- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yapabilirsen, vaktin varsa sen oluştur, belki kendimi mecbur hissedip uygularimtakımın bi egzersiz programı var mı :) yoksa oluşturalım mı :)
kadın egzersizi diye bi uygulama var uygulama ile birlikte egzersiz yapıyorsun kaç kcal yaktığını hesaplıyor. uygulamayı birlikte kullanıp buraya sonuçları yazıp birbirimizle yarışalım mı :)
tutmayın beni
Oh ne güzel, demekki vücut hazır gıdaları artık istemiyorbu hafta serbest gün hic tad vermedi yemesem daha iyiydi :)
ev yapimi tavuk dürüm ve dondurma yedim, bidaha dondurma yemiycem karpuz yerim daha iyi
O nasıl bir kür?
Benim de öyle bir yandan da çok içmek istemşyorumne kadar çok su o kadar da wc minikle evde yalnız olduğumda sorun oluyor bana
Şu sıralar yapmıyorum ama en motive eden şeylerden biridir. Her gün tartılmak ve not etmek
[/QUOTE
Canım sabah ve akşam öğününden önce 1 incir 7 zeytin 500 ml su içiyorsun.
Şu sporun görselini atarmısın?
Yok canim benimki farkli..1 ci seviye 15 dakika..2 seviye 30 dakika ..3 seviye 45 dakika kadar sürüyor .biraz zor oluyor ama sonuca değer..çok faydasini gördüm ben..göbeğim popom kalçalarim sıkılaşti...3 ay sonra dahada sıkılaşir umarim...burda resim paylaşmiştim bikaç gün önce...aynı programmı acaba 7x4 lük zorlu görev bölümünü mü yapıyorsunuz o çok zor değil mi ben 2.günü bile zor yaptım 3 ay nasıl yaptınız
Yapabilirsen, vaktin varsa sen oluştur, belki kendimi mecbur hissedip uygularim
yok ya okadarda degilOh ne güzel, demekki vücut hazır gıdaları artık istemiyor
Acaba bende Türkiye de külahta yenen dondurmadan vazgecermiyim
yahu benim dolap ta büyük ama olmuyor işte. Sırf bu kadar büyük dolap bulsmadığım için yenisini almayıp eskisiyle idare ediyorum. Nevresim falan ütüleyemem canıma susamadım dahaDünde ben ütü yaptım
Tam 24 tane tişört, 3 nevresim ütüledim
Hâlâ ütüyü kaldırmadım
Son çamaşırları yıkadım onlarida ütüleyip kkaldıracam.
Ben artık kışlık yazlık ayırmıyorum dolap büyük olunca hepsi sığıyor.
Bazı çok kalın olanları arkaya yollayıp inceleri öne alıyorum o kadar
geçmiş olsun gezginim. Daha iyisin inşallah??Bu gece 12 buçuk gibi çok kötü oldum, midem bulandı, gözüm karardı, vücudumdaki bütün kan sanki ayaklarıma indi.
Antredeydim, hemen olduğum yere uzandım, biraz kendimi toplayınca yattım.
Şimdi çok şükür iyiyim.
Dünkü yemeklerin aynısını yedim, hatta daha az
Sadece canım peynir istedi diye pilavı peynirle yedim. Dune göre daha şiş olduğumu hissettim fakat çok rahatsız olmadım.
Namazı gayet rahat kıldım.
Niye öyle oldu anlamadım
inşallah canımInsallha canım ya. Sende iradene sahip çıkmalisin kilon oldukça yüksek.. Sole Bi 10 kilo ver istediğini yeteri miktar da yersin ilerde.
sorma gezo ya en sonunda imdaaat diye bağıracam. Karantina karantina da adam otursa bi totosunun üzerine. Şunu da yapalım bunu da yapalım off.. Şekerpare yapıyor yine içerideObez bizim eski kızlardan
Çok güzel kilo verecek o eminim
Sizleri bozan karantina ve erkek, çocuk herkesin evde olması.
Benim oğlanlar işe başladı, darısı babalarına.
Dün adamın canı kaç çeşit tatlı istedi.
Sağolsun kızım yapmış, Eve de yolladı.
Bikaç gün sesi çıkmaz
monişim sen kilo veremesem de kaçamak da yapsam bir kere ağzını açıp bir şey demedin ama buNe demek istiyosun kızzz
İki gün sonra yine düşme sakın peşineKocaya düşkün değilim artıkbıraktım artık ne hali varsa görsün
(Abbamla ilgili düşüncelerimiz aynı)yahu benim dolap ta büyük ama olmuyor işte. Sırf bu kadar büyük dolap bulsmadığım için yenisini almayıp eskisiyle idare ediyorum. Nevresim falan ütüleyemem canıma susamadım daha
geçmiş olsun gezginim. Daha iyisin inşallah??
inşallah canım
sorma gezo ya en sonunda imdaaat diye bağıracam. Karantina karantina da adam otursa bi totosunun üzerine. Şunu da yapalım bunu da yapalım off.. Şekerpare yapıyor yine içerideiyi dileklerin için sağol beni iyi tanımışsın
monişim sen kilo veremesem de kaçamak da yapsam bir kere ağzını açıp bir şey demedin ama bugezegenfeza öyle mi canını okur. Hele bunun bir kankası vardı yasmin o olsa iflahımı keser. O yüzden şükür sana denk geldim minnoşum benim
Ben de senden özendim gittim tartildim 68.8 ilk defa 68 i görmüş oldum bugünbu sabahki kilom 60.3'tü.
benim gibi her sabah tartılmaktan kendini alamayan var mı acaba başka
kime söylesem bunu yapma diyor. diyetisyenim de çok kızardı. ama ben böyle kendimi motive ediyorum. tabi geç saatte yemek yediğimde ve yüksek çıktığında yüzüm düşmüyor değil..
darısı 67 nin başına :)))Ben de senden özendim gittim tartildim 68.8 ilk defa 68 i görmüş oldum bugün
suan migdem feci sekilde yaniyor ya,öglen hurma ve limonlu yesil cay ictim saniirm limon dokunuyor bana gecen günde limonlu su ictigimde migdem yanmisti ,biraz daha gözlemlemem lazim
evet sanirim ama söylede bisey var aclik sonrasi ictigim liomunlu su hic rahatsiz etmemisti ,öğün dolu olmayınca limon mideye dokunabiliyor canım.
evet sanirim ama söylede bisey var aclik sonrasi ictigim liomunlu su hic rahatsiz etmemisti ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?