Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

takımın bi egzersiz programı var mı :) yoksa oluşturalım mı :)
kadın egzersizi diye bi uygulama var uygulama ile birlikte egzersiz yapıyorsun kaç kcal yaktığını hesaplıyor. uygulamayı birlikte kullanıp buraya sonuçları yazıp birbirimizle yarışalım mı :)
tutmayın beni

O uygulamayi ben yapiyordum..3 aylikti program ..o bitti yenidine başlayacağim bugün..kaç gündür dinlendim yeter...ama önce isinmam için lesli yapiyorum 1 mil

bu hafta serbest gün hic tad vermedi yemesem daha iyiydi :)

ev yapimi tavuk dürüm ve dondurma yedim, bidaha dondurma yemiycem karpuz yerim daha iyi
Şerbetli tatlilardan yemeğinde ne yerseniz yiğin...bende pasta yapcam eşimin doğum gününe ondan yerim 1 dilim

Kocaya düşkün değilim artık bıraktım artık ne hali varsa görsün

Hayirli mutlu sabahlar hepimize...güzel bir günümüz olur inşallah....ortalik biraz düzene girsin eskisi gibi yine kaçamaklari not edeceğim...yine siki takibe alcsm sizi
Yarindan ittibaren burda okullarda 7 8 9.cu ve 10 cu siniflar açiliyor....2 çocuğum okula başlayacaklar tekrar..küçüklerinki daha belli değil...

siz farklı bir ülkedesiniz sanırım neredesiniz ?

Neyse ben yine sporuma devam edeyim..yine program 3 ay sürecek..1. Seviye kolay geçiyor daha iyi..oruçluyken fazla yorulmam

aynı programmı acaba 7x4 lük zorlu görev bölümünü mü yapıyorsunuz o çok zor değil mi ben 2.günü bile zor yaptım 3 ay nasıl yaptınız

Bilmiyorumki neden oldu?
Tansiyon ölçmek hiç aklıma gelmedi
Benimki geldi geçti bidaha kaç ay sonra başına gelir bilmem.
Sen kendine çok dikkat et
ani tansiyon ve şeker düşüşleri yapar öyle aklında olsun.
valla ben de belli aralıklarla hep ölçüyorum. sabah düşük çıktı. az önce yemek yedim. 14.30 gibi yine ölçeceğim. bakalım kaç çıkacak. akşam üzeri leslie yaparım. dün istedim ama valla gözüm almadı hem spor hem duşu. gidip duş aldım. ama bugün yaparım leslieyi. ölçüp durucaz bu hafta napalım
bu hafta serbest gün hic tad vermedi yemesem daha iyiydi :)

ev yapimi tavuk dürüm ve dondurma yedim, bidaha dondurma yemiycem karpuz yerim daha iyi
bence de meyve daha iyi ya da fit dondurma yap. muz, kuruyemiş, kırmız meyveler, tahin vs ile. bak onlar da çok çok güzel oluyor. hem sağlıklı.

İncir zeytin kürü yapıyorum. O bana içiriyor. Yoksa 1 bardak su içmeden günü bitirebiliyorum
O nasıl bir kür?
Benim de öyle bir yandan da çok içmek istemşyorum ne kadar çok su o kadar da wc minikle evde yalnız olduğumda sorun oluyor bana
Şu sıralar yapmıyorum ama en motive eden şeylerden biridir. Her gün tartılmak ve not etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…