Sahur 2 adet Sahanda yumurta yarım lavaş
İftar bezelye yemeği karpuz yesil biber (wc için yedim)
Mısır yedim. Tuvalet için hersey yedimyarın umudum var
Su 1 yada 1.5 olur
Spor temizlik. Çok fena oldum ya en son 6. 5 ta bayilmisim
Menün güzel canim. Afiyet olsun..sahurda 3 incir ve 1 bardak kefir dene istersen..2 kaşikta tahin..
Sahurda biraz sebzede olsaydi iyi olurdu..öğünlerde sebze tüketmekte bağirsaklari iyi çaliştiriyorSahur 2 adet Sahanda yumurta yarım lavaş
İftar bezelye yemeği karpuz yesil biber (wc için yedim)
Mısır yedim. Tuvalet için hersey yedimyarın umudum var
Su 1 yada 1.5 olur
Spor temizlik. Çok fena oldum ya en son 6. 5 ta bayilmisim
kefir mayalamam lazım. derin dondurucuya atmıştım mayaları. sahura da birşey yiyesim gelmiyor ki zorla yiyorum.Menün güzel canim. Afiyet olsun..sahurda 3 incir ve 1 bardak kefir dene istersen..2 kaşikta tahin..
Öyle yapayım ya salata ekleyim bide ben geceleri salatalık yiyorum 1 yada 2 taneSahurda biraz sebzede olsaydi iyi olurdu..öğünlerde sebze tüketmekte bağirsaklari iyi çaliştiriyor
Sen çalışıyormuydunMuhakkak.. Allah ecrini verir inşallah. Bol bol su iç, açlık değil susuzluk daha zorlayıcı oluyor.
Ben yarın da izinliyim cumartesi işbaşı :)
Ebeyim ben zaten. Hastanelerde eve hemşire aynı işi yapıyoruzHemşire gibi
Sahur
Yok
Iftar
2 kase cacik
Ispanak yogurtlu
Domates salatasi
Cekirdek (çiğ)
Su henüz yok
Evet ama dayanilmiycak gibi degil ayrica sahur yapincada bi fark olmuyo ayni acliksahur yapmayınca çok acıkıyor musun?
Ben çok söyledim ama inanmadılarEvet ama dayanilmiycak gibi degil ayrica sahur yapincada bi fark olmuyo ayni aclik
Ama sahurda bereket vardir, su icmek icinde olsa kalkmak lazimBen çok söyledim ama inanmadılarboşu boşuna yani
Ben hiç yatmadigim içinAma sahurda bereket vardir, su icmek icinde olsa kalkmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?