o neydi gii masallahhhGeçen hafta 66,400
Bu hafta 64,500
Fark 1,900
% 2,86
2 haftadır tık yoktu, toptan gittio neydi gii masallahhh
bende bekliyorum , aksam iftardan 2 saat sonra 81.8 ciktim sabah 10 da yine ayni2 haftadır tık yoktu, toptan gitti
Aslında 5 te tartılsam biraz daha giderdide
O da haftaya kalsın
Geçen hafta 66,400
Bu hafta 64,500
Fark 1,900
% 2,86
ben de ikindi de tartılıcam. aslında tartıldım ama yine tartılıcambende bekliyorum , aksam iftardan 2 saat sonra 81.8 ciktim sabah 10 da yine ayniikindiye dogru tartilicam bakalim
aboww oruc oruc hayatta yapamamben de ikindi de tartılıcam. aslında tartıldım ama yine tartılıcam
sabahtan yürüyüşe çıktım. 100 dk yürüyüş yaptım. hala bacaklarım tutmuyorsusuzlıktan bayıldım. iftara da çok var
aslında şimdi 1 saat yürüyüş yapsan eksi gelirsin. hem metabolizman hızlanır hem de eksi gelince motivasyonun artar. ben hem bunlar için hem de bağırsaklar harekete geçsin diye yürüdüm. çok iyi yürümüşüm amaaboww oruc oruc hayatta yapamam
yok canim ölürüm aksama kadar sususuzluktan o riske giremem zaten vakitte yok dersin basindaiymaslında şimdi 1 saat yürüyüş yapsan eksi gelirsin. hem metabolizman hızlanır hem de hem eksi gelince motivasyonun artar. ben hem bunlar için hem de bağırsaklar hareket geçsin diye yürüdüm. çok iyi yürümüşüm ama
Ona rağmen 1,5 kilo eksi çok güzelGeçen haftaki kilom 101.8
Bugünkü kilom 100.3
Adet olmuşum biraz kötü oldum
Sisligim var
Vow maşallah maşallah 41 kere rakibem ben kaplumbağa misali agır agır gidiyorumGeçen hafta 66,400
Bu hafta 64,500
Fark 1,900
% 2,86
Geçen hafta 66,400
Bu hafta 64,500
Fark 1,900
% 2,86
Nabzin ne durumda iyi misinben çok yorgunum. azcık uzanmaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?