Güzel menü..sebze ve yeşillik olsa daha güzel olurdu
Bence iyi....böyle sağlikli karbo tüketirsen canin fazla tatli çekmezbana cok kotü geldi. bulgur öglen olmus mu sence?
cnm kisir yiyebiliyor muyuz??
Bence ölçülü yersen sorun olmaz..annem yarin kisir yapicam dedi kisir yenir mi diyette kilo vermeyi etkiler mi sizce??
Bence iyi....böyle sağlikli karbo tüketirsen canin fazla tatli çekmez
annem yarin kisir yapicam dedi kisir yenir mi diyette kilo vermeyi etkiler mi sizce??
evet. ayarlı miktarda yersen sorun olmaz.
Bence ölçülü yersen sorun olmaz..
Yanindada söğüş salatalik ye istersen..kisir fazla kaçmasin..ay yarin yaparsa bi 4-5 kasik yerim o zaman öglen
ya bu mide küçültenler neden gizler ben de onu anlamamDiyen kişide mideyi küçülttü, üstelik gizliyor
çok güzel yaparım gezom. Gel de sana yapayım birlikte yerizBenim canım neler neler istiyor
Çok şükür ramazan diye serbest günüm var
Bayramdan sonra oda kalkıyor
Uf ya canım birde ıspanaklı börek istiyor, hemde öyle böyle deyil
Ben diyetisyene giderken bir gün günümüz vardı. istediğin salatadan üç kaşık yiyebilirsin demişti, kısır da dahil. Tabii yanında karbonhidrat olmamak şartıylaay yarin yaparsa bi 4-5 kasik yerim o zaman öglen
Canım 5 6 kaşık ye bol acılı ye ve bol salatalık domatesleay yarin yaparsa bi 4-5 kasik yerim o zaman öglen
İşte zaten problem burası kendi sağlıkla kendi çabanla verdin ama bu iradesine sahip. Çıkamadığı için ameliyat oldu.Diyen kişide mideyi küçülttü, üstelik gizliyor
Canım bu bildiğin kısır sayılırYine harika bir tarif. seviyecilerede uyar kuskus diyor ama ince bulgurlanda olur
dikkat et devamı gelmesin ama. ben 2 kaşık alacaktım mesela. 3 kaşık aldım. sonra 1 kaşık daha aldım. evet çok fazla değil ama dayanamıyoruz. dayanamayacaksan hiç yeme. ya da 4 yk koy tabağa. yanına da marul, salatalık, domates, acı biber. bir de çay yap yanına of offffffay yarin yaparsa bi 4-5 kasik yerim o zaman öglen
evet yeşilliği bol olursa ve yanında domates salatalık olursa daha iyi oluyor.Bulgurlan
Yanindada söğüş salatalik ye istersen..kisir fazla kaçmasin..
ben de isteremya bu mide küçültenler neden gizler ben de onu anlamamutanılacak bir şey sanki..
çok güzel yaparım gezom. Gel de sana yapayım birlikte yeriz
O zaman B busefit kısır, ben ıspanaklı börek sen de çay yaparsın. Yeme de yanında yatdikkat et devamı gelmesin ama. ben 2 kaşık alacaktım mesela. 3 kaşık aldım. sonra 1 kaşık daha aldım. evet çok fazla değil ama dayanamıyoruz. dayanamayacaksan hiç yeme. ya da 4 yk koy tabağa. yanına da marul, salatalık, domates, acı biber. bir de çay yap yanına of offffff
evet yeşilliği bol olursa ve yanında domates salatalık olursa daha iyi oluyor.
ben de isteremçay yapiim sana ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?