Ben 3 gunde alıştım benim gibi obez biiriben de 3 öğüncüydüm. hatta arada meyve ya da abur cubur ya da kuruyemiş yerdim. ama karbondiratı minimuma indirdiğinde maksimum 3-4 gün de hadi taş çatlasın 1 haftada 2 öğüne çok güzel alışılıyor.
saol canım. çok şükür daha iyiyimGeçmiş olsun canım
evet ben de öyleydim geçen sene yaptığımda. 12 martta başladığımda ilk günden itibaren sorun yaşamadım.Ben 3 gunde alıştım benim gibi obez biiri
Hepsi pc m de kayıtlıydı, tek tek hepinizin bilgileri mezun olabileceğiniz kilolar, takımın tüm tabloları vs. Büyük oğlan 2 aydır çöreklendi pc meAblam kaptanım ayşem sen bi yere bildirmiyon mu bu hatun şu kiloda şutlancak diye
Hepsi pc m de kayıtlıydı, tek tek hepinizin bilgileri mezun olabileceğiniz kilolar, takımın tüm tabloları vs. Büyük oğlan 2 aydır çöreklendi pc meher şey silinmiş. Telden de çok zor oluyor o yüzden sevmiyorum geçmiş bakmayı falan, pc ye alışkın biri için çok zor.
Ooo süperKızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş işkileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm
Bu arada bir sürü alıntı yapmıştım, teli bir ara bırakınca hepsi gitmiş
Çoğumuz aynı canm kmbende 2 gündür ev kapılar camlarKızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş işkileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm
pişt banada ugrada mutfagı temizleyekKızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş işkileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm
Aynen bende yatsıyı kıldım bi baktım regl olmuşumKızlar regli oldumramazanın son zamanları olması beni sevindirdi daha oruç tutucam. Bi bırak bir tut zor oluyor.
menüyü begenmedim otur sıfırSahur
3 hurma
Cevizli tahin
Iftar
1 tabak kinoalı kabak yemeği
Domates, Salatalık
3 hurma
Cevizli tahin
Su
1 lt
Spor
Yok
Fidelerimi bahçeye diktik, alışveriş yaptım, yemek yaptım, tatlı yaptım, hiç oturmadım.
Sırtım kopuyor
Hadi inşallahKızlar ne kadar çok yazmışsınız maşallah, oku oku bitiremedim. Ben bugün yine iş iş işkileri toparla, atılacakları at, ayır, düzenle yine çok yoruldum ama bu yorgunluklar bana - olarak gelecek cumaya emin olun. Gün içi tartıldığımda cumaya göre çok güzel bir rakam gördüm
Aman yarabbim, gözlerim doğrumu görüyorpişt banada ugrada mutfagı temizleyek
Artık burdamısınslm hayırlı geceler hayırlı sahurlarherkese........
Hocam Bikaç kaşık yoğurtta vardı, yazmayı unutmuşummenüyü begenmedim otur sıfır
canımsın bi bakayım size dedim bayramdan sonra gelmek istiyorum cünkü obez oldum geneHocam Bikaç kaşık yoğurtta vardı, yazmayı unutmuşum
Şimdi puanım kaç
4canımsın bi bakayım size dedim bayramdan sonra gelmek istiyorum cünkü obez oldum gene
ins canım artık bana hocalık edecen4le bekliyorum
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 674. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9. TAKIM) ==> %1.120
2. (6.TAKIM) ==> % 0.815
3. (10.TAKIM) ==> % 0.769
BİREYSEL DERECELER
1. @askrhpozitif ===% 2.95 === 9. TAKIM
2.gezegenfeza === % 2.86 === 10.TAKIM
3. @medine66 === % 2.45 === 9. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Niran Nevra === %-2.51=== 9. TAKIM
canımsın bi bakayım size dedim bayramdan sonra gelmek istiyorum cünkü obez oldum gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?