Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim evde olmak hepimizi sarsti arada bi tökezlemek gayet dogal ve insancil robot degiliz sonucta, ben burda bi arkadasimla birlikte yapiyorum eger ona ihanet edecegimi düsünmeseydim simdiye 50 kere bozmustum he tabi bide siz varsiniz bozmami engelleyen ,herkes biraktigi dönem motivasyonum bayagi düsmüstü dogru söylemek gerekirse suanda cok motive oldugum söylenemez , sirf arkadas hatrina tutuyorum kendimi :)

Gulhan1 hadi bugün spora baslayalim benimde acil ihtiyacim var yoksa biraktim birakicam kilo veremedikce tabi diyeti degil moni sopayla kovalar beni listeye yeni girmisim apa yi diyorum :)
Sende spor arkadasim ol
Tamam ozaman ..şimdi 1 mil lesli yapcam..arkasindan cep teline indirdiğim göbek egsersiz programina başlayacağim

ya aslında kendimizi gergin hissetmemiz gerekir böyle kaçamaklar yaptığımızda telafi edebiliyorsak sorun etmemiz gerekir çünkü kilo vermede duygu değişimleri de önemli. pasta 1,5 dilim yemişsen bunun mutluluğu ile yarım saat leslie yaparsın olur biter :))

Kesinlikle evde olmamız bütün diyet sürecimizi etkiliyor. Şu an benim motivasyonumu en fazla etkileyen karantina durumu. Evde olmak zorunda olmasak dışarıda yürürdüm. Açık havada yürümek herkes için çok etkili. Fakat maalesef işte

Neyse, az kaldı.. Sabredelim..

Gulhan1 hadi bugün spora baslayalim benimde acil ihtiyacim var yoksa biraktim birakicam kilo veremedikce tabi diyeti degil moni sopayla kovalar beni listeye yeni girmisim apa yi diyorum :)
Sende spor arkadasim ol
Yapmayın kızlar
5 ay olacak 3 kez tam duraklama yaşadım
Şimdide hızlı gitmiyor, bırakmayı hiç düşünmedim.
Ramazanda spor yapamıyorum oda açlıktan deyil, fırsat buldukça kuran okumak için.
Hadi bakalım akşama motive olmuş mesajlarınızı okumak istiyorum

Naber

Sorun spor yapmakla bitmiyor canim...dediğim gibi bağirsaklarimizdaki zararli bakterileri besliyoruz bazi alişkanliklarimizdan vazgeçmez isek...ve kas oluşumunu durduruyoruz veya yavaşlatiyoruz buda daha fazla emek harcamamiza bizi zorluyor..ve yillarin tecrübesi olarak kisirdongü yaşama durumu oluyor ..kilo verdikten sonra tekrar kilolar geri geliyor...ben artik bu durumdan sıkıldim..hayatimda artik birşeyler değişmeli kanãtindeyim..doğum günlerine normal pasta yaparim ama diyer siradan günlerde daha sağlikli hafif tatli veya pastalari tercih ediyorum

Selam
Az çok biliyorsunuzdur benim çikolata düşkünlüğün var öyle ki rüyalarımda bile nutella kavanozu görüyorum
Dün markete girdim
Az bir şey mercimek vs aldım
Elim gitti aldım baktım
Sonra tek çikolataya baktım
Ama yerine bıraktım
Onlara vereceğim parayla peynir ve yoğurt aldım
Hem dedim ki 2.5 sene kuzumu emzirirken dilimi bile değdirmedim çikolataya tatlıya şimdi de yetmesem ölmem
Kendimi tebrik ettim 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…