Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oyyy kuzum maşallah

Sende benim gibi kocaya düşkünsün evlada düşkünsün. Bende severim sarılalıp öpüşelim. Benim oğlanlarda öyle. Bazen eşimi kızdırmak için derim. Yorgana sarıldığın kadar bana sarılmıyorsun diye la havle diyor
Gıcıklık işte kimle uğraşcam

Ya maşallah canimm en güzel zamanları iyi degerlendir. benim ki koca adam oldu ama hala bebek gibi sarılıp öpüşüyoruz biz de. Ama sabah uykusunu hala pek seğmez

Geçmiş olsun gülüm şimdi nasılsın

bu sabahki kilom 60.3'tü.

benim gibi her sabah tartılmaktan kendini alamayan var mı acaba başka

kime söylesem bunu yapma diyor. diyetisyenim de çok kızardı. ama ben böyle kendimi motive ediyorum. tabi geç saatte yemek yediğimde ve yüksek çıktığında yüzüm düşmüyor değil..

Sağol canım

Aslında hiç az yemiyorum, hatta biraz azaltmayı bile düşünüyorum. Çeşit az dursana miktar fazla oluyor

Oy yerim onu ben

Ben
Ama ikindi vakti tartılıyorum

merhaba kızlarrr

Yok içtiğin çaylara bilindik dedin ya o yüzden dedim. Bilindik şeyler yada normal de sürekli tükettiğim şeyler de dokunabiliyor belki tam atılamıyordur. Birikme oluyordur
1-2 gün hepsi farklı içtim. şimdi daha sade içeceğim. çok çeşit olmayacak. takviye olarak da kalp ve beyin sağlığı için bir süre sadece öğlen akşam 1 er tane omega3 içeceğim o kadar. düzene girer umarım dün gece yatmadan önce ölçtüm. tansiyon yine düşüktü nabız da 50 ye düşmüştü. bu sabah da yine tansiyon 98 e 70 nabız 50 ydi bilemedim valla.
Kızlar fikir istiyorum aklıma birsey takıldı. Ben dün ilk defa sahurda salatalık yedim acaba bunla alakalı bir artış olabilirmi. Artı oyuzden olabilirmi. Şimdide yedim
salatalık artı yapmaz canım. çok tuzlu olmadığı sürece ki tuz da zaten sadece ödem yapar.
Bence de olmadı da gel sen bunu benim irademe anlat bugün yarın regl olucam, önüme deve koysalar yerim, o derece iştahım açıldı
regl dönemleri çok sinir bozucu oluyor.
geçmiş olsun canım. senin de tansiyonun ya da kan şekerin mi düştü ki
2 ci seviye benide zorlamaya başladi...incir hurma baydi artik...hele hurma çok tatli baklava yiyorum sanki..dediğin gibi inşallah 3 cü seviye daha iyi geçer
hergün hurma incir yemeyin bence. bayıyor. 1 avuç çiğ kuruyemiş seçeneği daha makul. ayrıca daha tok tutar.
Evet gördüm..ama biz aldik büyük bir paket medine hurmasi türk marketinden..oda güzel.
benim de evde vardı. n11 den de 2 ayrı çeşit getirttim. yeter bana. zaten oturup kalkıp hurma yemeyeceğim. ama hurmayı çok severim.
Ben cok nadir yeşil çay içerim Tansiyonumu cok düşürür bitki çaylarını Bi müddet kes Bi dene kendini
yeşil çay aslında çok içersen tansiyon yükseltir. ben beyaz çay ve yeşil çayı 1 günde ortalama 2 kupa içiyorum. sabah öğle ya da akşam. içmediğim günler de var ama. aynı yaprağı demliyorum. benimkiler 2-3 defa demlenebiliyor. tabi 2. dem de tadı daha hafifliyor. işte dediğim gibi çay çeşitlerini gün içinde çok karıştırmayacağım. bir bakacağım.

Bilmiyorumki neden oldu?
Tansiyon ölçmek hiç aklıma gelmedi
Benimki geldi geçti bidaha kaç ay sonra başına gelir bilmem.
Sen kendine çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…