eksik
Senin mesajlarını bulmaya çalışıyordum burda. Size de iyi akşamlar arkadaşlar ben 6. Takımdayım aypare ile ordan tanışıyorum

Hoşbulduk canım ben çok seviyorum aypareyi bu vesile ile sizin de hatırınızı sormuş olayım....iyi geceler, iyi uykular....
ben de seni cok ama cok seviyorum canım benimm cok sevindim seni görünce sen nasilsin

Senin hem boy hem kemik iriligi işin daha kolay
Kolay ama nefsim hiç kolay değil. Ben 67 idim evlendiğimde
Hep çalışırdım günde 1 öğün yerdim 2 öğün nadirdir.
Ama diyet için değil ozman öyle gerekiyordu.
Evlendim Bi başladım 3 öğün yemeğe dannnn ciktim74 e
Ayyyy ne sinir bozucu. 92 ile doğurdum. 74 e tekrar indim 84 e nasıl çıktım hiç anlamadım. İnsülin de çıkmış ahhh

Göbek aynı sayılırız 104 bende
Basen de var benim. 101 Di sanırım
İç bacak 58
Baldir aynıymış. Göbeği ben yan etler varya tam ordan alıyorum. Ölçüyü. en etli dolgun kısmından orasinin erimesi benim için mühim olan. Çünkü yağlı kısım
benm heryerim orantılı kilo verir orantılı yaglanir

Göbek aynı sayılırız 104 bende
Basen de var benim. 101 Di sanırım
İç bacak 58
Üst bölgem de sorun yok çamaş
Zaten bünye de müsait isen az almaya gör ipin ucu kaçtımı kaçıyor tutamıyoruz ben bekar kende kilo lu kızdım 60 kilo idim 30 yaşım da 68 idi bir diyet 55 oldum yıllarca sonra bende anlamadım işte yine 66 yı gördüm buraya katıldım ama yaş 50 biraz zor gidiyor

Ahhh o simit bölgesi işte sırf yag gidecek inşallah

ben cok cok ozledimseni ama su sira motivemi eski istegimi kaybettim diyete karşı devam ediyorum Hala ama sanki birşeyler eksik

ben de seni cok ama cok seviyorum canım benimm cok sevindim seni görünce sen nasilsin
İyiyim canım. Ramazan da kilo verenlerdensen sorun yok önümüz ramazan zaten frenlersin kendini. Buraya iftar ve sahurlarını yazarsan kaçamak da yapmazsın. Evine geçtin mi?

Günaydın azimli hatunlar gece cok geç yattım sabah yine erkenden ayaktaydım suyumu içip sporumu yaptım bugun zorladı beni karın kaslarım agrımaya başladı inşallah ölçüde sonucunu görürüm

Ben hep zayıftım
Evlendiğinde 50 kiloydum
Ilk çocukta 53, ikinci çocukta 56 kilo oldum. Ne olduysa üçüncü çocuktan baya sonra 60 üzeri oldum, oysaki üçüncüye hamileliğimde sadece 6 kilo almıştım. Sonra saçma sapan diyet yap, bırak diye diye 83 e çıktım. Bu benim zirve, Allah bidaha göstermesin

Günaydın azimli hatunlar gece cok geç yattım sabah yine erkenden ayaktaydım suyumu içip sporumu yaptım bugun zorladı beni karın kaslarım agrımaya başladı inşallah ölçüde sonucunu görürüm
Inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…