şu wc meselesi olmasaydı 79 lar göründüydü
1 kilo vermişler. 800 grm vermişler hala wc diyorlar bende her gün cıkıyorum verdigim 200 grmCuma 76.3
Bugun 75.3
Fark - 1 kilo
Wc olsaydı çoktan 74 olucaktim
Ben yine artıyım
Onu zaten yaptımO ne öyle Nasrettin Hoca fıkrası gibi
Diyet yaptım, ben yaptım, siz de yapabilirsiniz de de biz de şevke gelelim.
Tevazuna kurban senin
Babycim çok şekersin ya ama zayıf şeker de olabilirsinbırakma sakın
Çok haklısınız kızlar 1 haftada aldığım kilo +600gr ama bildirim olarak yapmak istemedim çünkü bi artie bi eksik sıkıldım artık tamamdirCanim evet yeter bencede toparlan artik bak yaz geldi...en azindan kendine her ay hedef koy 3 kilo gibi her ay o 3 kiloyu vermeye gayret et...dengeli beslen...sen ya tam gaza geliyorsun kendine eziyet ediyorsun şok diyetlerlen falan sonra pes edip birakiyorsun kendini .. bi denge kurman lazim kendine...bu dengeyi kurmak istiyorsan bağirsaklarindaki sağliksiz bakterilerden kurtulman arinman lazim en az 1 ay dayan..probiotik besinleri tercih et...hamur işi abur cubur kek cikolata gofret cips..yeme..ekmek sana iyi gelmiyordu ekmekte yeme...
TebriklerCuma 59.3
Bugün 58.6
Fark -0.800
% 1.34
moni gezegenfeza @perihan00
Normalde 57.9 ları görmüştüm ama son günlerdeki kaçamaklarım tekrar yükseltti baya kilomu. Çok üzgünüm, inşAllah haftaya en az 1 kilo eksikle bildirim yaparım.
Haftaya görürsün inşallah80 i görürüm diye b ekledim ama olmadi
gecen hafta : 82
bu hafta:81.1
fark -900
yüzde 0,74 Emin degilim unuttum hesaplamayi :)
Sende geçen hafta kırdın geçirdin burayiKizl ar kilom 66.00 kilo verememişim
.menüm domates çorbası ve kahvalti
80 i görürüm diye b ekledim ama olmadi
gecen hafta : 82
bu hafta:81.1
fark -900
yüzde 0,74 Emin degilim unuttum hesaplamayi :)
olmayinca olmuyor demekkiben de 79 ları görürüm diye beklemiştim
Hayırlısı olsun,Kızlar yanlış bakmadıysam eğer, takım olarak 3. Yüz ve bireysel de gezegen 2.
Sanırım 2,95 le başkası olmuşKızlar yanlış bakmadıysam eğer, takım olarak 3. Yüz ve bireysel de gezegen 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?