Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin

menum
sabah 2 has yumurta 1 fincan turk kahvesi
ogle bi tabak az yagli semizotu yemegi 1 kucuk kase ev yogurdu
aksam tavuk but yiycem yanina yine ev yogurdu

2 litreden fazla su icmeye calisiyorum. cok acıkıyoruum
Öncelikle hoşgeldin aramiza...menünde sağlikli besinler var doğru seçim yapmişin fakat eksikler ve hatalar var...
Sabah kahvaltisinda güzel büyük bir tabak hazirla istersen..sebzelerle çiğ çerez peynir yeşillikle doldur tabağini haşlanmiş yumurta yaninda..

Öylen güzel olmuş..

Akşam..Tavuk butun yaninda biraz bulgur pilav ve salata daha doğru bir seçim olur..yoğurtla et bir arada hazmi zorlaştirir...

Ve eyer yapabilirsen karatsyimsi beslen..2 öğün olarak...intermitting fasting..ysni aralikli orucuda araştirmani tavsiye ederim..

tesekkurler yarin daha zengin kahvalti yapmaya calisicam. aslinda 1 tanede salatalik yemistim sabah yazmayi unutmusum.

pilav elimden gelsigince az yemeye calisiyorum. salata yiyeyim yogurt yerine o zaman. yogurduu cok acikinca yiyorum kacamak yapmamak icin.

o bahsettigin aclik diyetini biliyorum benim. oyle bi dayanma gucum yok kendime guvenim yok. malesef obez olmusum kendimi zor tutuyorum inan

Busecim spor dayım döncem

Eklentiler

• 1589037095870497409069.webp
    12 KB · Görüntüleme: 24
3. Cü öğününü istersen sütlü kahve ile geçiştir..bende 3 öğünle beslenen biriydim..3 cü öğünümü ya sütlü kahveylen bitirdim yada tarçinli sicak sütlen...öyle öyle kendimi aliştirdim 2 öğüne düşürdüm yeme alişkanliğimi...ve bulgurdanda korma..kas kaybi yaşama sonra.. tabağin yarisi kadar kendine izin ver...sonra zorlanip diyeti birakmaktan iyidir..

Son düzenleme:
Hosgeldin
Hikayemiz bayağı uyuyor sadece bende fıtık yok insülin var bide 3 cm daha uzunum 84 le başladım ikinci çocuk için zayıflamaya geldim. Bak kısa sürede 76 ya düştüm. Oyuzden sende yapabilirsin. Bende tam bir obozite gibiydim gece yemeden gözüme uyku girmezdi. Acıkman şundan kaynaklanıyor. Akşam yemeğine saldirmamak için mutlaka sabahla akşam arası 1 elma ve bol su icmelisin. İnanki 3 gün 4 gün dayan sonra vücut okdar alisiyorki. Aslında aç değiliz sadece psikolojik bu iş inan. Midemiz okdar büyük değil biz büyütüyoruz. Sonra yavaştan hafiflemeye başlıyorsun. Ve diyorsunki ben ne eziyet etmişim vucuduma
[/QUOTE]
arkadaslar benim laptopum yok telefondan baglaniyorum biraz zor oluyor takip edip yazmak. insallah size yetisebilirim
bende cepten bağlanıyorum gayet kolay giriş canm uygulamasını indir
menum
sabah 2 has yumurta 1 fincan turk kahvesi
ogle bi tabak az yagli semizotu yemegi 1 kucuk kase ev yogurdu
aksam tavuk but yiycem yanina yine ev yogurdu

2 litreden fazla su icmeye calisiyorum. cok acıkıyoruum
çok güzel

Aynen ya iftara kadar baygınlık lar geçirirdim iftarda da herseyi gömer suya yer kalmazdı.

aynen ben de öyleydim. çok şükür bugünümüze daha doğru ve sağlıklı beslenmeyi, oruç tutmayı öğrendik.

eti yumurtayi kas kaybi olmasin protein diye tuketiyorum. pilav diyette bana ilk oneren sensin. ben ne zaman yesem hep kilo yapiyor. malesef pilav korkum biraz zor gecer

cnm ne iki ogunu ne nescafeyle gecistirmesi inan ben 5 ogun yapacak durumdayim. cok zorlaniyorum yogurt yiyerek diyeti birakmamaya calisiyorum. 60 li rakamlara indigimde bu dedigini deneyebilirim suanda denemek diyeti biraktirir bana. insallah bende senin gibi hedefime ulasirim. seni tebrik ederim darisi basimaaa

hoşgeldin canım hadi hayırlı olsun sana 10. takım

İlk etapta azaltmaya başla bir diyete bağlama canm kendini ben öyle yaptım. Yoksa bıkıyor ve birakiyorsun

bende cepten bağlanıyorum gayet kolay giriş canm uygulamasını indir
çok güzel
[/QUOTE]

hosbulduuk isim eda mi? memnun oldum evet cok benzer durumdayiz. cok guzel. kilo vermissin bana motivvasyon oldu yazdiklarin tsk ederim. farkkikiz ben bi daha cocuk dusunmuyorum. sagligim icin zayiflamak istiyorum sadece. sen bi an once hedefine kavusup hamileligini saglikla yasarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…