HoşgelmişObeztom tekrardan hoşgeldin canım
Kan değerlerinde mi sıkıntı var9 gündür falan bir halsizlik var. 9 gündür de spor yapamıyordum. 2 gün işe gittim. 50 şer dk falan yürüdüm. 25 dk 25 dk sabah akşamüzeri o kadar. dün gece tansiyon ölçtüm nabız 46 çıktı. nasıl bitkinim ama. bugün de çok bitkindim. leslie yapacak halim yok. öğleden sonra tansiyon ölçtüm tekrar nabız 51kolumu kaldıracak halim yok. dedim hareketsizliktendir diye. kalkıp 27 dk falan zorla lesli yaptım. 30 dk sonra nabız ancak 54 olmuştu demek ölçmediğim önceki 7-8 gün de nabız düşüktü. hiç halim yok. nasıl yükselteceğim acaba
Cokkk düşük canım bi tansiyon nasıl o sırada9 gündür falan bir halsizlik var. 9 gündür de spor yapamıyordum. 2 gün işe gittim. 50 şer dk falan yürüdüm. 25 dk 25 dk sabah akşamüzeri o kadar. dün gece tansiyon ölçtüm nabız 46 çıktı. nasıl bitkinim ama. bugün de çok bitkindim. leslie yapacak halim yok. öğleden sonra tansiyon ölçtüm tekrar nabız 51kolumu kaldıracak halim yok. dedim hareketsizliktendir diye. kalkıp 27 dk falan zorla lesli yaptım. 30 dk sonra nabız ancak 54 olmuştu demek ölçmediğim önceki 7-8 gün de nabız düşüktü. hiç halim yok. nasıl yükselteceğim acaba
kan tahlili yaptırmak istiyorum ama malum şu an hastaneye ya da sağlık ocağına gidemem. akşam yemeğinden sonra az önce baktık nabız 58 olmuştu. az tuz eklemiştim yemeğe. bilmiyorum kiKan değerlerinde mi sıkıntı var
Biraz tuzlu tüket
Cokkk düşük canım bi tansiyon nasıl o sırada
tansiyon normaldi. ama az önce baktığımda küçük 7,5 büyük 11 nabız da 58 di. yani tansiyon az düşük çıktı.
Aman dikkat et canım9 gündür falan bir halsizlik var. 9 gündür de spor yapamıyordum. 2 gün işe gittim. 50 şer dk falan yürüdüm. 25 dk 25 dk sabah akşamüzeri o kadar. dün gece tansiyon ölçtüm nabız 46 çıktı. nasıl bitkinim ama. bugün de çok bitkindim. leslie yapacak halim yok. öğleden sonra tansiyon ölçtüm tekrar nabız 51kolumu kaldıracak halim yok. dedim hareketsizliktendir diye. kalkıp 27 dk falan zorla lesli yaptım. 30 dk sonra nabız ancak 54 olmuştu demek ölçmediğim önceki 7-8 gün de nabız düşüktü. hiç halim yok. nasıl yükselteceğim acaba
Tansiyon normal demekki tuz eksilşgi olabilir ama yinede ortalık düzelsin ihmal etme derimkan tahlili yaptırmak istiyorum ama malum şu an hastaneye ya da sağlık ocağına gidemem. akşam yemeğinden sonra az önce baktık nabız 58 olmuştu. az tuz eklemiştim yemeğe. bilmiyorum ki
tansiyon normaldi. ama az önce baktığımda küçük 7,5 büyük 11 nabız da 58 di. yani tansiyon az düşük çıktı.
Normal bi tansiyon senin rutinin ne?kan tahlili yaptırmak istiyorum ama malum şu an hastaneye ya da sağlık ocağına gidemem. akşam yemeğinden sonra az önce baktık nabız 58 olmuştu. az tuz eklemiştim yemeğe. bilmiyorum ki
SahurdaArkadaşlar
Bu Apa nin ramazan kurallarını biri anlatabilir mi yok olmuyor bir yerlerden baslamaliyim
hareket bir de yemek az yükseltti. evet çok düşük. zira acayip halsizim. en düşük 60 larda olur benim. 46 yı görünce şok oldumAman dikkat et canım
Nabız baya düşmüş, hızlı hareket biraz yükseltir ama zararı olurmu bilmem
evet ortalık düzelsin kontrole gideceğim.Tansiyon normal demekki tuz eksilşgi olabilir ama yinede ortalık düzelsin ihmal etme derim
11,5-12 ile 7,5-8 benim normal tansiyonum. büyük 12 yi, küçük de 8 i geçerse hissderim. nabızda en düşük 62-63 olur benim.Normal bi tansiyon senin rutinin ne?
Mesela benim büyük 13 olsa hissederim
ramazanda 2. seviye yapılıyor canım. sahurda 3-5-7 hurma ya da 3 kuru incir ya da 1 avuç çiğ kuruyemiş ile yeşilçay falan. iftarda da et, sebze ve bulgur pilavı, salata, yoğurt olabilir. un, makarana, pirinç, patates, tatlı ve meyve yok. sadece karbo olarak bulgur pilavı olabilir. özetle bu.Arkadaşlar
Bu Apa nin ramazan kurallarını biri anlatabilir mi yok olmuyor bir yerlerden baslamaliyim
Teşekkürler basliyorummmmSahurda
1. Seçenek 3, 5, 7 hurma
2. Seçenek 3 incir
3. Seçenek 1 çay bardağı kuruyemiş
4. Seçenek unuttum
5. Seçenek unuttum
Iftar
Normal yemek
Ekmek, pirinç, patates, makarna yine yasak
Canım çok geçmiş olsun dikkat et amanhareket bir de yemek az yükseltti. evet çok düşük. zira acayip halsizim. en düşük 60 larda olur benim. 46 yı görünce şok oldum
evet ortalık düzelsin kontrole gideceğim.
11,5-12 ile 7,5-8 benim normal tansiyonum. büyük 12 yi, küçük de 8 i geçerse hissderim. nabızda en düşük 62-63 olur benim.
ramazanda 2. seviye yapılıyor canım. sahurda 3-5-7 hurma ya da 3 kuru incir ya da 1 avuç çiğ kuruyemiş ile yeşilçay falan. iftarda da et, sebze ve bulgur pilavı, salata, yoğurt olabilir. un, makarana, pirinç, patates, tatlı ve meyve yok. sadece karbo olarak bulgur pilavı olabilir. özetle bu.
hala yüklemiyor. neyse yükleme maksimum %12 de kalıyor
Cok güzel ozetlemissin vallahiSahurda
1. Seçenek 3, 5, 7 hurma
2. Seçenek 3 incir
3. Seçenek 1 çay bardağı kuruyemiş
4. Seçenek unuttum
5. Seçenek unuttum
Iftar
Normal yemek
Ekmek, pirinç, patates, makarna yine yasak
Çok teşekkürlerhareket bir de yemek az yükseltti. evet çok düşük. zira acayip halsizim. en düşük 60 larda olur benim. 46 yı görünce şok oldum
evet ortalık düzelsin kontrole gideceğim.
11,5-12 ile 7,5-8 benim normal tansiyonum. büyük 12 yi, küçük de 8 i geçerse hissderim. nabızda en düşük 62-63 olur benim.
ramazanda 2. seviye yapılıyor canım. sahurda 3-5-7 hurma ya da 3 kuru incir ya da 1 avuç çiğ kuruyemiş ile yeşilçay falan. iftarda da et, sebze ve bulgur pilavı, salata, yoğurt olabilir. un, makarana, pirinç, patates, tatlı ve meyve yok. sadece karbo olarak bulgur pilavı olabilir. özetle bu.
Canım çok geçmiş olsun dikkat et aman
Cok güzel ozetlemissin vallahi
Çok teşekkürler
Genel kuralları az çok biliyorum zatensonuçta 1 haftaya yakın 1.seviyede durmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?