Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim ..sende başaracaksin inşallah..Anladim canim sen kendi bünyeni daha iyi tanirsin tabi..sana nasil iyi geliyorsa öyle yap ozaman

Teşekkür ederim ..sende başaracaksin inşallah..Anladim canim sen kendi bünyeni daha iyi tanirsin tabi..sana nasil iyi geliyorsa öyle yap ozaman

kahvalti konusunda gozumu actin cok sag ol daha zenginlestiricem kahvaltimi zaten doymuyorum. cok tesekkurler coook

Hoşgeldin canım

Mthn83 bana kendini tanitir misin kac kiloydun ne zamandir burdasin hangi sehir ev cocuk is falan
İki oğlan anası sağlıkçıyım canım. Kayseri deyim.2011 den beri buralardayım. Daha önce 72 kg ile mezun oldum. Arada arkadaşlarımı görmeye geldim. Sonra bi baktım 84 olmuşum. Marttan beri bi ileri bi geri devam ediyorum.
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumundayım
rahmetli anneannemin adi cok severim. memnun oldum haticee
Babaannemin adı benimde
Lesliyi incele derim. Spor yasak biliyorum ama bakmaktan zarar gelmez
Banada lazım bundan
kahvalti konusunda gozumu actin cok sag ol daha zenginlestiricem kahvaltimi zaten doymuyorum. cok tesekkurler coook
Ben demedim mi?
Ortam çok sıcak ve paylaşımcı. Umarım çabuk uyar ve çabuk gidersin

menum
sabah 2 has yumurta 1 fincan turk kahvesi
ogle bi tabak az yagli semizotu yemegi 1 kucuk kase ev yogurdu
aksam tavuk but yiycem yanina yine ev yogurdu

2 litreden fazla su icmeye calisiyorum. cok acıkıyoruum
Butun yanına salata yesen daha iyi
Benim kan grubum 0, et ile yoğurt birlikte yemek iyi gelmiyor

bende cepten bağlanıyorum gayet kolay giriş canm uygulamasını indir
çok güzel

hosbulduuk isim eda mi? memnun oldum evet cok benzer durumdayiz. cok guzel. kilo vermissin bana motivvasyon oldu yazdiklarin tsk ederim. farkkikiz ben bi daha cocuk dusunmuyorum. sagligim icin zayiflamak istiyorum sadece. sen bi an once hedefine kavusup hamileligini saglikla yasarsin insallah
[/QUOTE]
Evet canım eda. Sağlığımız önemli ama bizi sadece bu motive için yetmiyor. Kıyafet mesela bizi motive etmeli. Olmuyor ve bulunmuyor hiç bıyerde bulunsa çok kötü duruyor yaşımızda genç.

Benim de kışa girerken kilodan dolayı giyecek hiçbir şey bulamayıp aldığım kot pantolonum belimden aşağı kayıyor. Bayağı sevindim bu duruma ki çok da kilo vermedim

arkadaslar benim laptopum yok telefondan baglaniyorum biraz zor oluyor takip edip yazmak. insallah size yetisebilirim
Hoşgeldin ben de teldem giriyorum biraz sıkıntılı oluyor ama katlanıcaz artık

biraz jilo verince leslie yapicam suan belime yuklenemem malesef.

senin boyun kac canim

Butun yanına salata yesen daha iyi
Benim kan grubum 0, et ile yoğurt birlikte yemek iyi gelmiyor

benim kan grubum b negatif. oyle seyleri hic bilmiyorumm

bir elma yedim ara ogun olarak

bbutla salata yiycem aynen

Evet canım eda. Sağlığımız önemli ama bizi sadece bu motive için yetmiyor. Kıyafet mesela bizi motive etmeli. Olmuyor ve bulunmuyor hiç bıyerde bulunsa çok kötü duruyor yaşımızda genç.

evet cok mutsuzum o yuzden benim esimin gobegi bile yok yaninda annesi gibi duruyorum cok uzucu

Hoşgeldin ❤ ben de teldem giriyorum biraz sıkıntılı oluyor ama katlanıcaz artık

hosbulduum

1.70–1.72 arası değişiyor

1.70–1.72 arası değişiyor

boyun varmis suanda bile cok sisman degilsindir ne guzel
ben de 1 buçuk yıldır görmüyordum bu rakamı. 75 teyken napıyon sen deyip zayıflamaya başlamıştım :)
helal olsun ne de iyi demissin darisi basimaa. ilk etapta hedefim 79
Sanırım sıkılaşmış görünüyorum 70 kiloda görünmüyorsun dedi arkadaşlar ne güzel

leslie devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…