Teşekkür ederim ..sende başaracaksin inşallah..Anladim canim sen kendi bünyeni daha iyi tanirsin tabi..sana nasil iyi geliyorsa öyle yap ozamaneti yumurtayi kas kaybi olmasin protein diye tuketiyorum. pilav diyette bana ilk oneren sensin. ben ne zaman yesem hep kilo yapiyor. malesef pilav korkum biraz zor gecer
cnm ne iki ogunu ne nescafeyle gecistirmesi inan ben 5 ogun yapacak durumdayim. cok zorlaniyorum yogurt yiyerek diyeti birakmamaya calisiyorum. 60 li rakamlara indigimde bu dedigini deneyebilirim suanda denemek diyeti biraktirir bana. insallah bende senin gibi hedefime ulasirim. seni tebrik ederim darisi basimaaa
Benim kilo alma sebebim tok iken bile yemek
Teşekkür ederim ..sende başaracaksin inşallah..Anladim canim sen kendi bünyeni daha iyi tanirsin tabi..sana nasil iyi geliyorsa öyle yap ozaman
Haa anladım.iyi de uyku kaçırır ama. zaten geç yatıyorum. düzenim bozuldu. iyice uyuyamam.
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaslar 90 kilo grubundan buraya davet edildim. orada kendimi tanitmistim buraya da alintiliyorum.
30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.
İki oğlan anası sağlıkçıyım canım. Kayseri deyim.2011 den beri buralardayım. Daha önce 72 kg ile mezun oldum. Arada arkadaşlarımı görmeye geldim. Sonra bi baktım 84 olmuşum. Marttan beri bi ileri bi geri devam ediyorum.
Babaannemin adı benimderahmetli anneannemin adi cok severim. memnun oldum haticee
Lesliyi incele derim. Spor yasak biliyorum ama bakmaktan zarar gelmezvaay supersin
Banada lazım bundan
Ben demedim mi?kahvalti konusunda gozumu actin cok sag ol daha zenginlestiricem kahvaltimi zaten doymuyorum. cok tesekkurler coook
Bende telden giriyorum canım, alışırsınarkadaslar benim laptopum yok telefondan baglaniyorum biraz zor oluyor takip edip yazmak. insallah size yetisebilirim
Butun yanına salata yesen daha iyimenum
sabah 2 has yumurta 1 fincan turk kahvesi
ogle bi tabak az yagli semizotu yemegi 1 kucuk kase ev yogurdu
aksam tavuk but yiycem yanina yine ev yogurdu
2 litreden fazla su icmeye calisiyorum. cok acıkıyoruum
bende cepten bağlanıyorum gayet kolay giriş canm uygulamasını indir
çok güzel
Benim de kışa girerken kilodan dolayı giyecek hiçbir şey bulamayıp aldığım kot pantolonum belimden aşağı kayıyor. Bayağı sevindim bu duruma ki çok da kilo vermedimniye ki acaba? aslında kıyafetlerden belli oluyor. ben de küçülme var görünür şekilde. leslie de toparladı azcık. o da iyi oldu. dün kot giyip dışarı çıkmıştım kotun beli bayağı bollaşmış. hoşuma gitti. göğüs ve karın küçüldü. moral oldu bana.
Rica ederim canim ne demek burda birbirimize destek olmak için varizkahvalti konusunda gozumu actin cok sag ol daha zenginlestiricem kahvaltimi zaten doymuyorum. cok tesekkurler coook ❤
merhaba arkadaslar 90 kilo grubundan buraya davet edildim. orada kendimi tanitmistim buraya da alintiliyorum.
30 yasindayim.5 yillik evliyim 27 aylik oglum var. boyum 1.60 58 le evlendim 61 ile hamile kaldim. dogumdan sonra 68 kiloydum ama dogum sonrasi sagliksiz beslenme ve hareketsizlikten 84.1 kiloya kadar ciktim. suan 83.1 kiloyum. carsambadan beri diyetteyim. kilo vermekte cok zorlaniyorum. kilo verebilecegime inancim dusuk o yuzden. ama basarmak zorundayim insallah basaricam.
Hoşgeldinarkadaslar benim laptopum yok telefondan baglaniyorum biraz zor oluyor takip edip yazmak. insallah size yetisebilirim
İki oğlan anası sağlıkçıyım canım. Kayseri deyim.2011 den beri buralardayım. Daha önce 72 kg ile mezun oldum. Arada arkadaşlarımı görmeye geldim. Sonra bi baktım 84 olmuşum. Marttan beri bi ileri bi geri devam ediyorum.
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumundayım
Babaannemin adı benimde
Lesliyi incele derim. Spor yasak biliyorum ama bakmaktan zarar gelmez
Banada lazım bundan
Ben demedim mi?
Ortam çok sıcak ve paylaşımcı. Umarım çabuk uyar ve çabuk gidersin
Butun yanına salata yesen daha iyi
Benim kan grubum 0, et ile yoğurt birlikte yemek iyi gelmiyor
Evet canım eda. Sağlığımız önemli ama bizi sadece bu motive için yetmiyor. Kıyafet mesela bizi motive etmeli. Olmuyor ve bulunmuyor hiç bıyerde bulunsa çok kötü duruyor yaşımızda genç.
Hoşgeldin ❤ ben de teldem giriyorum biraz sıkıntılı oluyor ama katlanıcaz artık
moni gezegenfeza
sahur
1 porsiyon menemen
3 dilim ekmek
iftar
1 porsiyon kabuska
4 yk bulgur pilavı
1 b ayran
bugün ilk defa 58 leri gördüm iftara 5 dk kala
spor şimdilik yok ama inşAllah geceye doğru yapıcam
1.70–1.72 arası değişiyorbiraz jilo verince leslie yapicam suan belime yuklenemem malesef.
senin boyun kac canim
benim kan grubum b negatif. oyle seyleri hic bilmiyorumm
bir elma yedim ara ogun olarak
bbutla salata yiycem aynen
evet cok mutsuzum o yuzden benim esimin gobegi bile yok yaninda annesi gibi duruyorum cok uzucu
hosbulduum ❤
cok guzel kilon tebrikler darisi basimaa
1.70–1.72 arası değişiyor
helal olsun ne de iyi demissin darisi basimaa. ilk etapta hedefim 79ben de 1 buçuk yıldır görmüyordum bu rakamı. 75 teyken napıyon sen deyip zayıflamaya başlamıştım :)
Sanırım sıkılaşmış görünüyorum 70 kiloda görünmüyorsun dedi arkadaşlar ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?