Ben
Ama ikindi vakti tartılıyorum
O uygulamayi ben yapiyordum..3 aylikti program ..o bitti yenidine başlayacağim bugün..kaç gündür dinlendim yeter...ama önce isinmam için lesli yapiyorum 1 miltakımın bi egzersiz programı var mı :) yoksa oluşturalım mı :)
kadın egzersizi diye bi uygulama var uygulama ile birlikte egzersiz yapıyorsun kaç kcal yaktığını hesaplıyor. uygulamayı birlikte kullanıp buraya sonuçları yazıp birbirimizle yarışalım mı :)
tutmayın beni
Şerbetli tatlilardan yemeğinde ne yerseniz yiğin...bende pasta yapcam eşimin doğum gününe ondan yerim 1 dilimbu hafta serbest gün hic tad vermedi yemesem daha iyiydi :)
ev yapimi tavuk dürüm ve dondurma yedim, bidaha dondurma yemiycem karpuz yerim daha iyi
Kocaya düşkün değilim artıkSende benim gibi kocaya düşkünsün evlada düşkünsün. Bende severim sarılalıp öpüşelim. Benim oğlanlarda öyle. Bazen eşimi kızdırmak için derim. Yorgana sarıldığın kadar bana sarılmıyorsun diye la havle diyor
Gıcıklık işte kimle uğraşcam
Hayirli mutlu sabahlar hepimize...güzel bir günümüz olur inşallah....ortalik biraz düzene girsin eskisi gibi yine kaçamaklari not edeceğim...yine siki takibe alcsm sizi
Yarindan ittibaren burda okullarda 7 8 9.cu ve 10 cu siniflar açiliyor....2 çocuğum okula başlayacaklar tekrar..küçüklerinki daha belli değil...
Aman boşver canim...düşkün olunca daha çok havalara giriyor bazilari...bende biraktim benimkini kendi haline...onlarlanmi uğraşacağiz..Kocaya düşkün değilim artıkbıraktım artık ne hali varsa görsün
Almanya Baden würtemberg eyaletindesiz farklı bir ülkedesiniz sanırım neredesiniz ?
Geç bile kaldınKocaya düşkün değilim artıkbıraktım artık ne hali varsa görsün
sevmem zaten serbetli tatli :) afiyet olsunŞerbetli tatlilardan yemeğinde ne yerseniz yiğin...bende pasta yapcam eşimin doğum gününe ondan yerim 1 dilim
ben günde 2435678909876 defa tartiliyorumben de oruçlu olduğumda ikindi vakti oruç tutmadığımda sabah tartılıyorum. oruca ara verdiğim için bu haftanın birincisi olacağım
Neyse ben yine sporuma devam edeyim..yine program 3 ay sürecek..1. Seviye kolay geçiyor daha iyi..oruçluyken fazla yorulmam
yalnız olmadığıma çok sevindimben günde 2435678909876 defa tartiliyorum
ani tansiyon ve şeker düşüşleri yapar öyle aklında olsun.Bilmiyorumki neden oldu?
Tansiyon ölçmek hiç aklıma gelmedi
Benimki geldi geçti bidaha kaç ay sonra başına gelir bilmem.
Sen kendine çok dikkat et
bence de meyve daha iyi ya da fit dondurma yap. muz, kuruyemiş, kırmız meyveler, tahin vs ile. bak onlar da çok çok güzel oluyor. hem sağlıklı.bu hafta serbest gün hic tad vermedi yemesem daha iyiydi :)
ev yapimi tavuk dürüm ve dondurma yedim, bidaha dondurma yemiycem karpuz yerim daha iyi
ben günde 2435678909876 defa tartiliyorum
O nasıl bir kür?İncir zeytin kürü yapıyorum. O bana içiriyor. Yoksa 1 bardak su içmeden günü bitirebiliyorum
Şu sıralar yapmıyorum ama en motive eden şeylerden biridir. Her gün tartılmak ve not etmekbu sabahki kilom 60.3'tü.
benim gibi her sabah tartılmaktan kendini alamayan var mı acaba başka
kime söylesem bunu yapma diyor. diyetisyenim de çok kızardı. ama ben böyle kendimi motive ediyorum. tabi geç saatte yemek yediğimde ve yüksek çıktığında yüzüm düşmüyor değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?