Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sahur
biraz kiraz ve erik
1 yumurtadan kavurma etli, kuşkonmazlı, baharatlı omlet
domates salatalık

iftar
2 yk kıymalı kabak yemeği
1 tabak sulu köfte
1 zeytinyağlı biber dolması
salata
40 gr fındıklı çikolata

şimdi çay içiyorum.
2 lt ye yakın su

dolap düzenledim. ayrıca spor yapmadım. Gulhan1 moni MuMu85

dayanamadim 2 ögün hayalmis benim icin bogazim durmaz benim
alışıyorsun canım bende senin yollardan geçtim. Hatta gün içinde evet 2 öğün yerdim fakat geceye doğru mutlaka bidaha yerdim. Mesela geceye 1 avuç tuzsuz çekirdek ekledim. 3 gün alışana kadar bu şekilde gittim midem küçülmüş oldu. Bence yapabilirsin. Hiç öyle düşündüğün gibi zor değil. Aralıklı oruç tutabilirsin. Ben regli den sonra aralıklı oruç yapıcam. Seninki tıpkı bizim eski halimiz gibi sadece psikoloji. Bu iş sigara gibi kafada bitiremezsen yapamazsın canm.
Hangisi daha masum sa onu yap süt helvasını bilmiyorum ama sütlaç artı pirinç var birde
Süt helvasida unlu oluyor canım

Ne biliyim kız, sen unutmuşsun ben nerden hatırlıcamgeçmişi kurcala bulursun

Sahur
3 hurma
Cevizli tahin

Iftar
1 tabak kinoalı kabak yemeği
Domates, Salatalık
3 hurma
Cevizli tahin

Su
1 lt
Spor
Yok
Fidelerimi bahçeye diktik, alışveriş yaptım, yemek yaptım, tatlı yaptım, hiç oturmadım.
Sırtım kopuyor

kizlar 2 ogun deneyimim hüsranla sonuclandi
Dediğim gibi bende 3 öğüncüydüm...zamanla aliştim 2 öğüne...3 cü öğünü sütlü şekersiz kahve...veya tarçinli sütlen değiştirdim...bazende baharatli yoğurt..zencefil zerdeçal tarçinli..ayni baharatlarlan sicak sütde güzel oluyor.. sende alişitsin..zamanla ve sabirla olacak şeyler bunlar...bu videoyu dinle istersen adam güzel anlatiyor aralikli oruclan ilgili..yani 2 öğün...

Son düzenleme:
kizlar 2 ogun deneyimim hüsranla sonuclandi

dayanamadim 2 ögün hayalmis benim icin bogazim durmaz benim
ben de 3 öğüncüydüm. hatta arada meyve ya da abur cubur ya da kuruyemiş yerdim. ama karbondiratı minimuma indirdiğinde maksimum 3-4 gün de hadi taş çatlasın 1 haftada 2 öğüne çok güzel alışılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…