Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

suan migdem feci sekilde yaniyor ya,öglen hurma ve limonlu yesil cay ictim saniirm limon dokunuyor bana gecen günde limonlu su ictigimde migdem yanmisti ,biraz daha gözlemlemem lazim
Canım hemen ardına istersen gaviskon iç garanti olur dokunmaz inan harika geliyor
Ben de senden özendim gittim tartildim 68.8 ilk defa 68 i görmüş oldum bugün
Gözün aydın canım hedefe az kaldı desene
doğrudur. ben bir süre günde 2 öğün normal besleneceğim. tek hurma , incir falan yemeyeceğim. bir düzene gireyim. sinir oldum aslında ne güzel devam ederim diyordum. bakalım.
Noldu canım şikayetin mi var.
Bende biraz daha fazla yemeğe karar verdim yoksa tuvalete çıkamıyorum günlük. Dün makarna yedim 12 gibi 4 kaşık falan bugün çok iyi tuvalete çıktım. Dusundum ki zaten günlük 1200 kalori asmiyorum neden bu kadar kisiyorum. Bu sefer tuvalete çıkmamak benim motive mi yerle bir ediyor. Zaten ben 6 kiloyu verirken asla kismadim.

bugün buna takıldım kaldım

Ben popcuyum benim gençliğimde yani soleeee 2008 2009 civari pop slow vardı ben bu yaşta bile gokhanciyim bazı ses tonları muhteşem.
Mesela Tarkan eskiden muhteşem müzikler yapardı yer yerinden oynardı. Eski popcular fisss artık neden acep anlamadim

yok işte bu tansiyon ve nabız düşüklüğü... bir süre takip edeceğim. öğlen öğünüm yumurtalı, peynirli, zeytinli kahvaltı olacak. salı falan oruca başlayacaktım ama zorlar mı bilemedim bu durumda. bakalım hayırlısı olsun.

Ohooo nevresim neki
Havlu, atlet hepsini ütülüyordum
Havlu çok kırışırsa yine ütülerim yoksa katlayıp kaldırırım

Iyiyim çok şükür, geldi geçti

Valla neyseki bizim iftar, sahur arası kısa
Arada çerez yerse yeterli geliyor

Yok kız eski eli sopalı halim kalmadı
Sagolsun aeben i tanıdıktan sonra sopayı bıraktım

Kuzum nevresim havlu atlet ütü müü aman Allahım gömlek pantolonu zor ütülüyorum işin mi yok bacım katlarken elinle düzelt gitsin yahu

Dene bakalım canım denemeden bilemessin haklisin

Kuzum nevresim havlu atlet ütü müü aman Allahım gömlek pantolonu zor ütülüyorum işin mi yok bacım katlarken elinle düzelt gitsin yahu
Atletleri tamamen bıraktım
Havlu, çok karışanları ütülüyorum
Nevresim, bir sefer aman kırışmamış ütülemeyim dedim, içime sinmedi

Kızlar fazla fazla iş yaparak hayatınızı çöpe atmayın. Temiz olmak sadece önemli olan. dağınık olmuş kırisik olmuş. Ömür geçiyor. Kimse bize kraliçe tacı takmıyor hersey 4 4 luk olunca kimse tebrik etmiyor kimse teşekkür etmiyor. Geçen facede gördüm kadın ben villada kullanmazdim dizlerim üstüne çöker silerdim dedi. Okdar pismanimki iki dizimde pert durumda kemiklerim incelmis dedi. Keşke yapmasaydım dedi. Sağlıktan önemli birsey yok. Tabiki giydiklerimizi utulucezde nevresim atlet kilot falan abartı yazık günah zamanınıza. Eğer ipten zamanında alıp hemen katlarsaniz zaten kirismasi mümkün değil. Amannn kirissada kirissin yani

Aeben naptı sana ?
Ben böylemiydim diyorsun?

Ba
Bazen bende abartı yaptığım işler oluyor sonra diyorum aman millet yapmıyor daha kıymetli bize madalya takan da yok diyorum yaş ilerledikçe savsakladım biraz benim için dagınık olmuyacak birde mutfak ve banyom temiz olacak

Aynen canım kendin değerlisin en çok.
Temizlik çok önemli ama yeterince. Mutfak zaten nerdeyse yaşam alanı.
Benim için dağınık olacak çünkü çocuğum var. Yaşanan ev dağınık olur çocuk uyuyunca toplanır bizde böle.
Yaş ilerledikçe tecrübe artıyor oyuzden

bu konuda katılıyorum sana edacım. kendine eziyet ettiğine değmez.
rahmetli anneannem iç çamaşıra kadar ütülerdi zamanında. teyzem de öyle. annem çok önceleri ağına basar geçerdi. ama atletleri ütülerdi. bana iç çamaşırı ütülemek saçma geliyor. zaten tüm çamaşırları makineden çıktıktan sonra bekletmeden hemen asıyoruz. şimdi hepimiz güzelce çırpıp kırışıklığa meydan vermeden asıyoruz. güzelce katlayıp koyuyoruz. dolayısıyla iç çamaşırı ve atleti ütülemiyoruz. havlulara, yastık kılıflarına, çarşaflara ve nevresimlere ise katlayıp hızlı hızlı basıp geçiyoruz. güzel de açılıyorlar.
ev temizliği desen ayarında. çok şükür normal temizlik yapılıyor. herşeyimiz tertemiz. ama elimizde elektrik süpürgesi, toz bezi, cam bezi gezmiyoruz. sürekli halı silmiyoruz. sürekli cam silmiyoruz. kirlenince. halıları vakti gelince yıkamaya veriyoruz. çok da güzel geliyorlar.

zaten normal temizliği düzgün yapınca elinde sürekli bezle viledayla gezmeye de gerek yok.

Kızlar ben dün 78 e doğru çıktım şok olmustum. Bugün 77.1 çıktım şükür okdar mutluyunki kısmı cam bundan sonra onu anladım. Tuvalete çıkmak çok iyi oldu. Az yiyince olmuyor olmuyor bide üstüne artı çık. Hem yeme hem artı çok oh valla. Bu arada ilk defa artı gördüm. Bi kaçınızi çok iyi anladım

Çok haklısın canım
Önce sağlık
Ama ben ipe asmıyorum, kurutma kullanıyorum
Üstelik çamaşır makinesi de kurutmada bodrumda, biteni hemen çıkarma şansım herzaman olmuyor.
Hele hele akşam karanlıkta hiç gidemem.
Neyse, yinede eskiye bakarak titizliği bıraktım.
Ha yerde silmiyorum edacim, bütün odalar halıfleks, mutfak wc hariç.
Süpür çık. Daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…