Hangisi daha masum sa onu yap süt helvasını bilmiyorum ama sütlaç artı pirinç var birdebende reglim için sütlaç yapıcam hani şu 1 saatte kaynayan yoksa şu buranın meşhur sütlü helvasindan mi yapsam
Evet kuzum ya uzun sürdü çaylara bahane bulduk ama degil demekki
valla niye bu kadar uzun süredir bu düşüklük anlamadım gerçekten. oruç olayım olmayayım tansiyon da nabız da düşük. inşallah geçicidir.
Pisiri görmedim koyun beklesin yaziyorPişiyor ya annem
Adet oldum ablam...Hayırdır
alışıyorsun canım bende senin yollardan geçtim. Hatta gün içinde evet 2 öğün yerdim fakat geceye doğru mutlaka bidaha yerdim. Mesela geceye 1 avuç tuzsuz çekirdek ekledim. 3 gün alışana kadar bu şekilde gittim midem küçülmüş oldu. Bence yapabilirsin. Hiç öyle düşündüğün gibi zor değil. Aralıklı oruç tutabilirsin. Ben regli den sonra aralıklı oruç yapıcam. Seninki tıpkı bizim eski halimiz gibi sadece psikoloji. Bu iş sigara gibi kafada bitiremezsen yapamazsın canm.dayanamadim 2 ögün hayalmis benim icin bogazim durmaz benim
Süt helvasida unlu oluyor canımHangisi daha masum sa onu yap süt helvasını bilmiyorum ama sütlaç artı pirinç var birde
Ne biliyim kız, sen unutmuşsun ben nerden hatırlıcamGünaydın kızlar
Gözlerim acıyor. Eşim nöbetten geldi. O uyansın ben yatayım. Sokağa çıkma yasağı kasıyor. Sanki yasak olmasa kapı kapı gezicem. Bu hafta bende dikkat etmeye çalışayım. Bayrama 75 olayım demi
moni kaptanım benim hedefim kaç? Unutmuşum
Ablam kaptanım ayşem sen bi yere bildirmiyon mu bu hatun şu kiloda şutlancak diyeNe biliyim kız, sen unutmuşsun ben nerden hatırlıcamgeçmişi kurcala bulursun
Hmm, tutturamadım mı?Benimki de erkek amaa
Anlamazlar mi ne beterlerrr
Sonrada oturup pastayla birlikte sende ağlarsınhedefine ulaşmana rağmen spor ve bu menü.. gerçekten hayran kaldım sana
heralde ben mezun olduğum gün bir tepsi ağlayan pasta yicem
Çabuk pes ettinkizlar 2 ogun deneyimim hüsranla sonuclandi
Yinede yaz bakalım ne kadar serbestmişBugün serbest günüm o yüzden menü yohhhhh
Dediğim gibi bende 3 öğüncüydüm...zamanla aliştim 2 öğüne...3 cü öğünü sütlü şekersiz kahve...veya tarçinli sütlen değiştirdim...bazende baharatli yoğurt..zencefil zerdeçal tarçinli..ayni baharatlarlan sicak sütde güzel oluyor.. sende alişitsin..zamanla ve sabirla olacak şeyler bunlar...bu videoyu dinle istersen adam güzel anlatiyor aralikli oruclan ilgili..yani 2 öğün...kizlar 2 ogun deneyimim hüsranla sonuclandi
Yookk yazmam mümkünn deeeelll
kizlar 2 ogun deneyimim hüsranla sonuclandi
dayanamadim 2 ögün hayalmis benim icin bogazim durmaz benim
ben de 3 öğüncüydüm. hatta arada meyve ya da abur cubur ya da kuruyemiş yerdim. ama karbondiratı minimuma indirdiğinde maksimum 3-4 gün de hadi taş çatlasın 1 haftada 2 öğüne çok güzel alışılıyor.Dediğim gibi bende 3 öğüncüydüm...zamanla aliştim 2 öğüne...3 cü öğünü sütlü şekersiz kahve...veya tarçinli sütlen değiştirdim...bazende baharatli yoğurt..zencefil zerdeçal tarçinli..ayni baharatlarlan sicak sütde güzel oluyor.. sende alişitsin..zamanla ve sabirla olacak şeyler bunlar...bu videoyu istersen adam güzel anlatiyor aralikli oruclan ilgili..yani 2 öğün...
Yookk yazmam mümkünn deeeelll
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlarrrbugün yazlıkları çıkarttık. aslında zor birşey de yapmadım ama sanırım sıcaktan kötü oldum kendimi iyi hissetmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?