moni sen geçen hafta sabittir bu hafta 1.5 kilo fark bekliyoruz eksi
Valaha bende. Ama şişlik yok. Sadece gelen giden yok. Yandık yarin
Sağol canim...inşallah...Güle güle kullan canım
Bende eksiyim ama neden daha fazla olmasın. Belki yarın iftara kadar olur bisileryok ben eksiyim ama daha çok olabilirim. bugün oruç da olunca hepten gelmedi
Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim, griyi bende cok severimBenim spor yine yalan oldu..yeni oturdum ama bitti çok şükür badana boya kağitlama işleri..çok hoş bir renk oldu oturma odasi...çok hafif açik bir gri rengine boyadik ..koyu gri perde koyu gri hali aldik çok hoş durdu..tek masa yakişmadi onuda yeni almiştik ama programda hali yoktu..tesadüfen bir hali görüp onu beyenip aldik sonradan...
Bugun akşam 17 de tartildigimda -2.4 idim ama yarın ne olur bilemem canımLonely single girl yarın senden 2 kg eksi bekliyorum vallaha dua et wc ye cikamiom yoksa seni geçmiştim. Cınım
Sağol canim..düzensizlik olunca menüde sapa sacma oldu...aluşverişede gitmemiz lazim yarin dolap bomboş oldu...yarindan ittibaren hem düzenli menü paylaşimi hem düzenli sporumu yapcam artikRabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim, griyi bende cok severim
Ben Karşıyakadayım sen?30 kg verdiysen 15 kilo ooo çok kolay verirsin. Tabi solede bir gerçek var her geri alış bidahaki kilo verisi yavaşlatıyor. İnşallah başarı olucaksinya eda kabul etmedi bende en son bunu buldum edak gıdak gibi oldu biraz ama nese evet izmirliyim hasbi has. Sen neresinden? Kemalpaşa da aliagada olan da İzmir diyorlar malum oralarda İzmire bağlı ama bence İzmire alakası yok
Maşallah kızlar hepinize ,monicim sende çok iyi kilo vermişsin görüşmeyeli tebrik ederim ben almışım sen vermişsin :))EŞLEŞME RAKİPLER
moni 89,7 & obezzto 88,3
gezegenfeza 66,2 & @reklam66,7
@Gonulbagi 69,6 & @Natsume 69,6
@yst38 77,2 &Eddaak 77,4 & Lonely single girl 79,4
YaKaMoZz-z 59,3 & @Ekrl 63,1
60kiloyum 82,4 & MuMu85 82,9
ŞAMPİYON % HESABINA GÖRE BELİRLENECEKTİR
Unutulmaması için öyle bir saat söyledimmoni yarın en geç 16.00'ya kadar mı bildirim yapacağız?
Diyet de olmasak dahi sabah bulgur pilavı bana biraz değişik geldi ama diyetteyiz.sabah bir kase bulgur pilavı
öğlen bir kase sufle
akşam yoğurtlu yağsız bir kase makarna
su 2 lt
bugün de pek dikkat edemedim 2 gündür artıdayım inşAllah yarın eksiyi görürüm
bir de ben ne zaman listeye girebilicem :)
Bizi çağırdılar sosyal mesafe dedim gitmedik bu sefer onlar geldilerSabit gelirsem şükredicemoy oyy ben yürüyüş yapamayınca kilo da veremiyorum, eve tıkanıp kaldım
Kız ne iftarı ne misafiri bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?