Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar menüm
Iftar karşılık patates patlıcan firi nda kıymalı ve 1 kase yoğurtlu çorba ve beyaz ekmek
1 dilim kek

Orucu açınca şu içemiyorum kızlar ne yapabilirim çok şişkinlik hissediyorum
Ben orucu açtıktan 1,5 saat sonra su içmeye başlıyorum.
Rakibem bu arada ekmek, kek bol bol ye tamam mı, haftaya boyunun ölçüsünü almaya geliyorum

Sahur
3 incir
Cevizli tahin

Iftar
1 kâse mercimek çorbası
Domates, salatalık, turp
Bulgur pilavı
1 kk beyaz peynir

Su
1 lt
Spor
Bu ara hava çok kasvetli, dışarı çıkamıyorum, bisiklet sürmeyi canım istemiyor, teravih kılıyorum bana iyi geliyor.
En azından havalar ısınana kadar diğerlerini yapamam. Bu arada artık dayanamadım ve kaloriferleri açtım

Burada hava çok güzel. Bugün akşam balkonda içtik çayı ama yarına ne olur bilmem kışlıkları da kaldırdım bugün yazlıkları çıkardım. Üç saat ütü yaptım

Senin adına sevindim canım. İnşallah daha da iyi olursun..

Kızlar fikir istiyorum aklıma birsey takıldı. Ben dün ilk defa sahurda salatalık yedim acaba bunla alakalı bir artış olabilirmi. Artı oyuzden olabilirmi. Şimdide yedim

ilk gün menüsü

iftar ; 2 hurma, bir porsiyon menemen, 3 dilim ekmek, şekersiz çay
sonrasında 1 kase sütlaç ve bir avuç çekirdek
sahur; 1 yumurta, domates salatalık, 2 ekmek 1tk tahin pekmez

bugün uygulayamadım ama yarın inşAllah daha güzel olacak

Kızlar fikir istiyorum aklıma birsey takıldı. Ben dün ilk defa sahurda salatalık yedim acaba bunla alakalı bir artış olabilirmi. Artı oyuzden olabilirmi. Şimdide yedim
Salatalık 15 kalori canım ya. Tartıya bir etkisi olmaz. Ay büyüyor perşembeye kadar, dolayısıyla su tutuyor vücut. Perşembeden sonra geçecek inşallah

Burada hava çok güzel. Bugün akşam balkonda içtik çayı ama yarına ne olur bilmem kışlıkları da kaldırdım bugün yazlıkları çıkardım. Üç saat ütü yaptım
Dünde ben ütü yaptım
Tam 24 tane tişört, 3 nevresim ütüledim
Hâlâ ütüyü kaldırmadım
Son çamaşırları yıkadım onlarida ütüleyip kkaldıracam.
Ben artık kışlık yazlık ayırmıyorum dolap büyük olunca hepsi sığıyor.
Bazı çok kalın olanları arkaya yollayıp inceleri öne alıyorum o kadar

Salatalık en masum yiyeceklerden lakin tuzunu bol koyduysan tuz ödem yapar

Hemen geldim
Hurma tek sayı olacak
3 dilim ekmek
1 kâse sütlaç
2 dilim ekmek
Gece pekmez acıktırır
Buda ilk gün emojisi tekrar hoşgeldin
Yarın menün güzel olsun

Bence de olmadı da gel sen bunu benim irademe anlat bugün yarın regl olucam, önüme deve koysalar yerim, o derece iştahım açıldı
Deve börekten iyidir
Sen gel böreği bırak deve ye
Bugün bende patatesli muska börek yaptım, iftarda çıtır çıtır yediler

Bu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Antredeydim, hemen olduğum yere uzandım, biraz kendimi toplayınca yattım.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Dünkü yemeklerin aynısını yedim, hatta daha az
Sadece canım peynir istedi diye pilavı peynirle yedim. Dune göre daha şiş olduğumu hissettim fakat çok rahatsız olmadım.
Namazı gayet rahat kıldım.
Niye öyle oldu anlamadım

Salatalık 15 kalori canım ya. Tartıya bir etkisi olmaz. Ay büyüyor perşembeye kadar, dolayısıyla su tutuyor vücut. Perşembeden sonra geçecek inşallah
Insallha canım ya. Sende iradene sahip çıkmalisin kilon oldukça yüksek.. Sole Bi 10 kilo ver istediğini yeteri miktar da yersin ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…