- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben orucu açtıktan 1,5 saat sonra su içmeye başlıyorum.Slm kızlar menüm
Iftar karşılık patates patlıcan firi nda kıymalı ve 1 kase yoğurtlu çorba ve beyaz ekmek
1 dilim kek
Orucu açınca şu içemiyorum kızlar ne yapabilirim çok şişkinlik hissediyorum
Ben orucu açtıktan 1,5 saat sonra su içmeye başlıyorum.
Rakibem bu arada ekmek, kek bol bol ye tamam mı, haftaya boyunun ölçüsünü almaya geliyorum
Burada hava çok güzel. Bugün akşam balkonda içtik çayı ama yarına ne olur bilmemSahur
3 incir
Cevizli tahin
Iftar
1 kâse mercimek çorbası
Domates, salatalık, turp
Bulgur pilavı
1 kk beyaz peynir
Su
1 lt
Spor
Bu ara hava çok kasvetli, dışarı çıkamıyorum, bisiklet sürmeyi canım istemiyor, teravih kılıyorum bana iyi geliyor.
En azından havalar ısınana kadar diğerlerini yapamam. Bu arada artık dayanamadım ve kaloriferleri açtım
Senin adına sevindim canım. İnşallah daha da iyi olursun..aslında aklıma geldi ama bilinen şeyler içiyorum. zahter zaten kekik çayı oluyor, tarçın, ıhlamur, rezene, beyaz çay, yeşil çay.... bilinen doğal çaylar.
takviyeleri kestim. d vitamini, demir, b12 bir de göz için vitein diye birşey kullanıyordum. içinde omega3-C vit- E vit-çinko ve bazı antioksidanlar var. akşam sadece biraz D vitamini aldım o kadar. bir süre içmeyeceğim.
gerçi belki beslenmenin etkisi oldu. az önce ölçüm yaptım. tansiyon 104 e 77 çıktı nabız 77 olmuş. tansiyon biraz düşük ama nabızı yüksek görünce moralim düzeldi. inşallah 60-65 in altına düşmez.
azcık dikkat edeyim beslenmeme.
Senin adına sevindim canım. İnşallah daha da iyi olursun..
Hem omlet hem Börek nieki canım. Börek olmamış bence geceBugünkü menüm kızlar
Gece: omlet, bir dilim börek, peynir, zeytin, domates salatalık
İftar : çorba, köfte, salata
Su:2 litreyi geçti
Spor:3 mil leslie
Salatalık 15 kalori canım ya. Tartıya bir etkisi olmaz. Ay büyüyor perşembeye kadar, dolayısıyla su tutuyor vücut. Perşembeden sonra geçecek inşallahKızlar fikir istiyorum aklıma birsey takıldı. Ben dün ilk defa sahurda salatalık yedim acaba bunla alakalı bir artış olabilirmi. Artı oyuzden olabilirmi. Şimdide yedim
Bence de olmadı da gel sen bunu benim irademe anlatHem omlet hem Börek nieki canım. Börek olmamış bence gece
Teşekkür ederim. Bu yarışma eskidendir var canım.Bu eşleşme sistemi yeni galiba ben bilmşyordumne yapmamız gerekşyor şimdi yarışıyor muyuz?
Ben rakibeme oynardımm. Menülerine göz attım kendimce bir muhakeme yaptım da
Harika bir menü, afiyet olsun
2. Seviyede zor gidiyor obezimİyi ki seninle rakip değilim gezginim
Dünde ben ütü yaptımBurada hava çok güzel. Bugün akşam balkonda içtik çayı ama yarına ne olur bilmemkışlıkları da kaldırdım bugün yazlıkları çıkardım. Üç saat ütü yaptım
Salatalık en masum yiyeceklerden lakin tuzunu bol koyduysan tuz ödem yaparKızlar fikir istiyorum aklıma birsey takıldı. Ben dün ilk defa sahurda salatalık yedim acaba bunla alakalı bir artış olabilirmi. Artı oyuzden olabilirmi. Şimdide yedim
Hemen geldimilk gün menüsü
iftar ; 2 hurma, bir porsiyon menemen, 3 dilim ekmek, şekersiz çay
sonrasında 1 kase sütlaç ve bir avuç çekirdek
sahur; 1 yumurta, domates salatalık, 2 ekmek 1tk tahin pekmez
bugün uygulayamadım ama yarın inşAllah daha güzel olacak
Deve börekten iyidirBence de olmadı da gel sen bunu benim irademe anlatbugün yarın regl olucam, önüme deve koysalar yerim, o derece iştahım açıldı
Insallha canım ya. Sende iradene sahip çıkmalisin kilon oldukça yüksek.. Sole Bi 10 kilo ver istediğini yeteri miktar da yersin ilerde.Salatalık 15 kalori canım ya. Tartıya bir etkisi olmaz. Ay büyüyor perşembeye kadar, dolayısıyla su tutuyor vücut. Perşembeden sonra geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?