Canım hemen ardına istersen gaviskon iç garanti olur dokunmaz inan harika geliyorsuan migdem feci sekilde yaniyor ya,öglen hurma ve limonlu yesil cay ictim saniirm limon dokunuyor bana gecen günde limonlu su ictigimde migdem yanmisti ,biraz daha gözlemlemem lazim
Gözün aydın canım hedefe az kaldı deseneBen de senden özendim gittim tartildim 68.8 ilk defa 68 i görmüş oldum bugün
Noldu canım şikayetin mi var.doğrudur. ben bir süre günde 2 öğün normal besleneceğim. tek hurma , incir falan yemeyeceğim. bir düzene gireyim. sinir oldum aslında ne güzel devam ederim diyordum. bakalım.
Ben popcuyumbugün buna takıldım kaldım
Noldu canım şikayetin mi var.
Bende biraz daha fazla yemeğe karar verdim yoksa tuvalete çıkamıyorum günlük. Dün makarna yedim 12 gibi 4 kaşık falan bugün çok iyi tuvalete çıktım. Dusundum ki zaten günlük 1200 kalori asmiyorum neden bu kadar kisiyorum. Bu sefer tuvalete çıkmamak benim motive mi yerle bir ediyor. Zaten ben 6 kiloyu verirken asla kismadim.
Ohooo nevresim nekiyahu benim dolap ta büyük ama olmuyor işte. Sırf bu kadar büyük dolap bulsmadığım için yenisini almayıp eskisiyle idare ediyorum. Nevresim falan ütüleyemem canıma susamadım daha
geçmiş olsun gezginim. Daha iyisin inşallah??
inşallah canım
sorma gezo ya en sonunda imdaaat diye bağıracam. Karantina karantina da adam otursa bi totosunun üzerine. Şunu da yapalım bunu da yapalım off.. Şekerpare yapıyor yine içerideiyi dileklerin için sağol beni iyi tanımışsın
monişim sen kilo veremesem de kaçamak da yapsam bir kere ağzını açıp bir şey demedin ama bugezegenfeza öyle mi canını okur. Hele bunun bir kankası vardı yasmin o olsa iflahımı keser. O yüzden şükür sana denk geldim minnoşum benim❤
Evet gözlemle bakalım suçlu limonmusuan migdem feci sekilde yaniyor ya,öglen hurma ve limonlu yesil cay ictim saniirm limon dokunuyor bana gecen günde limonlu su ictigimde migdem yanmisti ,biraz daha gözlemlemem lazim
Oh ne güzelBen de senden özendim gittim tartildim 68.8 ilk defa 68 i görmüş oldum bugün
Kuzum nevresim havlu atlet ütü müü aman Allahım gömlek pantolonu zor ütülüyorum işin mi yok bacım katlarken elinle düzelt gitsin yahuOhooo nevresim neki
Havlu, atlet hepsini ütülüyordum
Havlu çok kırışırsa yine ütülerim yoksa katlayıp kaldırırım
Iyiyim çok şükür, geldi geçti
Valla neyseki bizim iftar, sahur arası kısa
Arada çerez yerse yeterli geliyor
Yok kız eski eli sopalı halim kalmadı
Sagolsunaeben i tanıdıktan sonra sopayı bıraktım
Dene bakalım canım denemeden bilemessin haklisinyok işte bu tansiyon ve nabız düşüklüğü... bir süre takip edeceğim. öğlen öğünüm yumurtalı, peynirli, zeytinli kahvaltı olacak. salı falan oruca başlayacaktım ama zorlar mı bilemedim bu durumda. bakalım hayırlısı olsun.
Atletleri tamamen bıraktımKuzum nevresim havlu atlet ütü müü aman Allahım gömlek pantolonu zor ütülüyorum işin mi yok bacım katlarken elinle düzelt gitsin yahu
Aeben naptı sana ?Ohooo nevresim neki
Havlu, atlet hepsini ütülüyordum
Havlu çok kırışırsa yine ütülerim yoksa katlayıp kaldırırım
Iyiyim çok şükür, geldi geçti
Valla neyseki bizim iftar, sahur arası kısa
Arada çerez yerse yeterli geliyor
Yok kız eski eli sopalı halim kalmadı
Sagolsunaeben i tanıdıktan sonra sopayı bıraktım
Alışkanlık haline geldiği için içine sinmiyor demekkiAtletleri tamamen bıraktım
Havlu, çok karışanları ütülüyorum
Nevresim, bir sefer aman kırışmamış ütülemeyim dedim, içime sinmedi
Bazen bende abartı yaptığım işler oluyor sonra diyorum aman millet yapmıyor daha kıymetli bize madalya takan da yok diyorum yaş ilerledikçe savsakladım biraz benim için dagınık olmuyacak birde mutfak ve banyom temiz olacakKızlar fazla fazla iş yaparak hayatınızı çöpe atmayın. Temiz olmak sadece önemli olan. dağınık olmuş kırisik olmuş. Ömür geçiyor. Kimse bize kraliçe tacı takmıyor hersey 4 4 luk olunca kimse tebrik etmiyor kimse teşekkür etmiyor. Geçen facede gördüm kadın ben villada kullanmazdim dizlerim üstüne çöker silerdim dedi. Okdar pismanimki iki dizimde pert durumda kemiklerim incelmis dedi. Keşke yapmasaydım dedi. Sağlıktan önemli birsey yok. Tabiki giydiklerimizi utulucezde nevresim atlet kilot falan abartı yazık günah zamanınıza. Eğer ipten zamanında alıp hemen katlarsaniz zaten kirismasi mümkün değil. Amannn kirissada kirissin yani
Aynen canım kendin değerlisin en çok.Ba
Bazen bende abartı yaptığım işler oluyor sonra diyorum aman millet yapmıyor daha kıymetli bize madalya takan da yok diyorum yaş ilerledikçe savsakladım biraz benim için dagınık olmuyacak birde mutfak ve banyom temiz olacak
Bakalım bazen iniş çıkışlar olabiliyor insallah diyelimGözün aydın canım hedefe az kaldı desene
Kızlar fazla fazla iş yaparak hayatınızı çöpe atmayın. Temiz olmak sadece önemli olan. dağınık olmuş kırisik olmuş. Ömür geçiyor. Kimse bize kraliçe tacı takmıyor hersey 4 4 luk olunca kimse tebrik etmiyor kimse teşekkür etmiyor. Geçen facede gördüm kadın ben villada kullanmazdim dizlerim üstüne çöker silerdim dedi. Okdar pismanimki iki dizimde pert durumda kemiklerim incelmis dedi. Keşke yapmasaydım dedi. Sağlıktan önemli birsey yok. Tabiki giydiklerimizi utulucezde nevresim atlet kilot falan abartı yazık günah zamanınıza. Eğer ipten zamanında alıp hemen katlarsaniz zaten kirismasi mümkün değil. Amannn kirissada kirissin yani
Çok haklısın canımKızlar fazla fazla iş yaparak hayatınızı çöpe atmayın. Temiz olmak sadece önemli olan. dağınık olmuş kırisik olmuş. Ömür geçiyor. Kimse bize kraliçe tacı takmıyor hersey 4 4 luk olunca kimse tebrik etmiyor kimse teşekkür etmiyor. Geçen facede gördüm kadın ben villada kullanmazdim dizlerim üstüne çöker silerdim dedi. Okdar pismanimki iki dizimde pert durumda kemiklerim incelmis dedi. Keşke yapmasaydım dedi. Sağlıktan önemli birsey yok. Tabiki giydiklerimizi utulucezde nevresim atlet kilot falan abartı yazık günah zamanınıza. Eğer ipten zamanında alıp hemen katlarsaniz zaten kirismasi mümkün değil. Amannn kirissada kirissin yani
Çok hanım hanımcık yaptıAeben naptı sana ?
Ben böylemiydim diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?