- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Obez bizim eski kızlardanInsallha canım ya. Sende iradene sahip çıkmalisin kilon oldukça yüksek.. Sole Bi 10 kilo ver istediğini yeteri miktar da yersin ilerde.
Öncelikle aramiza hoşgeldin..burda hep beraber güzel kilolar vereceğiz inşallahilk gün menüsü
iftar ; 2 hurma, bir porsiyon menemen, 3 dilim ekmek, şekersiz çay
sonrasında 1 kase sütlaç ve bir avuç çekirdek
sahur; 1 yumurta, domates salatalık, 2 ekmek 1tk tahin pekmez
bugün uygulayamadım ama yarın inşAllah daha güzel olacak
2 ci seviye benide zorlamaya başladi...incir hurma baydi artik...hele hurma çok tatli baklava yiyorum sanki..dediğin gibi inşallah 3 cü seviye daha iyi geçer2. Seviyede zor gidiyor obezim
3. Seviyeden umutluyum
Birde ikinci sefer tekrarlayınca vücut alıştı galiba
Hurma kampanyası başlamış gördünmü2 ci seviye benide zorlamaya başladi...incir hurma baydi artik...hele hurma çok tatli baklava yiyorum sanki..dediğin gibi inşallah 3 cü seviye daha iyi geçer
Evet gördüm..ama biz aldik büyük bir paket medine hurmasi türk marketinden..oda güzel.Hurma kampanyası başlamış gördünmü
Ben cok nadir yeşil çay içerim Tansiyonumu cok düşürür bitki çaylarını Bi müddet kes Bi dene kendiniaslında aklıma geldi ama bilinen şeyler içiyorum. zahter zaten kekik çayı oluyor, tarçın, ıhlamur, rezene, beyaz çay, yeşil çay.... bilinen doğal çaylar.
takviyeleri kestim. d vitamini, demir, b12 bir de göz için vitein diye birşey kullanıyordum. içinde omega3-C vit- E vit-çinko ve bazı antioksidanlar var. akşam sadece biraz D vitamini aldım o kadar. bir süre içmeyeceğim.
gerçi belki beslenmenin etkisi oldu. az önce ölçüm yaptım. tansiyon 104 e 77 çıktı nabız 77 olmuş. tansiyon biraz düşük ama nabızı yüksek görünce moralim düzeldi. inşallah 60-65 in altına düşmez.
azcık dikkat edeyim beslenmeme.
Bencede salatalık en masumu ben hiç tuz atmadan yerimSalatalık en masum yiyeceklerden lakin tuzunu bol koyduysan tuz ödem yapar
Maşallah rakibem menün güzel sanırım benim biraz daha dikkat etmem gerekecek
abbam geçmiş olsunBu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Antredeydim, hemen olduğum yere uzandım, biraz kendimi toplayınca yattım.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Dünkü yemeklerin aynısını yedim, hatta daha az
Sadece canım peynir istedi diye pilavı peynirle yedim. Dune göre daha şiş olduğumu hissettim fakat çok rahatsız olmadım.
Namazı gayet rahat kıldım.
Niye öyle oldu anlamadım
canım suda beklet. hem üstünün tozu toprağı koruyucusu gider. hemde şekeri dağılır2 ci seviye benide zorlamaya başladi...incir hurma baydi artik...hele hurma çok tatli baklava yiyorum sanki..dediğin gibi inşallah 3 cü seviye daha iyi geçer
Geçmiş olsun canım tanyonuna baksaydın düşmüş olabilir mi acabaBu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Sadece canım peynir istedi diye pilavı peynirle yedim. Dune göre daha şiş olduğumu hissettim fakat çok rahatsız olmadım.
Niye öyle oldu anlamadım
Ayyy bugun sana akşam olmaz vallahi cok zor cocuk büyütmek ben cocuklar küçükken böyle durumlar yaşadığım zamanlar ne aglardım yaaaa ayyy bak şimdi gülesim geldi deli gibi ne aglamışımgünaydın. sabah 4.30 da yatıp 7.30 da kalktım sıpam sağolsun. hangi parkeden kazırlar beni bilmiyorum.
Amin. Vee bana gelsinAyyy bugun sana akşam olmaz vallahi cok zor cocuk büyütmek ben cocuklar küçükken böyle durumlar yaşadığım zamanlar ne aglardım yaaaa ayyy bak şimdi gülesim geldi deli gibi ne aglamışımannelik işte boşuna demiyorlar cennet ayakları altında Allah yardımcın olsun tatlım
Kuzum ben demistim kendine dikkat et diye. Yediklerin az mi geliyor acaba. Tansiyonun falan mı düştü?Bu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Niye öyle oldu anlamadım
Oğlumu büyütürken sırf bu yüzden zayiflamistim 57 kilolalara düştüm uykusuzluktan. Ben uykusuzluga hic gelemiyorum.günaydın. sabah 4.30 da yatıp 7.30 da kalktım sıpam sağolsun. hangi parkeden kazırlar beni bilmiyorum.
Amin. Vee bana gelsin
Akşam iftarda tüketip sahura kadar su içsen mi kiSucuk. Mu yumurta mı en sevdiğim keşke benim olsa. Akşama kadar suu diye inlesem
Doğrudur canım ben yanlış ifade ettim kendmiTeşekkür ederim. Bu yarışma eskidendir var canım.
Sen de bendensin birlikte çığlık atabilirizGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun inşallah dükkanı ben acayım ❤
Cok güzel yagmur yagıyormis gibi tertemiz hava oturdum balkona kuş sesi ve yagmur sesi eşliğinde temiz havayı soluyordum ki napıyor sun burda sabah sabah gir içeri üşütücen denilir mi yaaa çığlık atasım var artık ayyyyy Bi kendimle baş başa kalmak istiyorumm yaaaa
Maşallah benim oğlum uykucu ya be de çok severim uykuyuKuzum ben demistim kendine dikkat et diye. Yediklerin az mi geliyor acaba. Tansiyonun falan mı düştü?
Oğlumu büyütürken sırf bu yüzden zayiflamistim 57 kilolalara düştüm uykusuzluktan. Ben uykusuzluga hic gelemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?