Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kan değerlerinde mi sıkıntı var
Biraz tuzlu tüket

Cokkk düşük canım bi tansiyon nasıl o sırada

Kan değerlerinde mi sıkıntı var
Biraz tuzlu tüket
kan tahlili yaptırmak istiyorum ama malum şu an hastaneye ya da sağlık ocağına gidemem. akşam yemeğinden sonra az önce baktık nabız 58 olmuştu. az tuz eklemiştim yemeğe. bilmiyorum ki
Cokkk düşük canım bi tansiyon nasıl o sırada
tansiyon normaldi. ama az önce baktığımda küçük 7,5 büyük 11 nabız da 58 di. yani tansiyon az düşük çıktı.

Aman dikkat et canım
Nabız baya düşmüş, hızlı hareket biraz yükseltir ama zararı olurmu bilmem

Tansiyon normal demekki tuz eksilşgi olabilir ama yinede ortalık düzelsin ihmal etme derim

Bana bugün yine şans dileyin kızlar
Gündüz gitti 6_7 saat komşunun duvarını ördü
Eve geldi dedim ki 10 dk oğluna ilgilen ben orucumu acayim
Konuşurken yemek yersem bir şey anlamıyorum hızlı ya da çok yiyorum biliyor.musunuz
Neyse
Sen de hep yorgun olduğum zaman böyle yapıyorsun falan diyo
Deliricemmmmmm
Sonra dedim ki
Üç gün kimseye söz verme malum online sınavların süresi dolacak ben daha çalışamadım bile
Möl möl bakıyor sanki gel duvar ör dedim :)))

Normal bi tansiyon senin rutinin ne?
Mesela benim büyük 13 olsa hissederim

Arkadaşlar
Bu Apa nin ramazan kurallarını biri anlatabilir mi yok olmuyor bir yerlerden baslamaliyim
Sahurda
1. Seçenek 3, 5, 7 hurma
2. Seçenek 3 incir
3. Seçenek 1 çay bardağı kuruyemiş
4. Seçenek unuttum
5. Seçenek unuttum

Iftar
Normal yemek
Ekmek, pirinç, patates, makarna yine yasak

Aman dikkat et canım
Nabız baya düşmüş, hızlı hareket biraz yükseltir ama zararı olurmu bilmem
hareket bir de yemek az yükseltti. evet çok düşük. zira acayip halsizim. en düşük 60 larda olur benim. 46 yı görünce şok oldum
Tansiyon normal demekki tuz eksilşgi olabilir ama yinede ortalık düzelsin ihmal etme derim
evet ortalık düzelsin kontrole gideceğim.
Normal bi tansiyon senin rutinin ne?
Mesela benim büyük 13 olsa hissederim
11,5-12 ile 7,5-8 benim normal tansiyonum. büyük 12 yi, küçük de 8 i geçerse hissderim. nabızda en düşük 62-63 olur benim.
Arkadaşlar
Bu Apa nin ramazan kurallarını biri anlatabilir mi yok olmuyor bir yerlerden baslamaliyim
ramazanda 2. seviye yapılıyor canım. sahurda 3-5-7 hurma ya da 3 kuru incir ya da 1 avuç çiğ kuruyemiş ile yeşilçay falan. iftarda da et, sebze ve bulgur pilavı, salata, yoğurt olabilir. un, makarana, pirinç, patates, tatlı ve meyve yok. sadece karbo olarak bulgur pilavı olabilir. özetle bu.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et aman
hala yüklemiyor. neyse yükleme maksimum %12 de kalıyor
Sahurda
1. Seçenek 3, 5, 7 hurma
2. Seçenek 3 incir
3. Seçenek 1 çay bardağı kuruyemiş
4. Seçenek unuttum
5. Seçenek unuttum

Iftar
Normal yemek
Ekmek, pirinç, patates, makarna yine yasak
Cok güzel ozetlemissin vallahi

Çok teşekkürler
Genel kuralları az çok biliyorum zaten sonuçta 1 haftaya yakın 1.seviyede durmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…