- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi çok şükürKistlerim olduğunu söylediler yine. Bir sıkıntı yok. Yılda 1 kere kontrol sadece canım. Cok şükür.
Su nasıl olmaz.? Naptın canım sen?
Hayırlı sabahlar gezegencim
Hayırlı ramazanlar canımGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar. Nasılsınız, ramazan nasıl gidiyor?
Onuda ekmekle sıyırmadün de bi ağlayan pasta yaptım bugün bir dilim yicem. yemeden önce leslie 2 mile yapcam ama izin var mıı
Oh maşallahBugün işe başladım kızlar
Şoförler bile abla zayıflamışın dedi. Şakaya vurdum şişmanmıyım ben dedim. Ama bana sor ayaklarım yere basmıyor
Canim evde olmak hepimizi sarsti arada bi tökezlemek gayet dogal ve insancil robot degiliz sonucta, ben burda bi arkadasimla birlikte yapiyorum eger ona ihanet edecegimi düsünmeseydim simdiye 50 kere bozmustum he tabi bide siz varsiniz bozmami engelleyen ,herkes biraktigi dönem motivasyonum bayagi düsmüstü dogru söylemek gerekirse suanda cok motive oldugum söylenemez , sirf arkadas hatrina tutuyorum kendimi :)Sağol canim desteğin için..haklisin azda olsa biryerden başlamam lazim...3 aylik emeğim yoksa çöpe gidecek..kaslarim toparlandi şu an..3 ay sonra zaten ancak kas gelişimi oluyormuş.önce toparlanma oluyormuş..bende devamini getireceğim inşallah
Tamam ozaman ..şimdi 1 mil lesli yapcam..arkasindan cep teline indirdiğim göbek egsersiz programina başlayacağimGulhan1 hadi bugün spora baslayalim benimde acil ihtiyacim var yoksa biraktim birakicam kilo veremedikce tabi diyeti degil moni sopayla kovalar beni listeye yeni girmisim apa yi diyorum :)
Sende spor arkadasim ol
Bende 1 mille baslayayim zamanla arttiririm ins, belki üstüne cocuklarin trampolininde atlarim disardaTamam ozaman ..şimdi 1 mil lesli yapcam..arkasindan cep teline indirdiğim göbek egsersiz programina başlayacağim
Kendin bilirsin canim ama sen çok kaçamak yapiyorsun...bağirsaktaki sağliksiz bakterileri beslersek hep yemek istersin bu gibi yiyecekleri..birak ben pasta yemeği...kac gündür can sıkıntisindan karişik çerez ve çekirdek yiyorum..dünde 2 kaşik pirinc pilav yedim bu yediklerim bile beni vijdanen rahatsiz etti..2 gün önce eşimin doğum günüydü..1 dilim pasta yiyeceğime 1.5 yedim kizim yarim birakti diye ama sonra kendime çok kizdim...zaten çocuklarin artiklarini yiye yiye başlamiyormu kilo almamiz...
Sağol canım. Bir kaç gün önce 58,7 çıktım, 58 le mezun olmuştum. Ramazanda veriyorum hep.Hayırlı ramazanlar canım
Kilon ne durumda
Kesinlikle evde olmamız bütün diyet sürecimizi etkiliyor. Şu an benim motivasyonumu en fazla etkileyen karantina durumu. Evde olmak zorunda olmasak dışarıda yürürdüm. Açık havada yürümek herkes için çok etkili. Fakat maalesef işteCanim evde olmak hepimizi sarsti arada bi tökezlemek gayet dogal ve insancil robot degiliz sonucta, ben burda bi arkadasimla birlikte yapiyorum eger ona ihanet edecegimi düsünmeseydim simdiye 50 kere bozmustum he tabi bide siz varsiniz bozmami engelleyen ,herkes biraktigi dönem motivasyonum bayagi düsmüstü dogru söylemek gerekirse suanda cok motive oldugum söylenemez , sirf arkadas hatrina tutuyorum kendimi :)
Yapmayın kızlarGulhan1 hadi bugün spora baslayalim benimde acil ihtiyacim var yoksa biraktim birakicam kilo veremedikce tabi diyeti degil moni sopayla kovalar beni listeye yeni girmisim apa yi diyorum :)
Sende spor arkadasim ol
Ne güzelSağol canım. Bir kaç gün önce 58,7 çıktım, 58 le mezun olmuştum. Ramazanda veriyorum hep.
NaberKesinlikle evde olmamız bütün diyet sürecimizi etkiliyor. Şu an benim motivasyonumu en fazla etkileyen karantina durumu. Evde olmak zorunda olmasak dışarıda yürürdüm. Açık havada yürümek herkes için çok etkili. Fakat maalesef işte
Neyse, az kaldı.. Sabredelim..
Geçmiş olsujnnnKistlerim olduğunu söylediler yine. Bir sıkıntı yok. Yılda 1 kere kontrol sadece canım. Cok şükür.
Su nasıl olmaz.? Naptın canım sen?
Hayırlı sabahlar gezegencim
Sorun spor yapmakla bitmiyor canim...dediğim gibi bağirsaklarimizdaki zararli bakterileri besliyoruz bazi alişkanliklarimizdan vazgeçmez isek...ve kas oluşumunu durduruyoruz veya yavaşlatiyoruz buda daha fazla emek harcamamiza bizi zorluyor..ve yillarin tecrübesi olarak kisirdongü yaşama durumu oluyor ..kilo verdikten sonra tekrar kilolar geri geliyor...ben artik bu durumdan sıkıldim..hayatimda artik birşeyler değişmeli kanãtindeyim..doğum günlerine normal pasta yaparim ama diyer siradan günlerde daha sağlikli hafif tatli veya pastalari tercih ediyorumya aslında kendimizi gergin hissetmemiz gerekir böyle kaçamaklar yaptığımızda telafi edebiliyorsak sorun etmemiz gerekir çünkü kilo vermede duygu değişimleri de önemli. pasta 1,5 dilim yemişsen bunun mutluluğu ile yarım saat leslie yaparsın olur biter :))
SelamSorun spor yapmakla bitmiyor canim...dediğim gibi bağirsaklarimizdaki zararli bakterileri besliyoruz bazi alişkanliklarimizdan vazgeçmez isek...ve kas oluşumunu durduruyoruz veya yavaşlatiyoruz buda daha fazla emek harcamamiza bizi zorluyor..ve yillarin tecrpbesi olarak kisirdongü yaşama durumu oluyor ..kilo verdikten sonra tekrar kilolar geri geliyor...ben artik bu durumdan sıkıldim..hayatimda artik bitşeyler değişmeli kanãtindeyim..doğum günlerine notmal pasta yaparim ama diyer siradan günlerde daha sağlikli hafif tatli veya pastalari tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?