Iyi yapmişin csnim..o nutellayi bende kaşiklardim bir zamanlar..ama artik kokusu bile midemi bulandiriyor nedense....dediğim gibi yillarin tecrübesi bana bazi gerçekleri kabullenmemi sağladi.Selam
Az çok biliyorsunuzdur benim çikolata düşkünlüğün var öyle ki rüyalarımda bile nutella kavanozu görüyorum
Dün markete girdim
Az bir şey mercimek vs aldım
Elim gitti aldım baktım
Sonra tek çikolataya baktım
Ama yerine bıraktım
Onlara vereceğim parayla peynir ve yoğurt aldım
Hem dedim ki 2.5 sene kuzumu emzirirken dilimi bile değdirmedim çikolataya tatlıya şimdi de yetmesem ölmem
Kendimi tebrik ettim 2
İyiyim gezo. Sen nasılsın??
Hayırlı olsun canımBugün işe başladım kızlar
Şoförler bile abla zayıflamışın dedi. Şakaya vurdum şişmanmıyım ben dedim. Ama bana sor ayaklarım yere basmıyor
Bilmiyorum ki hiç araştırmadımIyi çok şükür
Yok etmek için bişey yapacakmısın
Tesekkur ederim. sen de iyi gidiyorsun tebriklerGeçmiş olsujnnn
haklısın aslında şu diyet kurabiye diyet tatlı tatifleri tam da bu dediğine göre. hem karbonhidratı az hem de gazını alıyor nefsinin:)Sorun spor yapmakla bitmiyor canim...dediğim gibi bağirsaklarimizdaki zararli bakterileri besliyoruz bazi alişkanliklarimizdan vazgeçmez isek...ve kas oluşumunu durduruyoruz veya yavaşlatiyoruz buda daha fazla emek harcamamiza bizi zorluyor..ve yillarin tecrübesi olarak kisirdongü yaşama durumu oluyor ..kilo verdikten sonra tekrar kilolar geri geliyor...ben artik bu durumdan sıkıldim..hayatimda artik birşeyler değişmeli kanãtindeyim..doğum günlerine normal pasta yaparim ama diyer siradan günlerde daha sağlikli hafif tatli veya pastalari tercih ediyorum
ne güzel hep beraber başlamıştık. kilo veriyorum ama tabi seviyelerden saptım.Canim evde olmak hepimizi sarsti arada bi tökezlemek gayet dogal ve insancil robot degiliz sonucta, ben burda bi arkadasimla birlikte yapiyorum eger ona ihanet edecegimi düsünmeseydim simdiye 50 kere bozmustum he tabi bide siz varsiniz bozmami engelleyen ,herkes biraktigi dönem motivasyonum bayagi düsmüstü dogru söylemek gerekirse suanda cok motive oldugum söylenemez , sirf arkadas hatrina tutuyorum kendimi :)
kiloyu güzel rakamlarla vermek tabi motivasyonu yükseltiyor. o bir gerçek. az gidince benim de modum düşüyor. bu durumda tartıyı çok düşünmemek gerek.Gulhan1 hadi bugün spora baslayalim benimde acil ihtiyacim var yoksa biraktim birakicam kilo veremedikce tabi diyeti degil moni sopayla kovalar beni listeye yeni girmisim apa yi diyorum :)
Sende spor arkadasim ol
Hangi program benimde sadece göbek için lazım canm doğumdan ötürü. Diğer yanlarım sıkı. Zor mu acepRamazandan sonra bende spora başlamak istiyorum, telefona bir uygulama yüklemiştim ama bir türlü başlayamadım. Sadece karın bölgem biraz sıkılaşsın bana yeter, hamileliklerden sonra çok yumuşadı.
Sende farkettim i 8 kilo ya anliyormusunCanim evde olmak hepimizi sarsti arada bi tökezlemek gayet dogal ve insancil robot degiliz sonucta, ben burda bi arkadasimla birlikte yapiyorum eger ona ihanet edecegimi düsünmeseydim simdiye 50 kere bozmustum he tabi bide siz varsiniz bozmami engelleyen ,herkes biraktigi dönem motivasyonum bayagi düsmüstü dogru söylemek gerekirse suanda cok motive oldugum söylenemez , sirf arkadas hatrina tutuyorum kendimi :)
Bende tam tersi dışarı çıkınca arkadaşlar çağırıyor çaydır kahvesi dır ikramıdır. Bir türlü yapamadım yapamıyorum. Böle benim için iyi oldu. Yürüyüş istiosan bence leslie bu işte çok iyi. Ben leslie de aldığım sonucu dışarıda düz alanda yürümekten sonuç almıyorumKesinlikle evde olmamız bütün diyet sürecimizi etkiliyor. Şu an benim motivasyonumu en fazla etkileyen karantina durumu. Evde olmak zorunda olmasak dışarıda yürürdüm. Açık havada yürümek herkes için çok etkili. Fakat maalesef işte
Neyse, az kaldı.. Sabredelim..
evet farkediliyo,kiyafetlerdende anlasiliyo ,ölcü almismiydin ordanda anlarsinSende farkettim i 8 kilo ya anliyormusun
Bende farketmedi sanki ben hiç anlayamıyorum. Sanki aynıyım.
Bende tam tersi dışarı çıkınca arkadaşlar çağırıyor çaydır kahvesi dır ikramıdır. Bir türlü yapamadım yapamıyorum. Böle benim için iyi oldu. Yürüyüş istiosan bence leslie bu işte çok iyi. Ben leslie de aldığım sonucu dışarıda düz alanda yürümekten sonuç almıyorum
Kol 2 cm baldır 3 cm göbek 2 cm Nisan başından beridir sikilasmisim. Ama ben göremiyorum bakalım Bi 5 kg verirsem anlarım. Benm kıyafetler zaten bol anlasilmiyorevet farkediliyo,kiyafetlerdende anlasiliyo ,ölcü almismiydin ordanda anlarsin
baklagil yediğimin ertesi günü muhakkak artıyım. Çok test ettim. Fakat yemeden de olmuyor. Diyetisyen bana yedi kaşık susuz yiyebilirsin demişti. Dünküne güzel hep beraber başlamıştık. kilo veriyorum ama tabi seviyelerden saptım.
kiloyu güzel rakamlarla vermek tabi motivasyonu yükseltiyor. o bir gerçek. az gidince benim de modum düşüyor. bu durumda tartıyı çok düşünmemek gerek.
ama çok kilolu olduğumuz için daha çok gitsin istediğimiz için bence kendimize bakmalıyız.
mesela spor yoksa eklemeliyiz. hareket çok ama çok farkettiriyor. sadece enerji harcamak değil olay. hormonlar daha güzel çalışıyor, kan şekeri ve yağları dengeleniyor, vücut sıkılaşıyor, motivasyon yükseliyor
onun dışında öğünlerde tükettiklerimize bakmalıyız. vücudu şişirici şeyler sık yenirse ve porsiyon olarak fazla yenirse kilo verme duruyor ya da yavaşlıyor. mesela bulgur, kurubaklagiller, hatta yoğurt.... örnek tabi bu. herkesin ayrıdır. özellikle dikkat ettim yaptığımız seviyelere uygun diye bulgurlu, kurubaklagilli yiyecekler fazla yeniyor. öyle ya da böyle bunların hepsi karbonhidrat. dolayısıyla glisemik indeksleri var. et türevi+sebze+salata öğünüyle asla bir değil. sık sık da tüketilirse kilo yavaş gidiyor aklında olsun. az yendiğinde de kilo yavaşlıyor.
:) ben de yol bitiminde muhakkak bir çay veya Türk kahvesi içerim. Spor yaptık ya ödülümüz olmasın mı yaniSende farkettim i 8 kilo ya anliyormusun
Bende farketmedi sanki ben hiç anlayamıyorum. Sanki aynıyım.
Bende tam tersi dışarı çıkınca arkadaşlar çağırıyor çaydır kahvesi dır ikramıdır. Bir türlü yapamadım yapamıyorum. Böle benim için iyi oldu. Yürüyüş istiosan bence leslie bu işte çok iyi. Ben leslie de aldığım sonucu dışarıda düz alanda yürümekten sonuç almıyorum
23 gün tuttum.İyiyim gezo. Sen nasılsın??
Kaç gün su orucu tutmuştun sen?
Bi ara hayali ip atlıyordumben de bugün 59.0 ı gördüm
spor ve gece yemek yememek gerçekten çok etkili. oruç tutmaya başladığımda ne yapacam sahurları bilmiyorum. 2 gündür leslie yapıyorum gerçekten güzelmiş onu da bu sayfadan öğrendim bi de ip atlamaya başlıcambizim takımdan ip atlayan ve etkisini gören var mı
Bir kaç gün önce 58,7 çıktım, 58 le mezun olmuştum.
İnşallah sende olacaksın yakın zamanda, takip ediyorum çok güzel kilo verdin.Ne güzel
Darısı bana, tam olmak istediğim kilodasın
Kan grubun nebaklagil yediğimin ertesi günü muhakkak artıyım. Çok test ettim. Fakat yemeden de olmuyor. Diyetisyen bana yedi kaşık susuz yiyebilirsin demişti. Dünkügezegenfeza menüsünden sonra bugün ben de kuru fasulye ısladım :)
:) ben de yol bitiminde muhakkak bir çay veya Türk kahvesi içerim. Spor yaptık ya ödülümüz olmasın mı yani
Leslie yapıyorum zaten canım. Daha fazlası şu aralar bana olmaz çünkü hem oruç malum susuzluk hem de artık çok genç değilim. O yüzden leslie ye devam..
Evet 17 kilo verdim, biraz yavaşladı ama yılmak yok, yola devamİnşallah sende olacaksın yakın zamanda, takip ediyorum çok güzel kilo verdin.
Göbeği eritin isminde bir program, kolay başlıyor gittikçe zorlaşıyor ilk seviye 30 gün sonra orta düzey 30 gün ve gelişmiş düzey 30 gün diye. Güzele benziyor ama bende başlayamadım öyle duruyor.Hangi program benimde sadece göbek için lazım canm doğumdan ötürü. Diğer yanlarım sıkı. Zor mu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?