- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ay dün yorulmuşum 2 de uyudum canim 4 te kalktım az bisi karpuz peynir yedim ilacımı içip. Namazı kılıp yattım. Eskiden namaz kilmadigim için hiç sahura kalkmazdim niyet eder yatar dim. Şimdi mecbur kalkıo sun. Bugünde iş yapıcam. Yarısını yaptım dün bugün diğer yarısını yapicamEddaak , kız sahura kalkmadın mı
Kolay gelsinAy dün yorulmuşum 2 de uyudum canim 4 te kalktım az bisi karpuz peynir yedim ilacımı içip. Namazı kılıp yattım. Eskiden namaz kilmadigim için hiç sahura kalkmazdim niyet eder yatar dim. Şimdi mecbur kalkıo sun. Bugünde iş yapıcam. Yarısını yaptım dün bugün diğer yarısını yapicam
Çok şükür mü?Kızlar vallahi ramazanida bitirdik çok şükür
1 hafta kaldızaman ne kadar hızlı geçiyor
SüperGünaydın kızlar. Herkese mutlu bir bildirim günü olsun inşallah
Geçen hafta :88
Bu hafta:86.9
Fark :1.1Eki Görüntüle 2635373
Çok güzelHayirli sabahlar hayirli Cumalar hepimize
Bende kilo bildimi yapim
Geçen hafta 56.5
Bugün 56.0
Mezun olduğum kilo 56.2.
Çok güzelgunaydin kizlar
baslangic 5 mayis 84.1
bugun 82.5
düne göre 100 gr artidayim kacamak falan da yapmamistim
O manada düşünürsek tabiki keşke bitmese tabiki. Hani ben hayırlısıyla bitiriyoruz anlamında dedim.Çok şükür mü?
Bitmeseydi iyiydi.
Benimkilerin herbiri ayrı saatte eve geliyor, mutfak doğru düzgün toplu kalmıyor.
Halbuki ramazanda öylemi?
Bir sahurda bir iftarda dağılıyor
Aynen öyleO manada düşünürsek tabiki keşke bitmese tabiki. Hani ben hayırlısıyla bitiriyoruz anlamında dedim.
Yoksa her sabah kahvaltı hazırlamaya meraklı değilim adam her saat başı bisi ister oğlan aynı sürekli ev pislenir. Ramazanda rahatlık var vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?