Sorma bu hafta iyi değilim ama.haftaya aynı ritm devam insallahLonely single girl Rakibem. Nerdesin
Tadını çıkarın vallaBugün burada denize girenleri gördüm. Öyle söyleyeyim sana. dün sıcaktan ve lodostan başım çok ağrıdı ama bugün lodos yok şükür
Boşverdim zaten, önceden oturup açıklama yapıyordum, şimdi boş boş yüzlerine bakıyorum, cevap bile vermiyorum.Öyle insanlar da vardır tabiisen kendini güzel ve sağlıklı buluyorsan gerisi çok da önemli değil gezo, boşver milleti
Kızım bir pasta yapmış öve öve bitiremediSabaha kadar mı ne kadar özlediysenben pasta masta hiç aramam şerbetli ahhhh
Diyen kişide mideyi küçülttü, üstelik gizliyorAyyyy kiskanclaaarrrr
Süpermerhaba kızlarrrbugün çok yoruldum ama daha iyiyim çok şükür
dogru soyluyorsun ama kafaya taktim cunku bugun zaten veremiyorum moduna girdim oglen yogurtlu bulgur pilavi yedimBen ne şok diyetler ysptim..hiç tavsiye etmem..hani bir söz varya..tilki kürkcü dükkanina döner dolaşir dönermiş diye..o misal..ben en güzel ve kalici çözümü sağlikli ve dengeli beslenmekte buldum..hem kas erimeside oluyo benim vücüdum bu yüzden bayaği bi deformasyona uğradi kaslarda zayiflama oldu..spor ve sağlam beslenmeyle azda olsa toparlandi çok şükür.. farkinda olmadan kendime ne büyük kötülük yapmişim şok diyetler yaparak....hem tekrar hizli bir şekilde fazlasiylan geri aliyorsun o hizli giden kilolari
cok dogru demissinBence kendine 1 gün belirli kaçamak günü belirle..mesela cuma veya cumartrsi uygun...bu günler dişinda kaçamak yapma
uzakmisiz cnmmaynen diğer uçtayımkavacıktayım canım ben
hava biraz değişikti,deniz kenarında duramadık biz
bugün de baklava mı?Dolmayı her türlü tercih ederim
çok fark oluyor canım. Haftada bir kere yeyip peşine spor yapsan bir şey olmaz bence ama yine de sen bilirsin. Benim evde baklavayla imtihanımı bilseniz bana madalya takarsınız. Gün aşırı ev baklavası geliyo bize, karşımda yiyorlar çıtır çıtır ama yine de bakmıyorum yüzünedün akşam zorla ağzıma atacaklardı kızlar neredeyse, kızdım da bıraktılar peşimi..
memnun oldum. kac kilo oldun peko boyun kac ne durumdasin anlamaya calisiyorum 9 kilo cokmus hemen toparlamak gerek.merhaba, hoş geldin canım
Ben kasım ayında mezun olup karantina sürecinde 9kg alarak geri geldim takıma ama aktif olamıyorum fazla
29 yaşındayım 20 aylık bir kızım varsenin de varmış galiba küçük çocuğun Allah bağışlasın.
Bir de şok diyet yerine nilay keçecinin detokslarından yapalım mı? Detoks sonrası dikkat edilirse geri alınmıyor verilen kiloların çoğu daha önce denemiştim. Benim de motivasyon problemim var bir türlü düzen tutturamadım.
Bende pişmanlık da yok
Nasılsa veririm kafasındayım.♀
daha öncr başardım yine yapacağım diyorum kendime. Tek eksiğüm spor ona da halim mecalim kalmıyor.
ben aksam iftar saati yemistim. 15 saat gecmisti yani üzerindenEvet saat olarak erken
12 saat açlıktan sonra tartılmak doğru sonucu verir diyor diyetisyenler
Şok yapacağına karbonhidratı kes
Seninkiler ne güzel destek olmuş, benimkiler aa nolacak çirkin olmuşsun yeter daha verme diyorlar.
Içten içe cekemediklerini farkediyorum
Boşverdim zaten, önceden oturup açıklama yapıyordum, şimdi boş boş yüzlerine bakıyorum, cevap bile vermiyorum.
Anlamıyorum, organ temizliğine kadar gideceğim dediğim halde nasıl bırak diyebiliyorlar
Benim canım neler neler istiyordogru soyluyorsun ama kafaya taktim cunku bugun zaten veremiyorum moduna girdim oglen yogurtlu bulgur pilavi yedimnormalde 3 kasiktan fazla yemem 6 kasik yemisimdir.
uzun degil 1 hafta yapicam yani hedefim 79.9
cok dogru demissin
uzakmisiz cnmm
hava soguktu olsun buna sukur
ev baklavasina bayilirim. normalde. serbetli tatli ve hazir baklava hic sevmem. ama kaynanam yapiyo ondan alistim ev baklavasi candir. tebrik ederim seni buyuk bi imtihandasin resmen
memnun oldum. kac kilo oldun peko boyun kac ne durumdasin anlamaya calisiyorum 9 kilo cokmus hemen toparlamak gerek.
ben detokslara inanmiyorum. bana gore detokslar sok diyet ama adı detoks.
ben aksam iftar saati yemistim. 15 saat gecmisti yani üzerinden
canim neler cekiyor vay anam vay ben ne olmusum yarmagül olmusum vay anam vaaayy
nefret ediyorum vallahi billahi o insanlar gercekten haset. kötü insanlar. onlari mumkunse ben hayatimdan cikariyorum hic olmadi merhaba ya dusuruyorum samimiyeti.
super gidiyorsun sen zaten nerde duracagini bilirsin. tebrik ederim
ay ne diyosun en sevdigim börektir. cok acıktıımmmBenim canım neler neler istiyor
Çok şükür ramazan diye serbest günüm var
Bayramdan sonra oda kalkıyor
Uf ya canım birde ıspanaklı börek istiyor, hemde öyle böyle deyil
Benim canım neler neler istiyor
Çok şükür ramazan diye serbest günüm var
Bayramdan sonra oda kalkıyor
Uf ya canım birde ıspanaklı börek istiyor, hemde öyle böyle deyil
Orası tam benlikmiş şu an elimde yelpaze her yer açık camın önünde serinleme ye calışıyırum menopoz basmalar offffKız biz hâlâ kalorifer yakıyoruz
Yetmedi, evde hırka giyiyorum
Yetmedi, battaniyenin altında oturuyorum
Yetmedi, sıcak su tuluğu koyuyorum
Yine yetmedi evde bazen maske takip burnumu ısıtıyorum
keşke burasıda ısınsa.
Az önce markete gittim, kışlık mantoyla
Güzel menü..sebze ve yeşillik olsa daha güzel olurdumenu gelsiinn
sabah
2 hasl yumurta
1 yemek kasigi taze ev çökelegi
2 zeytin
ögle
6 yk bulgur pilavi
2 yk ev yogurdu
aksam
1 dolu kepce z. yagli nohut yemegi
2 yk bulgur pilavi
3 yk ev yogurdu
suyu 2,5 lt ye tamamliycam
Çok güzel menü..afiyet şifa olsun.Menüm
Sahur
1 dilim cavdar ekmegi
1 haşlanmış yumurta domates yeşillik
Aksam
Yeşil mercimek yemegi 1 kase
1 kase köz patlıcan salata sı
4 kaşık garnitürlü yogurtlu kuskus
Su 3 litre olur
Bugun ki spor ev işi
Senin menünde güzel canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?