- 9 Mayıs 2019
- 115
- 464
- 23
- 37
Verdigim kiloyu geri almadım canm.sadece evde kalali aldım.yoksa çok fenaydim..Zor vermenin sebebi verdiğin kiloyu alıp tekrar vermeye çalışman canm
Ara verdim şimdi biraz daha vermek istiyorum daha fazla zorlamam.dengelemek istiyorumVerdigim kiloyu geri almadım canm.sadece evde kalali aldım.yoksa çok fenaydim..
Bayram sonrasına öyle bir program yapalım kiben bu konuda sana tam yetki veriyorum ablam.Ben sana kirilmam ablam senden sıkı bir sistem istiyorum
diyetle bi SIKINtim yok canim , diyet zorlamiyor da hayat zorluyor :)
Sinav iptali kesinlesti canim yeniside finalden 1 hafta önce olcak onunda etkisi var bide bu evde olmak yordu en cok ,Allah bugünümüzü aratmasinçocuklar mı yoruyor tatlım? bir de sınavın iptal oldu senin moralin ona da bozuldu
3 dilim arkasi muz hiç olmamişmenü bildirimi
sahur; 1 kase sütlü kahvaltılık gevrek
iftar; kahvaltılık yemek zorunda kaldım 2 yumurta 1 kk peynir 8 zeytin 3 dilim ekmek sonrasında 1 muz
bugün de artıdaydımyarın inşAllah eksiye geçerim..
Biraz uzan dinlen canım..ne iş yapıyorsun?merhaba kızlarrrbugün yine çok yorgunum. resmen pert oldum kafam hiç yerinde değil yorgunluktan
Ozman o baskasiydiVerdigim kiloyu geri almadım canm.sadece evde kalali aldım.yoksa çok fenaydim..
Ben wcye çıkmazsam zor o isGününüzü kmarim güzel kapatmişinizdir kizlar..
3 dilim arkasi muz hiç olmamiş
akşam 3 dilim ekmek çok fazla canım. artı olman çok normal. üstüne bir de muz yemişsin.menü bildirimi
sahur; 1 kase sütlü kahvaltılık gevrek
iftar; kahvaltılık yemek zorunda kaldım 2 yumurta 1 kk peynir 8 zeytin 3 dilim ekmek sonrasında 1 muz
bugün de artıdaydımyarın inşAllah eksiye geçerim..
valla iftardan önce uzandım. aslında o vakitte uyumak istemiyorum ama zaten uyuyamadım da. döndüm durdum. iftarı zor ettim. küçük kupa filtre kahve içtim günlerden sonra. o bile ayıltmadı. şimdi de çay içeceğim. gerçi biraz daha iyiyim. ama bu gece iyi uyurumBiraz uzan dinlen canım..ne iş yapıyorsun?
Muhakkak.. Allah ecrini verir inşallah. Bol bol su iç, açlık değil susuzluk daha zorlayıcı oluyor.akşam 3 dilim ekmek çok fazla canım. artı olman çok normal. üstüne bir de muz yemişsin.
valla iftardan önce uzandım. aslında o vakitte uyumak istemiyorum ama zaten uyuyamadım da. döndüm durdum. iftarı zor ettim. küçük kupa filtre kahve içtim günlerden sonra. o bile ayıltmadı. şimdi de çay içeceğim. gerçi biraz daha iyiyim. ama bu gece iyi uyurum2 gündür çok sıcak ya canım su çok zorluyor. bir de 2 gündür yeşil çay içmiştim. ödem söktü. sanırım vücuttaki suyu da gönderince o da halsizlik yaptı.
Muhakkak.. Allah ecrini verir inşallah. Bol bol su iç, açlık değil susuzluk daha zorlayıcı oluyor.
Ben yarın da izinliyim cumartesi işbaşı :)
Şimdi bir arkadaşımla konuştum. Bizim gibi diyet yapmıyor normal besleniyor ki öyle olduğu halde ramazanla birlikte bağırsak tembelliği başlamış. Artık çok yakınma olunca doktora gittim ilaç verdi öyle biraz rahatladım dedi. Fakat o tür ilaçlarda da vücut ilaca alışıyor bir süre sonra. Dikkatli kullanmak gerek4. gün bugün. wc yok
evet dışarıda gezince insan moral buluyordu. ben de çarşıyı çok özledim. gezip dolaşmayı. bugün fazladan yürüdüm. aslında hiç halim yoktu ama zorladım yürüdüm. 20+50= 70 dk falan oldu. azcık da bağırsakları harekete geçirsin dedim. ama tık yokSinav iptali kesinlesti canim yeniside finalden 1 hafta önce olcak onunda etkisi var bide bu evde olmak yordu en cok ,Allah bugünümüzü aratmasin
Şimdi bir arkadaşımla konuştum. Bizim gibi diyet yapmıyor normal besleniyor ki öyle olduğu halde ramazanla birlikte bağırsak tembelliği başlamış. Artık çok yakınma olunca doktora gittim ilaç verdi öyle biraz rahatladım dedi. Fakat o tür ilaçlarda da vücut ilaca alışıyor bir süre sonra. Dikkatli kullanmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?