Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Insallha canım ya. Sende iradene sahip çıkmalisin kilon oldukça yüksek.. Sole Bi 10 kilo ver istediğini yeteri miktar da yersin ilerde.
Obez bizim eski kızlardan
Çok güzel kilo verecek o eminim
Sizleri bozan karantina ve erkek, çocuk herkesin evde olması.
Benim oğlanlar işe başladı, darısı babalarına.
Dün adamın canı kaç çeşit tatlı istedi.
Sağolsun kızım yapmış, Eve de yolladı.
Bikaç gün sesi çıkmaz

Öncelikle aramiza hoşgeldin..burda hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallah
3 dilim Ekmek umarim en azindan tam buğday ekmeğindendir ..biraz fazla kaçmiş..3 dilim ekmek yerine 1-2 dilim ekmek yanisira salatalik söğüş vs tüketseydin o doyururdu seni..ve iftarda tatli alişkanliklarimizdan vazgeçelim..veya en aza indirelim..

Son düzenleme:
2. Seviyede zor gidiyor obezim
3. Seviyeden umutluyum
Birde ikinci sefer tekrarlayınca vücut alıştı galiba
2 ci seviye benide zorlamaya başladi...incir hurma baydi artik...hele hurma çok tatli baklava yiyorum sanki..dediğin gibi inşallah 3 cü seviye daha iyi geçer

Ben cok nadir yeşil çay içerim Tansiyonumu cok düşürür bitki çaylarını Bi müddet kes Bi dene kendini

Sahur
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin 20 adet biraz kaçtı zeytin
İftar
1 kase corba
1 tabak menemen
1 kase yogurt
Avuç içi kadar pide yine dayanamadım
2 litre su
1 mil leslie yaptım zoraki hiç halim yoktu

Maşallah rakibem menün güzel sanırım benim biraz daha dikkat etmem gerekecek

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun inşallah dükkanı ben acayım
Cok güzel yagmur yagıyor mis gibi tertemiz hava oturdum balkona kuş sesi ve yagmur sesi eşliğinde temiz havayı soluyordum ki napıyor sun burda sabah sabah gir içeri üşütücen denilir mi yaaa çığlık atasım var artık ayyyyy Bi kendimle baş başa kalmak istiyorumm yaaaa

günaydın. sabah 4.30 da yatıp 7.30 da kalktım sıpam sağolsun. hangi parkeden kazırlar beni bilmiyorum.
abbam geçmiş olsun
2 ci seviye benide zorlamaya başladi...incir hurma baydi artik...hele hurma çok tatli baklava yiyorum sanki..dediğin gibi inşallah 3 cü seviye daha iyi geçer
canım suda beklet. hem üstünün tozu toprağı koruyucusu gider. hemde şekeri dağılır

Geçmiş olsun canım tanyonuna baksaydın düşmüş olabilir mi acaba

günaydın. sabah 4.30 da yatıp 7.30 da kalktım sıpam sağolsun. hangi parkeden kazırlar beni bilmiyorum.
Ayyy bugun sana akşam olmaz vallahi cok zor cocuk büyütmek ben cocuklar küçükken böyle durumlar yaşadığım zamanlar ne aglardım yaaaa ayyy bak şimdi gülesim geldi deli gibi ne aglamışım annelik işte boşuna demiyorlar cennet ayakları altında Allah yardımcın olsun tatlım

Amin. Vee bana gelsin

Kuzum ben demistim kendine dikkat et diye. Yediklerin az mi geliyor acaba. Tansiyonun falan mı düştü?
Oğlumu büyütürken sırf bu yüzden zayiflamistim 57 kilolalara düştüm uykusuzluktan. Ben uykusuzluga hic gelemiyorum.
Amin. Vee bana gelsin

Sen de bendensin birlikte çığlık atabiliriz bu grubun çığlıkçıbaşı olarak seve seve atarım

Son düzenleme:
Maşallah benim oğlum uykucu ya be de çok severim uykuyu
Hatta doğduğunda eve geldik . Sadece uyanıyor emzoriyorum uyuyor akşam 7 de uyuyup sabaha kadar uyanmıyordu, ben şöyle demistim hani uykusuz geceler falan olacaktı maşallah falan demistim lohusalık.
Ha bir de 1 haftalık falan oğlum, anneme diyorum ki ya büyüyünce beni sevmezse deyip hüngür hüngür ağlamıştım ne garip şey şu lohusalık ya, annem de sever neden sevmesin annesisin demişti
Şimdi çok şükür annecim bugün seni hiç öpmedim bi keye öpebiliy miyim diyor yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…