Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben bu konuda sana tam yetki veriyorum ablam.Ben sana kirilmam ablam senden sıkı bir sistem istiyorum
Bayram sonrasına öyle bir program yapalım ki
Herkesin her şartta yapabileceği bişey olsun

Herkes fikrini söylesin, aramızda karar verelim

Gününüzü kmarim güzel kapatmişinizdir kizlar..
3 dilim arkasi muz hiç olmamiş

akşam 3 dilim ekmek çok fazla canım. artı olman çok normal. üstüne bir de muz yemişsin.
Biraz uzan dinlen canım..ne iş yapıyorsun?
valla iftardan önce uzandım. aslında o vakitte uyumak istemiyorum ama zaten uyuyamadım da. döndüm durdum. iftarı zor ettim. küçük kupa filtre kahve içtim günlerden sonra. o bile ayıltmadı. şimdi de çay içeceğim. gerçi biraz daha iyiyim. ama bu gece iyi uyurum 2 gündür çok sıcak ya canım su çok zorluyor. bir de 2 gündür yeşil çay içmiştim. ödem söktü. sanırım vücuttaki suyu da gönderince o da halsizlik yaptı.

Muhakkak.. Allah ecrini verir inşallah. Bol bol su iç, açlık değil susuzluk daha zorlayıcı oluyor.
Ben yarın da izinliyim cumartesi işbaşı :)

Muhakkak.. Allah ecrini verir inşallah. Bol bol su iç, açlık değil susuzluk daha zorlayıcı oluyor.
Ben yarın da izinliyim cumartesi işbaşı :)

evet susuzluk çok halsizlik yapıyor. açlık da en fazla karnın gurulduyor hadi hayırlısı olsun. bayrama az kaldı zaten.

4. gün bugün. wc yok
Şimdi bir arkadaşımla konuştum. Bizim gibi diyet yapmıyor normal besleniyor ki öyle olduğu halde ramazanla birlikte bağırsak tembelliği başlamış. Artık çok yakınma olunca doktora gittim ilaç verdi öyle biraz rahatladım dedi. Fakat o tür ilaçlarda da vücut ilaca alışıyor bir süre sonra. Dikkatli kullanmak gerek

Sinav iptali kesinlesti canim yeniside finalden 1 hafta önce olcak onunda etkisi var bide bu evde olmak yordu en cok ,Allah bugünümüzü aratmasin
evet dışarıda gezince insan moral buluyordu. ben de çarşıyı çok özledim. gezip dolaşmayı. bugün fazladan yürüdüm. aslında hiç halim yoktu ama zorladım yürüdüm. 20+50= 70 dk falan oldu. azcık da bağırsakları harekete geçirsin dedim. ama tık yok

Son düzenleme:

ben dün gece detoks çayı içtim bir markanın. bitki oranı çok başarılı ve çok güzel etkisi var. ama tık yok hala. kaç gündür sahurda hurma, erik falan yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…