Atalım kız iyi gelecekse atalımmmSen de bendensin birlikte çığlık atabilirizbu grubun çığlıkçıbaşı olarak seve seve atarım
Oyyy kuzum maşallahMaşallah benim oğlum uykucu ya be de çok severim uykuyu
Hatta doğduğunda eve geldik . Sadece uyanıyor emzoriyorum uyuyor akşam 7 de uyuyup sabaha kadar uyanmıyordu, ben şöyle demistim hani uykusuz geceler falan olacaktı maşallah falan demistim lohusalık.
Ha bir de 1 haftalık falan oğlum, anneme diyorum ki ya büyüyünce beni sevmezse deyip hüngür hüngür ağlamıştımne garip şey şu lohusalık ya, annem de sever neden sevmesin annesisin demişti
Şimdi çok şükür annecim bugün seni hiç öpmedim bi keye öpebiliy miyim diyoryaaaaaaaa
İncir zeytin kürü yapıyorum. O bana içiriyor. Yoksa 1 bardak su içmeden günü bitirebiliyorumAkşam iftarda tüketip sahura kadar su içsen mi ki
Bende su tüketimi bitti gibi zorla içiyorum hiçbir şey susatmıyor artık
Sende benim gibi kocaya düşkünsün evlada düşkünsün. Bende severim sarılalıp öpüşelim. Benim oğlanlarda öyle. Bazen eşimi kızdırmak için derim. Yorgana sarıldığın kadar bana sarılmıyorsun diye la havle diyorMaşallah benim oğlum uykucu ya be de çok severim uykuyu
Hatta doğduğunda eve geldik . Sadece uyanıyor emzoriyorum uyuyor akşam 7 de uyuyup sabaha kadar uyanmıyordu, ben şöyle demistim hani uykusuz geceler falan olacaktı maşallah falan demistim lohusalık.
Ha bir de 1 haftalık falan oğlum, anneme diyorum ki ya büyüyünce beni sevmezse deyip hüngür hüngür ağlamıştımne garip şey şu lohusalık ya, annem de sever neden sevmesin annesisin demişti
Şimdi çok şükür annecim bugün seni hiç öpmedim bi keye öpebiliy miyim diyoryaaaaaaaa
Ya maşallah canimm en güzel zamanları iyi degerlendir. benim ki koca adam oldu ama hala bebek gibi sarılıp öpüşüyoruz biz de. Ama sabah uykusunu hala pek seğmezMaşallah benim oğlum uykucu ya be de çok severim uykuyu
Ne demek istiyosun kızzzİyi ki seninle rakip değilim gezginim
Geçmiş olsun gülüm şimdi nasılsınBu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Antredeydim, hemen olduğum yere uzandım, biraz kendimi toplayınca yattım.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Dünkü yemeklerin aynısını yedim, hatta daha az
Sadece canım peynir istedi diye pilavı peynirle yedim. Dune göre daha şiş olduğumu hissettim fakat çok rahatsız olmadım.
Namazı gayet rahat kıldım.
Niye öyle oldu anlamadım
Sağol canımgünaydın. sabah 4.30 da yatıp 7.30 da kalktım sıpam sağolsun. hangi parkeden kazırlar beni bilmiyorum.
abbam geçmiş olsun
canım suda beklet. hem üstünün tozu toprağı koruyucusu gider. hemde şekeri dağılır
Sağol canım, hiç aklıma gelmediGeçmiş olsun canım tanyonuna baksaydın düşmüş olabilir mi acaba
Aslında hiç az yemiyorum, hatta biraz azaltmayı bile düşünüyorum. Çeşit az dursana miktar fazla oluyorKuzum ben demistim kendine dikkat et diye. Yediklerin az mi geliyor acaba. Tansiyonun falan mı düştü?
Oğlumu büyütürken sırf bu yüzden zayiflamistim 57 kilolalara düştüm uykusuzluktan. Ben uykusuzluga hic gelemiyorum.
Oy yerim onu benMaşallah benim oğlum uykucu ya be de çok severim uykuyu
Daha önce benim rakibimdi beni yerle bir etti. Onu fark ettiyse
Abimin dediği gibiGeçmiş olsun gülüm şimdi nasılsın
Benbu sabahki kilom 60.3'tü.
benim gibi her sabah tartılmaktan kendini alamayan var mı acaba başka
kime söylesem bunu yapma diyor. diyetisyenim de çok kızardı. ama ben böyle kendimi motive ediyorum. tabi geç saatte yemek yediğimde ve yüksek çıktığında yüzüm düşmüyor değil..
1-2 gün hepsi farklı içtim. şimdi daha sade içeceğim. çok çeşit olmayacak. takviye olarak da kalp ve beyin sağlığı için bir süre sadece öğlen akşam 1 er tane omega3 içeceğim o kadar. düzene girer umarım dün gece yatmadan önce ölçtüm. tansiyon yine düşüktü nabız da 50 ye düşmüştü. bu sabah da yine tansiyon 98 e 70 nabız 50 ydiYok içtiğin çaylara bilindik dedin ya o yüzden dedim. Bilindik şeyler yada normal de sürekli tükettiğim şeyler de dokunabiliyor belki tam atılamıyordur. Birikme oluyordur
salatalık artı yapmaz canım. çok tuzlu olmadığı sürece ki tuz da zaten sadece ödem yapar.Kızlar fikir istiyorum aklıma birsey takıldı. Ben dün ilk defa sahurda salatalık yedim acaba bunla alakalı bir artış olabilirmi. Artı oyuzden olabilirmi. Şimdide yedim
regl dönemleri çok sinir bozucu oluyor.Bence de olmadı da gel sen bunu benim irademe anlatbugün yarın regl olucam, önüme deve koysalar yerim, o derece iştahım açıldı
geçmiş olsun canım. senin de tansiyonun ya da kan şekerin mi düştü kiBu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Antredeydim, hemen olduğum yere uzandım, biraz kendimi toplayınca yattım.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Dünkü yemeklerin aynısını yedim, hatta daha az
Sadece canım peynir istedi diye pilavı peynirle yedim. Dune göre daha şiş olduğumu hissettim fakat çok rahatsız olmadım.
Namazı gayet rahat kıldım.
Niye öyle oldu anlamadım
hergün hurma incir yemeyin bence. bayıyor. 1 avuç çiğ kuruyemiş seçeneği daha makul. ayrıca daha tok tutar.2 ci seviye benide zorlamaya başladi...incir hurma baydi artik...hele hurma çok tatli baklava yiyorum sanki..dediğin gibi inşallah 3 cü seviye daha iyi geçer
benim de evde vardı. n11 den de 2 ayrı çeşit getirttim. yeter bana. zaten oturup kalkıp hurma yemeyeceğim. ama hurmayı çok severim.Evet gördüm..ama biz aldik büyük bir paket medine hurmasi türk marketinden..oda güzel.
yeşil çay aslında çok içersen tansiyon yükseltir. ben beyaz çay ve yeşil çayı 1 günde ortalama 2 kupa içiyorum. sabah öğle ya da akşam. içmediğim günler de var ama. aynı yaprağı demliyorum. benimkiler 2-3 defa demlenebiliyor. tabi 2. dem de tadı daha hafifliyor. işte dediğim gibi çay çeşitlerini gün içinde çok karıştırmayacağım. bir bakacağım.Ben cok nadir yeşil çay içerim Tansiyonumu cok düşürür bitki çaylarını Bi müddet kes Bi dene kendini
Bilmiyorumki neden oldu?merhaba kızlarrr
1-2 gün hepsi farklı içtim. şimdi daha sade içeceğim. çok çeşit olmayacak. takviye olarak da kalp ve beyin sağlığı için bir süre sadece öğlen akşam 1 er tane omega3 içeceğim o kadar. düzene girer umarım dün gece yatmadan önce ölçtüm. tansiyon yine düşüktü nabız da 50 ye düşmüştü. bu sabah da yine tansiyon 98 e 70 nabız 50 ydibilemedim valla.
salatalık artı yapmaz canım. çok tuzlu olmadığı sürece ki tuz da zaten sadece ödem yapar.
regl dönemleri çok sinir bozucu oluyor.
geçmiş olsun canım. senin de tansiyonun ya da kan şekerin mi düştü ki
hergün hurma incir yemeyin bence. bayıyor. 1 avuç çiğ kuruyemiş seçeneği daha makul. ayrıca daha tok tutar.
benim de evde vardı. n11 den de 2 ayrı çeşit getirttim. yeter bana. zaten oturup kalkıp hurma yemeyeceğim. ama hurmayı çok severim.
yeşil çay aslında çok içersen tansiyon yükseltir. ben beyaz çay ve yeşil çayı 1 günde ortalama 2 kupa içiyorum. sabah öğle ya da akşam. içmediğim günler de var ama. aynı yaprağı demliyorum. benimkiler 2-3 defa demlenebiliyor. tabi 2. dem de tadı daha hafifliyor. işte dediğim gibi çay çeşitlerini gün içinde çok karıştırmayacağım. bir bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?