Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eddaak , kız sahura kalkmadın mı
Ay dün yorulmuşum 2 de uyudum canim 4 te kalktım az bisi karpuz peynir yedim ilacımı içip. Namazı kılıp yattım. Eskiden namaz kilmadigim için hiç sahura kalkmazdim niyet eder yatar dim. Şimdi mecbur kalkıo sun. Bugünde iş yapıcam. Yarısını yaptım dün bugün diğer yarısını yapicam

Kolay gelsin

Kızlar vallahi ramazanida bitirdik çok şükür
1 hafta kaldı zaman ne kadar hızlı geçiyor
Çok şükür mü?
Bitmeseydi iyiydi.
Benimkilerin herbiri ayrı saatte eve geliyor, mutfak doğru düzgün toplu kalmıyor.
Halbuki ramazanda öylemi?
Bir sahurda bir iftarda dağılıyor

Çok şükür mü?
Bitmeseydi iyiydi.
Benimkilerin herbiri ayrı saatte eve geliyor, mutfak doğru düzgün toplu kalmıyor.
Halbuki ramazanda öylemi?
Bir sahurda bir iftarda dağılıyor
O manada düşünürsek tabiki keşke bitmese tabiki. Hani ben hayırlısıyla bitiriyoruz anlamında dedim.
Yoksa her sabah kahvaltı hazırlamaya meraklı değilim adam her saat başı bisi ister oğlan aynı sürekli ev pislenir. Ramazanda rahatlık var vallahi

Aynen öyle

kızlar yeni gelen üyelerimiz kimlerdi

*** 10. Takım 674. ETAP ***

moni (89,7//%)
Ekrl (62,7///%)
gezegenfeza(66,4///%)
yst38(77,2///%)
lydznp (77,5///% )
reklam(65,7///%)
eddaak(76,3///%)
YaKaMoZz-z (58,0///%)
Gonulbagi(69,4///% )
60kiloyum (80,8///% )
Mumu85(82,0///%)
Obezzto (88,0///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

baby_cat(77,6/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020

Natsume (69,7/) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Ortabahar(59,3/)Yeni üye, bt: bk: h:
Ya habibi5534(/101,8)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
ISILDURU(/)531. Etapta, 80 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Bk:89 h:75[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…