- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aslında miktar olarak pek azaltmadımGezo naptın sen
Süper
Nabzin ne durumda iyi misin
Olabilir de olabilir iyi ki olmuşAslında miktar olarak pek azaltmadım
Galiba bakliyat bana iyi gelmiyor olabilir
Troid ilacına tekrar başladım, ondan olabilir
Bu hafta tekrar spora başladım, ondan olabilir
Ve 2 haftadır durmuştu gibi, ondan olabilir
Babycim çok şekersin ya ama zayıf şeker de olabilirsinSelam
Veren arkadaşlar kocaman tebrikler sizlere
Ben ne de olsa listede değilim O nedenle bugün ve pazartesi bildirimi yapmak istemiyorum mazur görün Bir dahaki cumaya yapacağım ama sözlçünkü yeter bu kadar yeter artık yeter çok sinirliyim kendime
Oluyordu hatirladiğim kadariyla ..liste paylaşim vakti en son 20.00 de idi
*** 10. Takım 674. ETAP ***
moni (89,7//%)
Ekrl (62,7/62,5/-0,2/%0,32)
gezegenfeza(66,4/64,5/-1,9/%2,86)
yst38(77,2///%)
lydznp (77,5///% )
reklam(65,7///%)
eddaak(76,3///%)
YaKaMoZz-z (58,0///%)
Gonulbagi(69,4/68,1/-1,3/%1,87 )
60kiloyum (80,8///% )
Mumu85(82,0///%)
Obezzto (88,0/86,9/-1,1/%1,25 )
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(77,6/)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
Natsume (69,7/70,6/+0,9) 25 ekim 2019 da(645. Etap) 61,5 kg ile mezun olan üye.
Ortabahar(59,3/)Yeni üye, bt: bk: h:
Ya habibi5534(/101,8/100,3/-1,5)611. etapta 88,5 kg ile 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye, kullanıcı hesabı değişikliği, ya habibi55 kullanıcı isimli üye.(hesabının şifresini kaybetmiş)
ISILDURU(/)531. Etapta, 80 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Bk:89 h:75
busefit(84,1/82,5/-1,6)
Sağol canim..asil hedefim 55 kiloydu..onuda azar azar vermeye çalişiyorum kendimi zorlamadan..Kızlar hepinizin maşallahiniz var süpersinizGulhan1 mezun kilondan bile solladın maşallah
Canim evet yeter bencede toparlan artik bak yaz geldi...en azindan kendine her ay hedef koy 3 kilo gibi her ay o 3 kiloyu vermeye gayret et...dengeli beslen...sen ya tam gaza geliyorsun kendine eziyet ediyorsun şok diyetlerlen falan sonra pes edip birakiyorsun kendini .. bi denge kurman lazim kendine...bu dengeyi kurmak istiyorsan bağirsaklarindaki sağliksiz bakterilerden kurtulman arinman lazim en az 1 ay dayan..probiotik besinleri tercih et...hamur işi abur cubur kek cikolata gofret cips..yeme..ekmek sana iyi gelmiyordu ekmekte yeme...Selam
Veren arkadaşlar kocaman tebrikler sizlere
Ben ne de olsa listede değilim O nedenle bugün ve pazartesi bildirimi yapmak istemiyorum mazur görün Bir dahaki cumaya yapacağım ama sözlçünkü yeter bu kadar yeter artık yeter çok sinirliyim kendime
Çok şükür1 haftadır 50 nin üzerinde. o nedenle doktor randevusunu iptal ettim. 1 kere 50 oldu. onun dışında en düşük 55. bazen 60-70 arasına çıkıyor. öyle yani. çok şükür.
Aynen katılıyorumCanim evet yeter bencede toparlan artik bak yaz geldi...en azindan kendine her ay hedef koy 3 kilo gibi her ay o 3 kiloyu vermeye gayret et...dengeli beslen...sen ya tam gaza geliyorsun kendine eziyet ediyorsun şok diyetlerlen falan sonra pes edip birakiyorsun kendini .. bi denge kurman lazim kendine...bu dengeyi kurmak istiyorsan bağirsaklarindaki sağliksiz bakterilerden kurtulman arinman lazim en az 1 ay dayan..probiotik besinleri tercih et...hamur işi abur cubur kek cikolata gofret cips..yeme..ekmek sana iyi gelmiyordu ekmekte yeme...
Teşekkür ederim canımMaşallah .. çok az kslmiş...tebrikler canim..
O dengeyi kurana kadar burdan ayrilma canim ben sana yardimci olurum..ve kilo bildirimi yapmaya devam et..Teşekkür ederim canım
Öyle özlediğim yiyecekler var ki tadına bakmaya korkuyorum
Zor kısmına geldim aslında bundan sonra ne yapacağım nasıl dengeleyeceğim
Dondurma için yanıp kavrulurken kaşık ucu ile bile tatmaya korkarken şimdi nasıl yiyeceğimi bile bilmiyorum.
Aynen canım ayrılmayı düşünmüyorumO dengeyi kurana kadar burdan ayrilma canim ben sana yardimci olurum..ve kilo bildirimi yapmaya devam et..
Bende o durumu yaşamamak için haftada bir serbest öğün yapiyorumTeşekkür ederim canım
Öyle özlediğim yiyecekler var ki tadına bakmaya korkuyorum
Zor kısmına geldim aslında bundan sonra ne yapacağım nasıl dengeleyeceğim
Dondurma için yanıp kavrulurken kaşık ucu ile bile tatmaya korkarken şimdi nasıl yiyeceğimi bile bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?