Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yapabilirsen, vaktin varsa sen oluştur, belki kendimi mecbur hissedip uygularim

bu hafta serbest gün hic tad vermedi yemesem daha iyiydi :)

ev yapimi tavuk dürüm ve dondurma yedim, bidaha dondurma yemiycem karpuz yerim daha iyi
Oh ne güzel, demekki vücut hazır gıdaları artık istemiyor
Acaba bende Türkiye de külahta yenen dondurmadan vazgecermiyim

aynı programmı acaba 7x4 lük zorlu görev bölümünü mü yapıyorsunuz o çok zor değil mi ben 2.günü bile zor yaptım 3 ay nasıl yaptınız
Yok canim benimki farkli..1 ci seviye 15 dakika..2 seviye 30 dakika ..3 seviye 45 dakika kadar sürüyor .biraz zor oluyor ama sonuca değer..çok faydasini gördüm ben..göbeğim popom kalçalarim sıkılaşti...3 ay sonra dahada sıkılaşir umarim...burda resim paylaşmiştim bikaç gün önce...

ilk 3 ay yaptiğkm program buydu..beni en çok zotlayan süpermen hareketiydi..umarim yeni indirdiğim programda o hareket yoktur...
Buda yeni inditdiğim program..oda 3 ay sürecek

yahu benim dolap ta büyük ama olmuyor işte. Sırf bu kadar büyük dolap bulsmadığım için yenisini almayıp eskisiyle idare ediyorum. Nevresim falan ütüleyemem canıma susamadım daha

geçmiş olsun gezginim. Daha iyisin inşallah??

Insallha canım ya. Sende iradene sahip çıkmalisin kilon oldukça yüksek.. Sole Bi 10 kilo ver istediğini yeteri miktar da yersin ilerde.
inşallah canım

sorma gezo ya en sonunda imdaaat diye bağıracam. Karantina karantina da adam otursa bi totosunun üzerine. Şunu da yapalım bunu da yapalım off.. Şekerpare yapıyor yine içeride iyi dileklerin için sağol beni iyi tanımışsın

Ne demek istiyosun kızzz
monişim sen kilo veremesem de kaçamak da yapsam bir kere ağzını açıp bir şey demedin ama bu gezegenfeza öyle mi canını okur. Hele bunun bir kankası vardı yasmin o olsa iflahımı keser. O yüzden şükür sana denk geldim minnoşum benim

(Abbamla ilgili düşüncelerimiz aynı)
Feza ablama laf yok

suan migdem feci sekilde yaniyor ya,öglen hurma ve limonlu yesil cay ictim saniirm limon dokunuyor bana gecen günde limonlu su ictigimde migdem yanmisti ,biraz daha gözlemlemem lazim

Ben de senden özendim gittim tartildim 68.8 ilk defa 68 i görmüş oldum bugün

evet sanirim ama söylede bisey var aclik sonrasi ictigim liomunlu su hic rahatsiz etmemisti ,

doğrudur. ben bir süre günde 2 öğün normal besleneceğim. tek hurma , incir falan yemeyeceğim. bir düzene gireyim. sinir oldum aslında ne güzel devam ederim diyordum. bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…